• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

ooo hemen bulmussun yanina 3-5 yandas... keyfini sür simdilik.. ama unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, elbet onlar da görecek senin gercek yüzünü...

hem 1.80 boyla ne narinligi beaaaaaa

1,80 boyunda ki kadin neden narin olmuyormus....ben 1,85 boyundayim gayet de estetik bi vücudum var...rice ediyorum lütfen ön yargili olmayalim....

bebeyim,

sakın kafana takma.. çekememiş seni belli ki.. benim kardeşimin karısı da aynı böyleydi, ben çekemezdi, birgün çektim kenara, kızım sen benden ne istiyosun açık konuş dedim, bana hakaret etmeye başladı, ben de allahımız ne verdiyse giriştim, ağzını yüzünü dağıttım.. kociş geldi, dayanamadım bir de ona patlattım, ohh elime sağlık.. şimdi gelin mum gibi karşımda, kocişim desen ağzımın içine bakar.. sakın alttan alma canım, tepene çıkarlar, sakın.. ah ben neler çektim bilsen.. ama hepsini dize getirdim.. sefam olsun. kocam da aslan gibi yanımda

(sadece ilk mesajı okuyup kendi hayatından kesitler sunarak konuyu saptıran üye)

ah aşkım sen neler yaşamışsın öyle yaaa. benim yaşadıklarımı anlatıyorsun resmen. Geçenlerde benim kociş de kafamı parkelere sürerek kıvılcım cıkardı sonra ben de anasının yanında ona tekme attım. Özür diledi benden.

Nasıl yaptın lütfen anlat.

kızlar lütfen konu sahibine inanmayanlar yazmasın.. fake se gidin başka konulara

(kendince misyon üstlenen üye)

Sen üzülme konu sahibim giy cartiyerlerini evde salım salım dolaş :27::27: memeişlerede özgürlük ver sen bakma bunlara anlamazlar süsten püsten :12::12: o cazgır gelinede yol ver gitsin anasının evine

evet burdayım, kötü içerik yaptım. modların gelmesini, sizin uçmanızı bekliyorum.
tostumu da yedim, birazdan keyif sigaramı yakıcam

gelsinler, onlar da dökerler içlerini:9::9:

Eğer konum kapatılırsa intihar bombacısı olucam. Gram yağ yok vicidumda fekat olsun.

1,80 boyunda ki kadin neden narin olmuyormus....ben 1,85 boyundayim gayet de estetik bi vücudum var...rice ediyorum lütfen ön yargili olmayalim....

Kıskanıyorlar hayatısı. Kıskanc bunlar. yağlı yağlı hepsi.

Bunun bi konusunda okudum gecende spora gidiyormuş hergün. Gitse nolur bidon gibi ahahahha

bebeyim,

sakın kafana takma.. çekememiş seni belli ki.. benim kardeşimin karısı da aynı böyleydi, ben çekemezdi, birgün çektim kenara, kızım sen benden ne istiyosun açık konuş dedim, bana hakaret etmeye başladı, ben de allahımız ne verdiyse giriştim, ağzını yüzünü dağıttım.. kociş geldi, dayanamadım bir de ona patlattım, ohh elime sağlık.. şimdi gelin mum gibi karşımda, kocişim desen ağzımın içine bakar.. sakın alttan alma canım, tepene çıkarlar, sakın.. ah ben neler çektim bilsen.. ama hepsini dize getirdim.. sefam olsun. kocam da aslan gibi yanımda

(sadece ilk mesajı okuyup kendi hayatından kesitler sunarak konuyu saptıran üye)

ne kadar da siddet yanlisi bir kisiliksiniz... neler yasamis olursaniz olun, siddet cözüm degildir.. sizden korkuyor olabilirler ama sizi seviyorlar mi, saygi gösterebiliyorlar mi?

Freud un da dedigi gibi, sana tokat atana sen cicek uzat...

hah kilonuz +-20 eklesek, kesin 105 kilosunuzzzzzzzz...... aman ne narriiinnnnnnnnnnn

cık cık cıkkkkkk..

yoksa siz de konusahibi cicişin silikonlarını mı kıskandınız görümcesi gibi :57:

ben dogal güzelim ne kiskaaannccaaggaammmm

ah aşkım sen neler yaşamışsın öyle yaaa. benim yaşadıklarımı anlatıyorsun resmen. Geçenlerde benim kociş de kafamı parkelere sürerek kıvılcım cıkardı sonra ben de anasının yanında ona tekme attım. Özür diledi benden.

ahhhh canımmmmm ne dertli başın varmış :43:

ahhhh canımmmmm ne dertli başın varmış :43:

ahhh ahhh anlatsam karşıki dağlar yıkılır. Burnumu yaptırdığımda da kıskanmışlardı cok. Hastaneye ziyaretime geldğinde bir de eyüp sabri tuncer almış. Yani cicek bile getirmeyi bilmiyorlar :43::43:

canım gelin bana kültablası atacaktı, kociş elini tuttu atmasın diye, benim de elime oradan çatal geçti, gayri ihtiyarı kendimi koruma babında savurdum, kafası kanamış falan felon..

