Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydın csicim

çabuk gel

csi'm teşekkür ederim.. ben de rahat bir nefes almış oldum..

dünkü oyununuz çok eğlenceliymiş.. hepsini toplu okuyunca çok komik olmuyor tabi, ben de yazışıyor olsaydım eminim çok gülerdim..

en çok da csi senin "hayal dünyanızda mutluluklar" yorumuna güldüm.. asude'nin en çok kullandığı söz bu galiba

Dün akşam sinirden gece ikiye kadar derin devleti araştırdım

Mehmet eymür, çatlı, sedat bucak, çakıcı, behçet bilmm ne

Kafayı mı yiyorum ne mit e taktım kafayı çözücem bu üçgeni faili meçhul cinayetler arasında alıcam yerimi

simdi bisiler yiyeyim, 8.40 otobüsüne yetismeye caliscam... ama degil hizli hareket etmek, harket etmeye takatim yok (

hayırdır kuzu???nerden çıktı durup dururken

günaydın csim

anadan doğma galatasaraylıyım

lise bitene dek bir erkekten daha çok futbol takip ederdim..

şu an türk futbolundan kesinlikle haz almıyorum (dün gs maçını da ts maçını da izledim)

barcelonayı destekliyorum.. avrupa ligleri, bilhassa italya ligini seviyorum.. evde tekken bile oturur maç izlerim zevkli bir maçsa..

İçeri alınabilirim ergenekondan evet

Kendi içimde yaşamam lazım merakımı, beni bulamazsınız falan alimallah bi dahaki sefere

içeri girmemeye çalış,bak silivri kk mapısına benzemez oğaaa (ona) göre

ama yine de birşey olursa biz sana temiz çamaşır,sigara vs getiririz

vay vay vayyyyyy içimizde bir fitbol hastası varmış da habarımız yokmuş

hmmm olabiliyor tabi, o kadar kusur kadı kızında da olabiliyor..

Tarih 25.01.2004

Beşiktaş-Samsunspor maçı..

Beşiktaş 5 kırmızı kart gördü.. maç 85. dakikada sona erdi..

2. devreye 8 puan önde başlayan Beşiktaş o sezon şampiyon olamadı..

Ben bu maçtan sonra futbolla ilgilenmeyi bıraktım..

Hepinize darıldım...

Ulan sinirliyim dedim, Günaydın dedim birinizde dönüp hayırdır danacım neyin var? veya günaydın demediniz anladım sizde ki değerimi.
Csi sen hariç sen adımı andın çünkü..

içeri girmemeye çalış,bak silivri kk mapısına benzemez oğaaa (ona) göre

ama yine de birşey olursa biz sana temiz çamaşır,sigara vs getiririz

Tamam bana bol bol çıt çıtlı badi getirin havalandırmada dolaşırken belimi falan üşütürüm

ben de 4 sene önce gittigim Besiktas - Gencler Birligi macindan sonra ilgimi yitirdim.. yine Besiktasliyim ama cok da mac takip etmeyi sevmiyorum...

Yazdığını görmemiş olamaz mıyım danacım? Ki ben görmedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…