şu koca göbişimin en azndan birazını hafta sonuna kadar indirmem gerek.
dana gibi çıkıcam resimlerde yoksa...
asude az sonra kırıcam kafanı
hala tatlı diyor yaaaa:84:
Yabancıysa yemekleri çok kokuyor demi,kızımın yurdunda zenciler vardı bir makarna yapıyorlar varya bide baharat atıyorlar içinde burnumun direği kırıldı resmen bide sabah kahvaltı niyetine yiyorlar bunu
canim pasta isi ne oldu bu arada?
Bir kere sinoptan ankaraya geliyorum yanımda bir teyze bir poşet armut kemirmişti yol boyunca kadını boğacaktım
ben sarimsagi pek sevmem, ama saglik acisindan mutlaka ara ara yerim. bigün japon olan ögle yemegi icn sarimsak sosu getirdi, ekmegin üstüne sürüp yediler.. bana uzatti, ben igyyy modunda hayir dedim. kiz aldi eline siseyi, götürdü burnuna kokladi ve
"bu cok abartili degil ki. ben yedigimde genelde birkac gün boyunca terim bile sarimsak kokar. bu cok az" dedi...
ben tabe
ben sarimsagi pek sevmem, ama saglik acisindan mutlaka ara ara yerim. bigün japon olan ögle yemegi icn sarimsak sosu getirdi, ekmegin üstüne sürüp yediler.. bana uzatti, ben igyyy modunda hayir dedim. kiz aldi eline siseyi, götürdü burnuna kokladi ve
"bu cok abartili degil ki. ben yedigimde genelde birkac gün boyunca terim bile sarimsak kokar. bu cok az" dedi...
ben tabe
arka fonda da takma dislerinin takirtisi tukurtusu var miydiP
degil canim.. tayland li mi tayvanli mi ne... cekik göz iste :)) oof oofff.. vurmamak icin öyle cok sabrediyorum ki...
annesi müslüman bi de... orucu falan biliyor.. kendi hiristiyanligi secmis..
buna ragmen, ramazan da, hava sicak zaten, domuz etini sacma sapan soslarla kizarmis les gibi kokuyor, yanina da sarimsak sosu döküp mikrodalgada isitti. degil oda, tüm bina kokuyor. kusacaktim az daha...
hayir hem cins, hem salak, hem düsüncesiz...
Şimdi beni iğrenç bulacaksınız ama bir kere iş yerine pastırma geldi ama çok fazla geldi ben de bir günde iş yerinde bir kilo pastırma yedim dört arkadaş dördümüz dört kilo tükettik
annemlerdeki kutlamayı haftaya pazartesine erteledim.
şu anda kutlama yapacak zaman değil, mecalim yok.
hafta sonu evdekini iptal etmedim, kıza iki kere travma yaşatmamak için.
pastasının siparişini yarın vericem. eve yarın geçicem çünkü...
Şimdi beni iğrenç bulacaksınız ama bir kere iş yerine pastırma geldi ama çok fazla geldi ben de bir günde iş yerinde bir kilo pastırma yedim dört arkadaş dördümüz dört kilo tükettik
gizeminkini okuyunca şey dicektim, kızı pastırmayla tanıştır, 1 gün değil 10 gün kokmayı öğrensin diye
ayyy dranasss
senden gelen hiç bir şeye şaşırmıyoruz artık canım.
rahat ol
ayyy inanmiyorum sana....nasil bi mide var sende anlamadimki?
Korkulur senden vallla nasıl yedin o kadaryaa
tadı damağımda kaldı valla
Bir iğrençlik te ben anlatayım,et yemem mecbur kalmadıkça oda çok azdır zaten..
Yazın otelde akşam 6 dilim biftek pilav salata ne varsa artık mideye indirdim ölüyom ama şişkinlikten ,üstünede çay kahve soda cin tonik ne bulduysam içtim yok geçmiyor bir türlü..Odaya çıkıncada banyoda buldum kendimi kesin eti fazla yedim dokundu tabi..
Sarımsak faydalı zaten çok yememek gerekir ama ekmek üstündede sos nasıl olur ya
gizeminkini okuyunca şey dicektim, kızı pastırmayla tanıştır, 1 gün değil 10 gün kokmayı öğrensin diye
ayyy dranasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?