o arada gelin kaçtı gitti, bu sefer kociş bana kızmaya başladı, ne diyosun beaa dedim bi yapıştırdım, içerde kaynana kayınpeder duysun diye de kapı açıkken vurdum.. o da bana aşkım lütfen sakin ol bebeyim dedi

gastrit yaptı pislik ailesi beni yeminnen.. az bile yaptım.. onlara da bağırdım, defolun gidin evimdeeaaannn diye, onlar da tamam deyip gittiler..

ah bebeyim ya neler yaşadım bilsen.. senin yaşadıklarında kendimi gördün.. ölsün kaynanalar (şirazeden iyice çıkan üye)

canım gelin bana kültablası atacaktı, kociş elini tuttu atmasın diye, benim de elime oradan çatal geçti, gayri ihtiyarı kendimi koruma babında savurdum, kafası kanamış falan felon..

o arada gelin kaçtı gitti, bu sefer kociş bana kızmaya başladı, ne diyosun beaa dedim bi yapıştırdım, içerde kaynana kayınpeder duysun diye de kapı açıkken vurdum.. o da bana aşkım lütfen sakin ol bebeyim dedi

gastrit yaptı pislik ailesi beni yeminnen.. az bile yaptım.. onlara da bağırdım, defolun gidin evimdeeaaannn diye, onlar da tamam deyip gittiler..

ah bebeyim ya neler yaşadım bilsen.. senin yaşadıklarında kendimi gördün.. ölsün kaynanalar (şirazeden iyice çıkan üye)

(allah seni kahretmesin kızım yemin ederim krize girdim okurken)

Ah bebeyim yaaa, aferin ama benim yapamadığımı yapmışsın. Çok güçlü bir kadınsın sen. Ayakların yere sağlam basıyor. Keşke yüzünü falçatayla dağıtsaydın

Ahhh ahhhh neler duyuyorum nelerrr o acımasız koçişin neler etmiş sana,geçendede benşmki yaptı tuttu kafamııı kovanın içine soktu boğuluyordum az kalsın sonra tepikledim de kurtuldum :57::57:

bak görümceyi kaynanayı kocayı dövdüm dedin
demek ki sende psikolojik sorun var arkadaşım
neden anlamak istemiyorsun
onları döveceğine al eline iki kitap, oku.
ufkun genişlesin...

ayrıca çiçek nedir ki? iki gün sonra solacak
keşke eyüp sabri tuncer gerine gül suyu getirselermiş

Sen üzülme konu sahibim giy cartiyerlerini evde salım salım dolaş :27::27: memeişlerede özgürlük ver sen bakma bunlara anlamazlar süsten püsten :12::12: o cazgır gelinede yol ver gitsin anasının evine

katılıyorum,ben yazacaktım sen yazmışsın tatlişkom

Eğer konum kapatılırsa intihar bombacısı olucam. Gram yağ yok vicidumda fekat olsun.

Kıskanıyorlar hayatısı. Kıskanc bunlar. yağlı yağlı hepsi.

Bunun bi konusunda okudum gecende spora gidiyormuş hergün. Gitse nolur bidon gibi ahahahha

hayatişkom sen üzülme biz arkandayız,kıskanç bunların hepsi..sen döv bu görümceyi cidden bak nasıl rahatlayacaksın :57:

ne kadar da siddet yanlisi bir kisiliksiniz... neler yasamis olursaniz olun, siddet cözüm degildir.. sizden korkuyor olabilirler ama sizi seviyorlar mi, saygi gösterebiliyorlar mi?

Freud un da dedigi gibi, sana tokat atana sen cicek uzat...

hah kilonuz +-20 eklesek, kesin 105 kilosunuzzzzzzzz...... aman ne narriiinnnnnnnnnnn

ben dogal güzelim ne kiskaaannccaaggaammmm

ne çok biliyorsunuz siz hamfendi,froytmuş bilmem neymiş..

hayatın gerçeklerine dönün lütfen..

burada görümcesinden psikolojik şiddet gören arkidişimize destek olmaya çalışıyoruz gelmiş ahkam kesiyosun :4:

Ahhh ahhhh neler duyuyorum nelerrr o acımasız koçişin neler etmiş sana,geçendede benşmki yaptı tuttu kafamııı kovanın içine soktu boğuluyordum az kalsın sonra tepikledim de kurtuldum :57::57:

(ahahahahhah kopan üye modu)

abliş sen de ucuz yırtmışsın viledayla gidecekmişsin öteki tarafa :D

bak görümceyi kaynanayı kocayı dövdüm dedin
demek ki sende psikolojik sorun var arkadaşım
neden anlamak istemiyorsun
onları döveceğine al eline iki kitap, oku.
ufkun genişlesin...

ayrıca çiçek nedir ki? iki gün sonra solacak
keşke eyüp sabri tuncer gerine gül suyu getirselermiş

ben hergün kitap okuyorum hamfendi. Gecen taha puccayı okudum. Gülsuyunu siz alında sacınıza basınıza sürün.

k
hayatişkom sen üzülme biz arkandayız,kıskanç bunların hepsi..sen döv bu görümceyi cidden bak nasıl rahatlayacaksın :57:

Defolup gitsinler hayatımdan aşkısı yaa. Ona aldığım coraplar da zehir zıkkım olsun, g,yer giymez kaçsın inş

Son düzenleme:
Back
X