erkek arkadasim da avusturya'da.. ama ikimiz de geri donmeyi istiyoruz.. burasi iyi hos da.. aile ve istanbul ozlemi bambaska...
hadi yaa...ee canım bu kistler adetle atılmazsa zaten başka birşey (dkdan başka) bitirmiyor ki..doktorun kist içinde semirsin diye mi bekliyor acaba???
değiştir gitsin yavru...
bana gelince;ben artık kendimi çözdüm canım...benimkiler böyle vazgeçmiyorlar benden
@elmayraaaaaaaaa aradaki küccücük ama gocuman derecede önemli detayı atlamışım...
enf bittiğine görevur patlasın çal oynasın
Hemen kaldırmış fotoyu napim ama
Geldim minik sorunuma.
Son zamanlarda bende bir "ben yapmadım" stresi yaşanmaya başlandı.
Açıklayayım... Örneğin evde ya da işyerinde bir sorun yaşanıyor. Kimin yaptığı belli olmayan bir durum varsa hemen "eyvah benden bilecekler, ben yaptım sanacaklar" diye strese girip kendimi aklamaya ispatlamaya çalışıyorum. Halbuki kimse direkt olarak beni hedef almıyor. Csi da bunun örneklerini bulacaktır benimle girdiği msn diyaloglarından.
Nedir bu şimdi? Psikoloji biliminde bunun bir adı mutlaka olmalı. Bir sorun varsa, önce ben suçlanacakmışım hissi. Rahatsız edici, hem de çok. Adı ne bunun? Nasıl aşılır bilen var mı? :26:
1 saat sonra senin için koyacağım sonra kaldırırım...
noreeeeeee, icini rahat tut canim.. insallah duzelmistir..
elmayra, evet heran hersey olabilir :)) ama daha 3 yil sonraki mevzu cok da dusunmemeye calisiyorum
lal, bosver be ya sorma :)) kendi kendimi idare ettirebiliyorum.. kardesimle de ilgilenebiliyorum :)
cuma günü için doktor randevusu aldım...içimde kötü bir his var...
yeniden dk'ya başlayacakmışım gibi geliyor
noreeeeeee, icini rahat tut canim.. insallah duzelmistir..
elmayra, evet heran hersey olabilir :)) ama daha 3 yil sonraki mevzu cok da dusunmemeye calisiyorum
lal, bosver be ya sorma :)) kendi kendimi idare ettirebiliyorum.. kardesimle de ilgilenebiliyorum :)
son zamanlarda istemeden de olsa yaptığın hatalar oldu mu canım?
hani mesela son zamanlarda bir iki ihale sana kaldı ise; "insanın adı çıkmış bir kere" den dolayı, ilk akla gelen ismin sen olduğunu düşünüyor olabilirsin...
eğer böyle bir şey olmadıysa ben bilemedim
:26:
avukatımız var, mühendisimiz var, bir de psikolog lazımdı bize de o yok işte
tamammmm sustum....
Tahmin edebiliyorum. Ama evlenip bir yere yerleşince daha az özlem duyabilirsiniz. Çünkü hala öğrenci modundasın. kendine ait bir yaşam kurunca daha kolay olur gibi geliyor bana
Anlamadım ki :S Bu cumartesiye başka bir doktordan randevu alayım da sonuçlarımla ona gideyim bari.
Sen hayıta ne zaman başlıycan
ahahahhahah parti var dimi
Ben ona bile sevinemedim kiya resmen gerdek gecesi org olacak (+18)
Haklısın, bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler
Geldim minik sorunuma.
Son zamanlarda bende bir "ben yapmadım" stresi yaşanmaya başlandı.
Açıklayayım... Örneğin evde ya da işyerinde bir sorun yaşanıyor. Kimin yaptığı belli olmayan bir durum varsa hemen "eyvah benden bilecekler, ben yaptım sanacaklar" diye strese girip kendimi aklamaya ispatlamaya çalışıyorum. Halbuki kimse direkt olarak beni hedef almıyor. Csi da bunun örneklerini bulacaktır benimle girdiği msn diyaloglarından.
Nedir bu şimdi? Psikoloji biliminde bunun bir adı mutlaka olmalı. Bir sorun varsa, önce ben suçlanacakmışım hissi. Rahatsız edici, hem de çok. Adı ne bunun? Nasıl aşılır bilen var mı? :26:
Biliyor musun pek öyle hata yapan biri değilim. Genel anlamda ölçüp tartmadan harekete geçmem.
Ama hatırlarsan sana da geçtiğimiz haftalarda "ben değildim" dediğimi hatırlıyorum bir konudan dolayı.
Çok huzursuz ediyor, kurtulmalıyım bundan. Suçlanmadığım halde suçlu psikolojisine giriyorum. Ne saçma di mi
evet başka bir doktora görün bence de..
hayıta reglin 5.günü başlıcam ama doktor dk verirse bir anlamı olmaz,istemeden korunmuş olacağım çünkü
sevinilmez mi yahu
kesinlikle...önümüze hangi konuda olursa olsun ne engel gelirse gelsin vardır bir hikmeti...
rabbim herşeyin hayırlısını versin..amin.....
Biliyor musun pek öyle hata yapan biri değilim. Genel anlamda ölçüp tartmadan harekete geçmem.
Ama hatırlarsan sana da geçtiğimiz haftalarda "ben değildim" dediğimi hatırlıyorum bir konudan dolayı.
Çok huzursuz ediyor, kurtulmalıyım bundan. Suçlanmadığım halde suçlu psikolojisine giriyorum. Ne saçma di mi
Bugüne kadar yapmadığın ama zan altında kaldığın şeyler oldu mu? yani aslında karakterine ters düşecek ve asla yapmayacağın şeylerle itham edilmek gibi.
Atıyorum;
sen asla beyaz ekmek almazsın ama bir şekilde evde beyaz ekmek vardır. Biri cıkar ve;
-kesin patafix almıştır onu
Birinden birini seç o zaman. Mesela bu ay hayıtı dene doktora bir daha ki ay git olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?