Dert yok, Sohbet var.... :)

yav ne bekliyorsun danacım.. kimsecikler yokken yazdın. ee baktın millet geldi başla analatmaya..

oynayamam yenim dar oynayamam yerim dar..

ne bu naz..

danacım öyle ulanlı mulanlı niye atarlandın sabah sabah bilmiyorum ama sen "kocişime de oğluşuma da sinirlendim" deyince çok ciddi bişey olduğunu düşünmedim. 2,5 yaşındaki bir bonfileden seni ciddi ciddi sinirlendirecek bişey beklemiyorum.

@dana, sen zaten ahali toplansın anlatırım yazmışsın. Ahali toplanmış gördüğün üzere, yaz ulans en de rahatla biz de rahatlayalım

gizemcim zaten gençlerbirliği beşiktaşın belasıdır.. şansımız tutmaz bi türlü.. yıllarca yenemediğimizi hatırlıyorum..

gordon milne zamanııydı futbolun ilgimi çekmeye başlaması.. babam fenerli olayım diye çok dil döktü ama annem de abim de beşiktaşlı..

Bunu yazmıştım

anlat hadi, bekliyoruz.
bek uykusuzum, sinirliyim, en has elemanlarımın ikisi gs'li. gıcıklığına sarı kırmızı çiçek koymuşlar masaya. delirmek içten değl.
anlat
hırsımı senden almayayım.

anlat hadi, bekliyoruz.
bek uykusuzum, sinirliyim, en has elemanlarımın ikisi gs'li. gıcıklığına sarı kırmızı çiçek koymuşlar masaya. delirmek içten değl.
anlat
hırsımı senden almayayım.

ay benim yönetici de koyu fbli, ben de mi masasına öyle bi güzellik yapsam

herkesciklere günaydin....mutlu bir gün diliyorum....

bi kac gündür hep paydos saatine dogru tonla is geliyor dogru dürüst veda bile edemiyorum takip edemiyorum....

poffff sizi özlüyorum....

anlat kuzucum hayirdir...

ay benim yönetici de koyu fbli, ben de mi masasına öyle bi güzellik yapsam

kulaklarının çınnnnn çınnnnn çınlamasını,
tüm gün hatta tüm ay bilimum raporlara boğulmayı
an itibariyle karınca gibi çalışmayı
göze alıyorsan
koy yavrum

Tamam bana bol bol çıt çıtlı badi getirin havalandırmada dolaşırken belimi falan üşütürüm

sen yine de ayağını denk al

ben de 4 sene önce gittigim Besiktas - Gencler Birligi macindan sonra ilgimi yitirdim.. yine Besiktasliyim ama cok da mac takip etmeyi sevmiyorum...

ben lisedeyken çok sıkı takip ederdim.babamla hep inönüdeki maçlara giderdik..ama şike olayları çıktığından beridir bende soğudum..

Günaydınlarrr...

Ay dün evde sinir krizi geçiricektim baba oğul evde bırakıp kaçıcaktım artık o derece dellendirdiler beni
Ahali toparlansın anlatırım.

Ki hala göremedim. Ne zaman yazdın?

@dana, sen zaten ahali toplansın anlatırım yazmışsın. Ahali toplanmış gördüğün üzere, yaz ulans en de rahatla biz de rahatlayalım

Akşam eve gittim oğlum geldi oynuyoruz ediyoruz bir sıkıntı yok bekliyoruz yemeğe eşimi.Daha gelir gelmez kapıdan eşim alllahhhhhh bizimki çıldırdı babayı görünce oynamak istiyor, eşimde dur üzerimi çıkarıyım dedi çıkardı aldı sırtına ne oldu ne bitti anlamadım kavga kıyamet. Bunlar birbirine nasıl bağırıyor 2,5 yaşında ama maşallah benden fazla sesi çıkıyor. o ona bağırıyo o ona.Baba bağırdıkça bizim dana gidiyor babasının saçını yolmaya ( çok sinirli biri maaalsef benim dana babasına çekmiş bu huyu) saçı çekince tabi bizimki delirdi aldığı gibi koltuğa danayı sözüm ona gıdıklayıp güldürecek. baba yapma dedikçe heryerini gıdıklıyor ağlıyor artık tabi sesler gırla. En son dedim ne haliniz varsa görün bıktım ikinizdende (Ben çok sese gelemiyorum birde yani bağırışmaya) eşime sardım. sen gelince bu çocuk azıyor sen yokken biz sessiz sedasız oynuyoruz dedim. napıyım gidiyyimmi diyor bu sefer oda. ya gitme ama o diyorsa yap dedim.Sonra başladı bizimki işte sen bu çocuğu böyle yaptın her istediğini yapıyosun sen şımarttın bak şimdi başedemiyoruz şu bu.Sofrayı topladığım gibi yatağa danayla.Yatağa geldi benim gitmemimi istiyorsun dedi tabiki hayır ama bu şekilde ben huzursuzum dedim bıktım sizin bu atışmalarınızdan dedim. Offff daha var ama ciddin anlatamıyorum daraldım ya.Sabahta hiç birşey olmamış gibilerdi .

2,5 yaşındaki bir çocukla 30(atıyorum) yaşındaki bir adamdan bahsediyorum dimi?

Şakalaşmak, oğlunun ağlaması, kocanın üstüne gitmesi vs vs.

Abartmışsın :S

kızma ama, bdv.de böyle bir konu açmış olsan epey dalga geçerdim seninle be dana..

çocuklar akşamları daha bi kuduruyo.. bütün enerjilerini kullanıyolar.. çünkü anneyi babayı bekliyorlar.. abartmışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…