Dert yok, Sohbet var.... :)

canım ya evet maşallah de...

kahkahalar atmak istiyorum...

ama buna hakkım var değil mi csi? onca acıdan sonra?

bende kendime nazar takacağım

tabii ki de var buna hakkın...
ben de bekliyorum o günü, sabırla...
ben sadece kahkaha atmayacak, bildiğin yamyam dansı da yapacağım etraflarında, zılgıt çekerek

ay ben de pişmiş kelleyim bile...

odada tek başıma kaldım ara ara gülüyorum....

ben sadece kahkaha atmayacak, bildiğin yamyam dansı da yapacağım etraflarında, zılgıt çekerek

bana çok kötülüğü dokunan kişilerin bana yaptıklarının aynısının başlarına geldiğini duydum da...

zerre üzülmedim...

alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler....

Tekrar batıyor işte yapmadan da zaten olmuyor

Bizimki erkek adıda ibiş oldu

erkekler daha cok konusmaya meyilliymis disilerden....

bizimkini de güyya erkek diye aldik ama gagasinin üstü mavi degil.....

katecim hep düsündügümüz, dile getirdigimiz, yazdigimiz ilahi adalet... insallah hep böyle mutlu olursun...

csi, umarim senin sabrinin sonu da selamet olur...

bende sabah programı vardı bir tane metin uca sunardı haberleri filan yorumluyordu...

orda bir HAKA dansı vardı.

ben de ondan yapmak istiyorum

benim ev arkadasimin 2 tane tavsani var.. ama cok kötü kokuyorlar yaaa... bir de gecen odasinin kapisini acik unutmus, tüm sinkler koridora ve mutfaga yayilmis.. böyle kocaman kara sinekler dolanip duruyorlar.. sinir oluyorum...

bende sabah programı vardı bir tane metin uca sunardı haberleri filan yorumluyordu...

orda bir HAKA dansı vardı.

ben de ondan yapmak istiyorum

yeni zelanda'nın geleneksel dansı.. savaş dansı sanırım.. çok gülerdim ona ya..

anlat da biz de gülek.. keyiflenek..

benim ev arkadasimin 2 tane tavsani var.. ama cok kötü kokuyorlar yaaa... bir de gecen odasinin kapisini acik unutmus, tüm sinkler koridora ve mutfaga yayilmis.. böyle kocaman kara sinekler dolanip duruyorlar.. sinir oluyorum...

ben daha gidip görmedim,dolayısıyla kokuyormu bilmiyorum ama annem kokmuyor dedi..tabi büyüyünce ne olur bilmiyorum

ben söyledim bile orta şekerli...

sizlerde söyleyin içelim karşılıklı

Yarasın afiyet olsunn şekerli içeyim bende

alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler....

erkekler daha cok konusmaya meyilliymis disilerden....

bizimkini de güyya erkek diye aldik ama gagasinin üstü mavi degil.....

Erkek kul konuşur zaten, mavi değilse dişidir o değiştirme şansın varsa değiştir

Tavşan kokarmış bide çok kemirir her yeri bir ara kızımın arkadaşı bırakmış bizimkide boynuna ip bağlayıp pikniğe götürmüş tavşanı çok güzeldi diyordu

ben daha gidip görmedim,dolayısıyla kokuyormu bilmiyorum ama annem kokmuyor dedi..tabi büyüyünce ne olur bilmiyorum

ben bekarken 2 tane tavşanım 1 tane kuşum, 1 de köpeğim vardı.
tavşanlarım intihar etti. (şaka değil ciddiyim. hiç de kokmuyorlardı. hatta bir ara biri hastalanmıştı, kavakla ağızlarına şırıngayla ilaç verirdik)

kuşum köpek yüzünden kalp krizi geçirdi

köpişimiz 10 sene yaşadı. baktık yaşlanıyor, kızım çok etkilenir onu kaybettiğimizde diye düşünerek çok güvendiğimiz birine verdik. 2-3 ay sonra da vefat etti..

çok kadınsı bir dert de...

benim kayınvalide dünürü ve damadı ile uzun süredir kavgalıymış...

hep diğer tarafla iyi olduğunu falan söylerdi...

bende diyorum bunlar niye gitmiyor kızlarına...

görümce dersen bana yaşatmaya çalıştıklarını yaşamışlar...

bende hayırdır kayınvalide niye yine şu aralar beni arıyor diyordum.

bir sürü detay var da öğrendiğim...kadın dedikodusu işte geri kalanı..

ama tam kahve sohbetlik..

yeni zelanda'nın geleneksel dansı.. savaş dansı sanırım.. çok gülerdim ona ya..

anlat da biz de gülek.. keyiflenek..

bu kiz biras pis oldugundan da olabilir... bilmiyorum.. ama sonucta hayvan tuvaletini samana yapiyor, onu sürekli degistirmek gerek. bir de tüyleri cok dökülüyor.. onunkiler yaslandiklari cin de olabilir bilmiyorum.. ama salak biseyler.. disi olan kapkara, erkek olan beyaz ama göz cevresinde siyahlik var. disi olan sürekli orayi yalayarak temizlemeye calisiyor.. birgün ayna tutup kendisini gösteresim var ama psikolojisi bozulur diye korkuyorum :))

koptum yaaaa....

katecim, seni anlıyorum..

benim yaşadıklarımın hissettikleerimin benzerini görümcem yaşadı daha sonra..

anneme anlattım çok üzüldü ama ilahi adalet dedi.. seni o kadar üzdüler ki sebepsiz yere, şimdi kızlarında yaşıyorlar sıkıntıyı dedi..

yine de oh olsun demedim.. sen de deme..

alışıp kaybedince kötü oluyor..

insan bağlanmamalı,hiçbirşeye...

tuvalet alışkanlığı bir süre sonra alıştırılabiliyormuş canım..

ne bilim büyüyünce_ ki çabuk büyüyorlarmış_ nasıl başa çıkılır evde bilmiyorum

apperim kedişime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…