Dert yok, Sohbet var.... :)

Küçüktüm otobüsle istanbula gidiyoruz o zamanlar istanbul yolu daha bir uzun sürerdi
Otobüste teyzem çikını bir açtı bir tabak haşlanmış tavuk, haşlanmış yumurtalar ve bir poşet yıkanmış meyve

kantarla tatildeyiz eşimin kankisi bir oturuşta sekiz porsiyon adana yedi taş gibiydi valla

Robot filan olmasın kankisi ya nasıl yenir o kadar yemek

Bizim taratorlarımız varya ona benziyor bir ceviz yok içinde yabancıların yemek kültürü çok değişik ya hiç bize benzemiyorlar

Ohhhhh onu annemde yapardı çocukken istanbula giderdik bizde torba bir açılır yumurtalar köfteler börekler çıkardı içinden ohhhhh varya misgibi yerdik valla

yumurtayi cooook severim.. ama birtek haslanmis ve beklemis sogumus yumurtayi yiyemiyorum... (tabi bir de cig)

haslaninca sicak sicak, üzerine limon pul biber karabiber gezdirip yemeliyim :))

yumurtayi cooook severim.. ama birtek haslanmis ve beklemis sogumus yumurtayi yiyemiyorum... (tabi bir de cig)

haslaninca sicak sicak, üzerine limon pul biber karabiber gezdirip yemeliyim :))

baharatlari anladim da limonu ilk defa duyuyorum canim....

eski çalıştığım kurumla çanakkale şehitliklerine gitmiştim bir dolu otobüs halinde...

arkadaşlardan biri bir poşet salatalık getirmişti otobüs salatalık kokusuyla doldu,ama güzeldi

Bizim taratorlarımız varya ona benziyor bir ceviz yok içinde yabancıların yemek kültürü çok değişik ya hiç bize benzemiyorlar

bence acukaya benziyor.
ceviz ve kırmızı biber kattınmıydı oldu sana acuka

not: bdv'den sıkıldım. sabah beri bir abiye muhabbetidir gidiyor, bişey değil takıldım kaldım.

yumurta yemem,yumurta kokusu olan yerde değil yemek yemek duramam bile

anladim canim...iyimisin biraz daha? esini gördünmü?

topicimizin ilk acildigindaki canlilik yok....yani en azindan bana öyle geliyor....

iyiyim canım,iş biraz kafamı dağıttı..

görmedim zat-ı muhteremi

aa?? yumurtaya limon coook yakisiyor ki...

hatta baharat olmadan sirf limon bile yeterli...

ilk firsatta deneyecegim....rafadan yumurtaya da olurmu?

eski çalıştığım kurumla çanakkale şehitliklerine gitmiştim bir dolu otobüs halinde...

arkadaşlardan biri bir poşet salatalık getirmişti otobüs salatalık kokusuyla doldu,ama güzeldi

gözüne seveyim türkiyedeki salataliklarin burdakiler neredeyse yarim metre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…