Dert yok, Sohbet var.... :)

Yabancıysa yemekleri çok kokuyor demi,kızımın yurdunda zenciler vardı bir makarna yapıyorlar varya bide baharat atıyorlar içinde burnumun direği kırıldı resmen bide sabah kahvaltı niyetine yiyorlar bunu

ben sarimsagi pek sevmem, ama saglik acisindan mutlaka ara ara yerim. bigün japon olan ögle yemegi icn sarimsak sosu getirdi, ekmegin üstüne sürüp yediler.. bana uzatti, ben igyyy modunda hayir dedim. kiz aldi eline siseyi, götürdü burnuna kokladi ve

"bu cok abartili degil ki. ben yedigimde genelde birkac gün boyunca terim bile sarimsak kokar. bu cok az" dedi...

ben tabe

canim pasta isi ne oldu bu arada?

annemlerdeki kutlamayı haftaya pazartesine erteledim.
şu anda kutlama yapacak zaman değil, mecalim yok.

hafta sonu evdekini iptal etmedim, kıza iki kere travma yaşatmamak için.
pastasının siparişini yarın vericem. eve yarın geçicem çünkü
...

Şimdi beni iğrenç bulacaksınız ama bir kere iş yerine pastırma geldi ama çok fazla geldi ben de bir günde iş yerinde bir kilo pastırma yedim dört arkadaş dördümüz dört kilo tükettik

Son düzenleme:

Sarımsak faydalı zaten çok yememek gerekir ama ekmek üstündede sos nasıl olur ya

Şimdi beni iğrenç bulacaksınız ama bir kere iş yerine pastırma geldi ama çok fazla geldi ben de bir günde iş yerinde bir kilo pastırma yedim dört arkadaş dördümüz dört kilo tükettik

gizeminkini okuyunca şey dicektim, kızı pastırmayla tanıştır, 1 gün değil 10 gün kokmayı öğrensin diye

ayyy dranasss

anladim canim....

senden gelen hiç bir şeye şaşırmıyoruz artık canım.
rahat ol

ayyy inanmiyorum sana....nasil bi mide var sende anlamadimki?

acayip uykum var yaaa resmen gözlerim kapaniyor....cok gec de yatmadim ama sanirim uyku uykuyu cekiyor....

nore nerede bu arada?

Bir iğrençlik te ben anlatayım,et yemem mecbur kalmadıkça oda çok azdır zaten..

Yazın otelde akşam 6 dilim biftek pilav salata ne varsa artık mideye indirdim ölüyom ama şişkinlikten ,üstünede çay kahve soda cin tonik ne bulduysam içtim yok geçmiyor bir türlü..Odaya çıkıncada banyoda buldum kendimi kesin eti fazla yedim dokundu tabi..

kantarla tatildeyiz eşimin kankisi bir oturuşta sekiz porsiyon adana yedi taş gibiydi valla

Sarımsak faydalı zaten çok yememek gerekir ama ekmek üstündede sos nasıl olur ya

sarimsagi iyicene ezip, zeytinyagi karabiber ve salcayla karistiriyorlar. ekmegin üstüne sürüp sürüp yiyorlar..

zaten bunlarda aksam yemegi diye bisi yok..

gizeminkini okuyunca şey dicektim, kızı pastırmayla tanıştır, 1 gün değil 10 gün kokmayı öğrensin diye

ayyy dranasss

bizim sucuga bayiliyorlar zaten.. bunlarin bi domuz sucuklari var, cig cig yiyorlar.. igrec...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…