ooo hemen bulmussun yanina 3-5 yandas... keyfini sür simdilik.. ama unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, elbet onlar da görecek senin gercek yüzünü...
hem 1.80 boyla ne narinligi beaaaaaa
bak iste silikon ve estetik mucizesi seniiiiiiiiiii....
patlayiverinler de gör gününü..
bebeyim,
sakın kafana takma.. çekememiş seni belli ki.. benim kardeşimin karısı da aynı böyleydi, ben çekemezdi, birgün çektim kenara, kızım sen benden ne istiyosun açık konuş dedim, bana hakaret etmeye başladı, ben de allahımız ne verdiyse giriştim, ağzını yüzünü dağıttım.. kociş geldi, dayanamadım bir de ona patlattım, ohh elime sağlık.. şimdi gelin mum gibi karşımda, kocişim desen ağzımın içine bakar.. sakın alttan alma canım, tepene çıkarlar, sakın.. ah ben neler çektim bilsen.. ama hepsini dize getirdim.. sefam olsun. kocam da aslan gibi yanımda
(sadece ilk mesajı okuyup kendi hayatından kesitler sunarak konuyu saptıran üye)
1,80 boyunda ki kadin neden narin olmuyormus....ben 1,85 boyundayim gayet de estetik bi vücudum var...rice ediyorum lütfen ön yargili olmayalim....
evet burdayım, kötü içerik yaptım. modların gelmesini, sizin uçmanızı bekliyorum.
tostumu da yedim, birazdan keyif sigaramı yakıcam
gelsinler, onlar da dökerler içlerini
1,80 boyunda ki kadin neden narin olmuyormus....ben 1,85 boyundayim gayet de estetik bi vücudum var...rice ediyorum lütfen ön yargili olmayalim....
bebeyim,
sakın kafana takma.. çekememiş seni belli ki.. benim kardeşimin karısı da aynı böyleydi, ben çekemezdi, birgün çektim kenara, kızım sen benden ne istiyosun açık konuş dedim, bana hakaret etmeye başladı, ben de allahımız ne verdiyse giriştim, ağzını yüzünü dağıttım.. kociş geldi, dayanamadım bir de ona patlattım, ohh elime sağlık.. şimdi gelin mum gibi karşımda, kocişim desen ağzımın içine bakar.. sakın alttan alma canım, tepene çıkarlar, sakın.. ah ben neler çektim bilsen.. ama hepsini dize getirdim.. sefam olsun. kocam da aslan gibi yanımda
(sadece ilk mesajı okuyup kendi hayatından kesitler sunarak konuyu saptıran üye)
cık cık cıkkkkkk..
yoksa siz de konusahibi cicişin silikonlarını mı kıskandınız görümcesi gibi
ah aşkım sen neler yaşamışsın öyle yaaa. benim yaşadıklarımı anlatıyorsun resmen. Geçenlerde benim kociş de kafamı parkelere sürerek kıvılcım cıkardı sonra ben de anasının yanında ona tekme attım. Özür diledi benden.
Nasıl yaptın lütfen anlat.
haklısın tatlişkom,bende 188im ve gayette güzelim...
bunalr tamamen kıskançlık
kızlar lütfen konu sahibine inanmayanlar yazmasın.. fake se gidin başka konulara
(kendince misyon üstlenen üye)
ahhhh canımmmmm ne dertli başın varmış
ah aşkım sen neler yaşamışsın öyle yaaa. benim yaşadıklarımı anlatıyorsun resmen. Geçenlerde benim kociş de kafamı parkelere sürerek kıvılcım cıkardı sonra ben de anasının yanında ona tekme attım. Özür diledi benden.
Ben zaten senin yorumlarını çok beğeniyorum canım. Her yazdığına beğen içeriği yapıyorum
canım gelin bana kültablası atacaktı, kociş elini tuttu atmasın diye, benim de elime oradan çatal geçti, gayri ihtiyarı kendimi koruma babında savurdum, kafası kanamış falan felon..
o arada gelin kaçtı gitti, bu sefer kociş bana kızmaya başladı, ne diyosun beaa dedim bi yapıştırdım, içerde kaynana kayınpeder duysun diye de kapı açıkken vurdum.. o da bana aşkım lütfen sakin ol bebeyim dedi
gastrit yaptı pislik ailesi beni yeminnen.. az bile yaptım.. onlara da bağırdım, defolun gidin evimdeeaaannn diye, onlar da tamam deyip gittiler..
ah bebeyim ya neler yaşadım bilsen.. senin yaşadıklarında kendimi gördün.. ölsün kaynanalar (şirazeden iyice çıkan üye)
Sen üzülme konu sahibim giy cartiyerlerini evde salım salım dolaşmemeişlerede özgürlük ver sen bakma bunlara anlamazlar süsten püsten o cazgır gelinede yol ver gitsin anasının evine
Eğer konum kapatılırsa intihar bombacısı olucam. Gram yağ yok vicidumda fekat olsun.
Kıskanıyorlar hayatısı. Kıskanc bunlar. yağlı yağlı hepsi.
Bunun bi konusunda okudum gecende spora gidiyormuş hergün. Gitse nolur bidon gibi ahahahha
ne kadar da siddet yanlisi bir kisiliksiniz... neler yasamis olursaniz olun, siddet cözüm degildir.. sizden korkuyor olabilirler ama sizi seviyorlar mi, saygi gösterebiliyorlar mi?
Freud un da dedigi gibi, sana tokat atana sen cicek uzat...
hah kilonuz +-20 eklesek, kesin 105 kilosunuzzzzzzzz...... aman ne narriiinnnnnnnnnnn
ben dogal güzelim ne kiskaaannccaaggaammmm
beğen şeysi kalktı ama olsun canım, kalben şeetmişsindir sen, ben anladım seni, olsun
Ahhh ahhhh neler duyuyorum nelerrr o acımasız koçişin neler etmiş sana,geçendede benşmki yaptı tuttu kafamııı kovanın içine soktu boğuluyordum az kalsın sonra tepikledim de kurtuldum
bak görümceyi kaynanayı kocayı dövdüm dedin
demek ki sende psikolojik sorun var arkadaşım
neden anlamak istemiyorsun
onları döveceğine al eline iki kitap, oku.
ufkun genişlesin...
ayrıca çiçek nedir ki? iki gün sonra solacak
keşke eyüp sabri tuncer gerine gül suyu getirselermiş
k
hayatişkom sen üzülme biz arkandayız,kıskanç bunların hepsi..sen döv bu görümceyi cidden bak nasıl rahatlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?