bu bende de olur bazen...bir keresinde otobüsteyken polis durdurdu otoyu...herkesten kimlik istedi gbt için...çok tuhaf oldum,aranmıyordum bir suçda işlememiştim ama kendimi kötü hissettim..
bende de var yani kimi zaman,ama nedendir inan bilmiyorum canım :26:
olmaz canım....bir kere daha ameliyat masasına yatmak istemiyorum...çabuk büyüyor benim kistler
patafix, bu olay sadece yanlis bir olay oldugunda mi oluyor?? yani eger mukemmelliyetci biriysen, ve artik senin yaptigin bircok sey yolunda istedigin gibi ilerliyorsa, baska hatalardan tedirgin olabiliyor olabilir misin??
ortada bi hata var diyelim,
senin aklina ilk gelen sey
"ben bunu nasil dogru yapamamis olabilirim??"
sonra da
"baskalari bu hatayi benden bilirler mi??"
verdiğim örneğe bak beyaz ekmek ahahahha ne acım yaa
Bizim bi kez arabanın plakaları calındı ve şehir dışına cıkmamız gerekiyordu. Yasak o şekilde cıkmak ama biz mecburuz
Normalde polis durdursa evraklar falan var. ben gidip kendim durdum polisin önündeKorkuyla yaşamaktansa gider teslim olurum Polis de güldü zaten Abla bişey olmaz devam et sen
bu örnek tam dranaslık
harika yaaa...bende polis fobisi var...allahtan polislik olmadım ama korkuyorum işte
Offff ya bebeğin adını hayıt koyamıycaz o zaman
Neyse sen önlemini al da kocakarı ilaçları bi ara deneriz nasılsa
Öğle saati yaBugün et günüm dün patates yedim o sebze sayılır dimi
olsun da sonra koyarız canım dert ettiğin şeye bakhayıt koyarız tüple olursa tüper falan koyarız
tabi tabi.....bugün mutlaka ve katiyetle et yemelisin etobur odunum benim
Oyyy yerim benn onu. Ben işin eğlence kısmına bakarımben biliyorum böcük odunu kabul edecek tüp bebeği, bak görürsün. Eğer benim dediğim cıkarsa alttaki cevabına binaen bana beyti ısmarlıcaksın
bende de şey var, -ama son zamanlarda falan değil, ben sürekli böyleyim- birine hayır diyeceksem, illa ki tüm sebepleri onu tatmin edinceye kadar sıralamam gerekiyor sanki, ya da birşey yapmayacaksam vs
yani hep insanlara açıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi saçma saçma
sonra da buna sinir oluyorum
Bugüne kadar yapmadığın ama zan altında kaldığın şeyler oldu mu? yani aslında karakterine ters düşecek ve asla yapmayacağın şeylerle itham edilmek gibi.
Atıyorum;
sen asla beyaz ekmek almazsın ama bir şekilde evde beyaz ekmek vardır. Biri cıkar ve;
-kesin patafix almıştır onu
bu bende de olur bazen...bir keresinde otobüsteyken polis durdurdu otoyu...herkesten kimlik istedi gbt için...çok tuhaf oldum,aranmıyordum bir suçda işlememiştim ama kendimi kötü hissettim..
bende de var yani kimi zaman,ama nedendir inan bilmiyorum canım :26:
beyti ne ki yahu????sana aynı anda beyti,cağ kebap,adana,urfa,dürüm,kuzu çevirme gibi bilimum etleri ısmarlayayım
Oyyy yerim benn onu. Ben işin eğlence kısmına bakarımben biliyorum böcük odunu kabul edecek tüp bebeği, bak görürsün. Eğer benim dediğim cıkarsa alttaki cevabına binaen bana beyti ısmarlıcaksın
tabi tabi.....bugün mutlaka ve katiyetle et yemelisin etobur odunum benim
bu arada bizim menüde bugün potato var hahahah
onu yeme beni ye
benim menüde bugün kiymali pide var sagolsun kocisimle dün disarida yedik birde ise aldi....ac kalmayayim diye...beni kizdirsada bazen arada da cok düsünceli olabiliyor....
Kociş seni düşünüyor sen de hem pideni yiyip hem de adama laf sokuyosun lal!
onu yeme beni ye
yok ya kötü niyetle demedim....ama gercekten bazen o kadar iyi olabiliyorki....bazende yerden yere vuruyor....
offf ortaya karışık yaptıralım. İstanbul yolunca ismailin yeri var oraya gidelim
onu yeme beni ye
benim menüde bugün kiymali pide var sagolsun kocisimle dün disarida yedik birde ise aldi....ac kalmayayim diye...beni kizdirsada bazen arada da cok düsünceli olabiliyor....
ya ben bu kociş mociş sinir olduyorum cidden...hatta aşkım lafına bile..bizimki eğlencesine bir kelime tutturmuş bana dün aşkitomtom diyip durdu deli etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?