Dert yok, Sohbet var.... :)

Günaydınlar canlarım.
Dışarda hava yağmurlu, soğuk, kasvetli.
Ama bizim içimizde güneşler açsın,
yüzümüzden gülücük,
kalbimizden sebgi eksik olmasın...

Bir raporum var 1 saat kadar müsade, nick burda ama çok laf yetiştiremem size

amin cümlemizin inşallah...

kolay gelsin

Asuuuu sevo öldü gömdük onuu artık dana var okişşşş...
Oğlumdanda bahsederim..Hatta onu anlatmak bana zevk verir fekatttttt sizler sıkılabilirsiniz diyerekten susuyorum.

off ne bileyim ya alınırsın malınırsın diye dana diyemiyorum

neyse bundan sonra diyeyim

ismin de deşifre olmamış olur hem..

bu arada pepeyi izledim haftasonu, senin yüzünden merak ederekten, bence biraz sakıncalı yönleri var, şöyle ki, bir babaanne var mesela mükemmel bir karakter, sürekli gülüyor, hizmet ediyor; anne desen keza..

arkadaşıma dedim ki (onun da oğlu 3 yaşında ve sürekli pepe izliyor) bu pepenin annesi, babaannesi vs mükemmel karakterler.. oğlun senin de öyle olmanı beklemiyor mu? evet dedi, nerden tahmin ettin, aynen böyle sorunlar yaşıyoruz, oğluna kızdığı zaman oğlu diyormuş ki "pepenin annesi ne tatlı, sen çok kötüsün" vs..

bizim zamanımızdaki çizgi filmlerin bir iyi özelliği böyle mükemmel anne vs karakter yoktu :26:

Tüllerin yıkanması lazım bide katlamalı olanlardan hangi akla hizmet onlardan yaptırdımki kızıyorum kendime kızın bana hadi niye yaptırdın diyin

bazı kontrolsüz arkadaşlar bence csi ve sen D: ikiniz de ban yediniz ama ben masum masum oturuyorum koltuğumda bakkkkkk

Bu arada muhtar geldi selam verdi, bi slm almadın len, alıngan modumdayım böğön

pepedeki bazı şarkılar çocukları duygusallaştırıyor..

dikkat ettim eşimin yeğeninin gözleri dolu dolu oluyor izlerken..

bir de her çocuk küsmeyi bilmez mesela, anne kardeşiyle oynarken pepe küsüyor..
yok efendim kız çocuk daha iyi zeybek oynuyor diye pepe hırslanıyor..

kıskanma sen de çalış yaparsın mesajı, ya da anne her çocuğu sever mesajı veriyor güya ama çocuklar izlerken öyle mi algılıyor acaba?

ayrıca mükemmel anne, hizmet eden anne midir? hep kadına hizmet rolü düşer zaten..

Bizimki henüz tam konuşamadığından sıkıntı yok
Oyyy ama asu teyzesi bi görsen öyle tatlı ki benim dana bonfilemmm..
Şimdide Calliau ya sarmış. Demekki kreşte kahvaltı öncesi film izliyorlar sanıyorum oradan alıştı.
Her evreleri ayrı güzel ya bu danaların.

kedimuuu hoşgeldin ve günaydın

lal'cim sana da günaydın

günaydin herkesciklere..... nasilsiniz???

noreecum, lalcim, kedicim,gzmnccim sizlere de günaydin :))

tekarardan günaydin canlarim....

Tüllerin yıkanması lazım bide katlamalı olanlardan hangi akla hizmet onlardan yaptırdımki kızıyorum kendime kızın bana hadi niye yaptırdın diyin

benim perdelerde onlardan....bende cok pismanim aldigima....gözünü seveyim normal tül perdenin....

bazı kontrolsüz arkadaşlar bence csi ve sen D: ikiniz de ban yediniz ama ben masum masum oturuyorum koltuğumda bakkkkkk

Bu arada muhtar geldi selam verdi, bi slm almadın len, alıngan modumdayım böğön

csi nin banı 5 dk sürdü de benimki eyiydi

yavrucum senden önce ben günaydın dedim, sonradan gelen önden gelene şeeder

ay yoksa tam tersi miydi

patafiiiixxxx yardım et bana görgü kurallarını öğret

imza, köyden yarın gelen kız

ps: kız derken? başbakanımız olsa kız mıdır kadın mıdır bilemedim derdi

Sen evde oturuyorsun ben geldim, bana günaydın hoşgeldin muhtar var mı bi isteğin demen lazım gelir

kızmak ne haddime ablacımda cidden niye yaptırdın

Ahhh bir bilsemm güzel oluyor dedim ama ipini ayarlamak ölüm tek başıma zor olacak,eşime dedim benş bulaştırma diyor sayıp sövüyor perdelerime

tekarardan günaydin canlarim....

benim perdelerde onlardan....bende cok pismanim aldigima....gözünü seveyim normal tül perdenin....

Aynen ya yaparsın yerlere kadar tüllleri ohhhh mis gibi olur

ayrıca mükemmel anne, hizmet eden anne midir? hep kadına hizmet rolü düşer zaten..

ya sadece hizmet değil de sürekli "ehiehei" gülen çok anlayışlı mükemmel kavramlar oturtmuşlar oraya, olmuyor..

arkadaşım azıcık kaşını çatsa otorite kurma babında, çocuk hemen başlıyomuş pepenin anası şöyle bilmem ne diye

dedim yahu izletme sen de, allahın emri sanki.. izletmeme kararı aldı..

Bizimki henüz tam konuşamadığından sıkıntı yok

konuşmasın gerek yok ki, bilinci açık.. bilincine ve bilinç altına işliyor bunlar..

Sen evde oturuyorsun ben geldim, bana günaydın hoşgeldin muhtar var mı bi isteğin demen lazım gelir

dünyanın en nazlı muhtarıııııııı

Günaydın kızlar
Dün yorucu bir gece geçirdim yeni hocamız belli oldu
Bir iki haftaya kalıp kalmayacağım belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…