- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
kantarla tatildeyiz eşimin kankisi bir oturuşta sekiz porsiyon adana yedi taş gibiydi valla
insan değilmiş ya o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kantarla tatildeyiz eşimin kankisi bir oturuşta sekiz porsiyon adana yedi taş gibiydi valla
sarimsagi iyicene ezip, zeytinyagi karabiber ve salcayla karistiriyorlar. ekmegin üstüne sürüp sürüp yiyorlar..
zaten bunlarda aksam yemegi diye bisi yok..
bizim sucuga bayiliyorlar zaten.. bunlarin bi domuz sucuklari var, cig cig yiyorlar.. igrec...
Küçüktüm otobüsle istanbula gidiyoruz o zamanlar istanbul yolu daha bir uzun sürerdi
Otobüste teyzem çikını bir açtı bir tabak haşlanmış tavuk, haşlanmış yumurtalar ve bir poşet yıkanmış meyve![]()
acayip uykum var yaaa resmen gözlerim kapaniyor....cok gec de yatmadim ama sanirim uyku uykuyu cekiyor....
nore nerede bu arada?
Küçüktüm otobüsle istanbula gidiyoruz o zamanlar istanbul yolu daha bir uzun sürerdi
Otobüste teyzem çikını bir açtı bir tabak haşlanmış tavuk, haşlanmış yumurtalar ve bir poşet yıkanmış meyve![]()
ayyyyyhhh sıkıldım
burdayım ama bakamadım canım...stoklarla uğraşıyodum
yine yemekten açılmış konu,dranas harikasın midene hayranım![]()
ayyyyyhhh sıkıldım
yumurtayi cooook severim.. ama birtek haslanmis ve beklemis sogumus yumurtayi yiyemiyorum... (tabi bir de cig)
haslaninca sicak sicak, üzerine limon pul biber karabiber gezdirip yemeliyim :))
ayyyyyhhh sıkıldım
baharatlari anladim da limonu ilk defa duyuyorum canim....
Bizim taratorlarımız varya ona benziyor bir ceviz yok içindeyabancıların yemek kültürü çok değişik ya hiç bize benzemiyorlar
anladim canim...iyimisin biraz daha? esini gördünmü?
topicimizin ilk acildigindaki canlilik yok....yani en azindan bana öyle geliyor....
aa?? yumurtaya limon coook yakisiyor ki...
hatta baharat olmadan sirf limon bile yeterli...
eski çalıştığım kurumla çanakkale şehitliklerine gitmiştim bir dolu otobüs halinde...
arkadaşlardan biri bir poşet salatalık getirmişti otobüs salatalık kokusuyla doldu,ama güzeldi![]()
kızlar mevzu lazım
kızlar mevzu lazım
ilk firsatta deneyecegim....rafadan yumurtaya da olurmu?
gözüne seveyim türkiyedeki salataliklarin burdakiler neredeyse yarim metre
![]()
yumurta yemem,yumurta kokusu olan yerde değil yemek yemek duramam bile
iyiyim canım,iş biraz kafamı dağıttı..
görmedim zat-ı muhteremi![]()