Dert yok, Sohbet var.... :)

sevgili csi. kızın ile ilgili durumu sorabilir miyim karşılaşmışken,
sorunu çözdük
sorun çoğunlukla öğretmenden biraz da bizim kızdan kaynaklanıyormuş.
beyaz bayrak açıldı....

bizim kızlar akşamları genelde evlerinde sessiz sedasız dinleniyorlar.
o yüzdendir akşamları çok action olmaz burda...

kızı yedireyim, derslerine bakayım,
nick burda, tükkanı kapatmam
bereketi kaçar maazallah

15 karekter 15 15

Tahmin ettim kuduracağını ama geldin işte. Kudurman seni bana getiriyor ya oh ne ala

Bitanem, üzülmesine kıyamadığım, anlamak çok da dert değil, hissettirdikleri daha önemli. Salla gitsin. Yorma kafanı şimdi gereksiz şeylerle...
Ayrıca telefona attığın şey de gözümden kaçmadı bilesin Salla demem o yüzdendir...
Hadi sen bak işine. Çıkıyorum ben de zaten maili atıp. Yarın konuşuruz. Öpüldün çokkk.

Ayrı gayrı yok burda. Asude'miz sabah geldiğinde akşamdan kalmacıları da toparlayıp bir güzel özet geçiyor, birleştiriyor tüm günü. Sorun kalmıyor

Herkese iyi akşamlar...

sevgili dert yok sohbet var'cılar; hevesle takip ettiğim geyikimsi sohbet konusu burası.

içime geldi öyle okurken, dışımdan da deyim dedim.

iyi bir akşam dileğimle.

Kendi adıma teşekkür ederim :) Kuralları belirlenmiş geyikimsi sohbet topiğimizi beğendiğine sevindim.

Dan dan çarptı yüzüme cümlelerin, toparla beni pataaa. Ayrıca aşk temalı denemeni heyecanla bekliyorum. Yavru gerçi bunlar deneme de değil. Çok profesyonel buluyorum ben. Ama ağır bir dil. Hakikaten zor.

Hani nerdesin kapıyı açık bırakıp gitmişsin

tımarhanelik olmak üzeyim.

birine yat diyorum, yatmıyor (eşeğin sıpası)
berikine ilacını iç diyorum, içmiyor (bugünkü koca adam)
ötekine yeme şu helvayı diyorum, yiyor (bugünkü koca adamın elinden tutan kadın)

az sonra yangın varrrrrrrrrrr diye kaçıcam yemin ederim.

Csi istemeden güldüm yaa huniyi kafana geçirmene ramak kalmış

Csi istemeden güldüm yaa huniyi kafana geçirmene ramak kalmış

he vallaaaa.
bbm'den msj attım kavağa.
aynen buraya yazdıklarımı yazdım

el cvp
sakinnn. saat daha erken birazdan yatırırsın.
sen büyüklere söz geçiremezken ufaklıktan ne istiyorsun

telefonu atacaktım burdan kafasına

Erkeklerin sükunetine hastayım yemin ederim :)

yetistimmmm :)) ama ölüyorum yorgunluktan...

patafix cim ne yazisi, ben bilmiyorum nerden mailden mi attin bana da ativersen olma mi??

csi.cim, gercekten sakin... senin sevgine güvendiklerinden biraz naz yapiyorlar... ben olsam ben de yaparim sinirsiz sevgi, ilgi alaka... ooooohhhhhhhhh

benim de gözlerim kapanıyor uykusuzluktan

ee saat 11 e döndü.. dün de erken yattin, alistin uyumaya dimi muhtaaarrr :))

yat uyu canim ne güzel iste... ben bi de dus almaliyim, 600 kcal yakcam diye manyak terledim... ama demin tuttum 110 kcal lik activa yogurt yedim... offf yaaaa.....

uyudukça uyuyasım geliyo

sen de duşunu al güzelll bi uyku çek

günaydın herkese...

bugün günaydın deyip kaçacağım

işlerim var..

atraksiyon matraksiyon katmayın hayatınıza ben yokken :86:

herkese günaydın bayanlar....

akşam iyi ki topicten erken çıktım yahu,bir sürü yazılıp çizilmiş....

ama bu topicten,hatta forumdan kimseyle alakası yoktu durumun..

topicten çıktım forumdan çıkmadım evet,biraz bdvye baktım,bu da normal birşey bence..

bu topicin kadrolu bayanlarının tarzını,ne derken ne demek istediğini anladım ben bu yüzden kimse yüzünden topicten çıkmam sözkonusu bile olamaz...

eğer gerçekten birine küsüp alınsam yada kızsam bunu patdadanak söyleyebileceğime emin olabilirsiniz arkadaşlar...

ayrıca asudecim tabi ki istersen bundan sonra muhatap olmayabilirsin benimle,senin kararın canım....

hepinizi seviyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…