Asuuu kesiyormu senii :104: kurtarammı ne diyonnn bak sevgisini keserek belli ediyor asuda
Evet ya tertemiz oluyor ev bide hafta sonundan çıkınca karman çorman oluyor resmen
Çok alımadı ya 1-2 kere uçsun dedim yönünü bulamıypr daha yavru ya omuzumda durdu biraz pırr uçtu çarpıyor her yere daha
ya kızlar bişi sorcam.. midenizi bulandırmak istemem ama..
adetim hep düzenliydi, şimdi zaten ilaç kullanıyorum.. ancak adetimin sonunda kahverengi akıntı oluyor.. böyle çamurumsu bişiler de oluyor arada..
önemli bir şey midir? kocama söylesem oovv hemen hastaneye.. doğum kontrol hapı yapar mı bunu?
adetim hep düzenliydi, şimdi zaten ilaç kullanıyorum.. ancak adetimin sonunda kahverengi akıntı oluyor.. böyle çamurumsu bişiler de oluyor arada..
önemli bir şey midir? kocama söylesem oovv hemen hastaneye.. doğum kontrol hapı yapar mı bunu?
çok mu belli ettim tühhkızımben seni doğurduğum yavrumunan (yavrum ile) bir tutuyorum, yani ha doğurduğum ha csi diyorum, senin dediklerine bak
allahımız biliyor o cadı kaynanayı bilem benden çok seviyosundur hain csi
Bizim haftasonu pek iç açıcı değildi
Oğluş hastaydı biliyosun o hasta olunca benim psikolojim yerlerde.
Boyu tutuldumu damar damar üstünemi geldi ne anlamadık kliniğede götürdük krem verdiler ama ne fayda
Babası oynama bahanesiyle ovak istedi mümkün değil, duş aldırdık elletmiyor kafasını bile şampuanlatmadı.
Off 100 tane büyük hastalansın 1 tane çocuk hastalanmasın diyorlar ya doğru vallahi.
Annniiii boyun acıoo dedi dedi durdu
adetinin öncesi oluyor mu???
Hanım abla sağol.
Büyüyorlar bir şekilde ama benim gibi pimpiriklilerinde ömründen ömür gidiyor işte.Bazen anneme diyorum ben neyime güvenip çocuk yaptım diye. Hiç dayanamıyorum ona. Ömrümden alsın ömrüne versin dana bonfilemin.
adet öncesi benim pembemsi geliyor.. yarım gün geçince ağrıdan ölüyorum 1 saat kadar ama ağrı kesici içmiyorum sonra asıl kanama başlıyor ağrım da geçiyor..
kızım çocuğa niye dana bonfile diyosun?
bari sadece bonfile de
bildiğin dana diyosun yani, dananın bir kısmı
o bende de oluyor canım ne var ki, kıpkırmızıyken adet mi biter, renk gider boz bulanık bişe oluyo, koyulaşıyo öyle bitiyo tabii
sevocan gecmis olsun.. umarim en kisa zamanda atlatir...
kedicim, renkli ve kokulu akintilar genellikle bir hastalik belirtisi olabiliyor ama sadece adetinden sonra oluyorsa, bilemicem. doktora gitsen cok daha iyi olmaz mi??
ben kistliyim,zaten okumuşsundur..
ben de adetin öncesinde oluyor bu tür birşey...o yüzden sordum,koyu kahve olabilir ama çamurumsu diyince biraz düşündürttü beni???
bir doktora görünsen kedicim ya ne olur ne olmaz
annemlerin de var bir muhabbet kuşu ama felaket birşey,bir şımarık görmelisin abla..
dışarıya alışık,kafeste durmuyor,kafese koyduğumuzda gagası ile kafesin kapısını zorluyo açmayınca da yemleri etrafa döküyor
Ben onu hep doğduğundan beri şu şekilde severim;
Dana bonfilem, Kuzu gerdanım, Nohutlu bulgur pilavım şirkettekiler benimle dalga geçiyor.. Heee birde Ömrüm derim.
sevocan gecmis olsun.. umarim en kisa zamanda atlatir...
kedicim, renkli ve kokulu akintilar genellikle bir hastalik belirtisi olabiliyor ama sadece adetinden sonra oluyorsa, bilemicem. doktora gitsen cok daha iyi olmaz mi??
Ben onu hep doğduğundan beri şu şekilde severim;
Dana bonfilem, Kuzu gerdanım, Nohutlu bulgur pilavım şirkettekiler benimle dalga geçiyor.. Heee birde Ömrüm derim.
Annem de torununu tunayı keten helvam, oyalı dantelim diye sever
o ne ya orta sınıf lokanta mönüsü gibi
hap kullanınca çamurumsu gelebilir diyolar ama doktora gitsem iyi olur..
kabus gibi.. hiç istemiyorum gitmek.. off off..
bazilari cok konusuyor....ben öyle olsun istiyorum ama sanirim daha erken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?