Akşam eve gittim oğlum geldi oynuyoruz ediyoruz bir sıkıntı yok bekliyoruz yemeğe eşimi.Daha gelir gelmez kapıdan eşim alllahhhhhh bizimki çıldırdı babayı görünce oynamak istiyor, eşimde dur üzerimi çıkarıyım dedi çıkardı aldı sırtına ne oldu ne bitti anlamadım kavga kıyamet. Bunlar birbirine nasıl bağırıyor 2,5 yaşında ama maşallah benden fazla sesi çıkıyor. o ona bağırıyo o ona.Baba bağırdıkça bizim dana gidiyor babasının saçını yolmaya ( çok sinirli biri maaalsef benim dana babasına çekmiş bu huyu) saçı çekince tabi bizimki delirdi aldığı gibi koltuğa danayı sözüm ona gıdıklayıp güldürecek. baba yapma dedikçe heryerini gıdıklıyor ağlıyor artık tabi sesler gırla. En son dedim ne haliniz varsa görün bıktım ikinizdende (Ben çok sese gelemiyorum birde yani bağırışmaya) eşime sardım. sen gelince bu çocuk azıyor sen yokken biz sessiz sedasız oynuyoruz dedim. napıyım gidiyyimmi diyor bu sefer oda. ya gitme ama o diyorsa yap dedim.Sonra başladı bizimki işte sen bu çocuğu böyle yaptın her istediğini yapıyosun sen şımarttın bak şimdi başedemiyoruz şu bu.Sofrayı topladığım gibi yatağa danayla.Yatağa geldi benim gitmemimi istiyorsun dedi tabiki hayır ama bu şekilde ben huzursuzum dedim bıktım sizin bu atışmalarınızdan dedim. Offff daha var ama ciddin anlatamıyorum daraldım ya.Sabahta hiç birşey olmamış gibilerdi .
2,5 yaşındaki bir çocukla 30(atıyorum) yaşındaki bir adamdan bahsediyorum dimi?
Şakalaşmak, oğlunun ağlaması, kocanın üstüne gitmesi vs vs.
Abartmışsın :S
maaşallah çok uslusun bugün benden geçti sanırım
doktor buldun mu sen???
ben yarın gidiyorum,randevu aldım ama daha izin almadım çok başınabuyrukum yahu
Akşam eve gittim oğlum geldi oynuyoruz ediyoruz bir sıkıntı yok bekliyoruz yemeğe eşimi.Daha gelir gelmez kapıdan eşim alllahhhhhh bizimki çıldırdı babayı görünce oynamak istiyor, eşimde dur üzerimi çıkarıyım dedi çıkardı aldı sırtına ne oldu ne bitti anlamadım kavga kıyamet. Bunlar birbirine nasıl bağırıyor 2,5 yaşında ama maşallah benden fazla sesi çıkıyor. o ona bağırıyo o ona.Baba bağırdıkça bizim dana gidiyor babasının saçını yolmaya ( çok sinirli biri maaalsef benim dana babasına çekmiş bu huyu) saçı çekince tabi bizimki delirdi aldığı gibi koltuğa danayı sözüm ona gıdıklayıp güldürecek. baba yapma dedikçe heryerini gıdıklıyor ağlıyor artık tabi sesler gırla. En son dedim ne haliniz varsa görün bıktım ikinizdende (Ben çok sese gelemiyorum birde yani bağırışmaya) eşime sardım. sen gelince bu çocuk azıyor sen yokken biz sessiz sedasız oynuyoruz dedim. napıyım gidiyyimmi diyor bu sefer oda. ya gitme ama o diyorsa yap dedim.Sonra başladı bizimki işte sen bu çocuğu böyle yaptın her istediğini yapıyosun sen şımarttın bak şimdi başedemiyoruz şu bu.Sofrayı topladığım gibi yatağa danayla.Yatağa geldi benim gitmemimi istiyorsun dedi tabiki hayır ama bu şekilde ben huzursuzum dedim bıktım sizin bu atışmalarınızdan dedim. Offff daha var ama ciddin anlatamıyorum daraldım ya.Sabahta hiç birşey olmamış gibilerdi .
Artık iş şakalaşmaktan çıkıyor neredeyse o ağladıkça o sus diyor o sus dedikçe o iyice ağlıyor. Anlatamadım sanırım
Benim dana gibi bi oğlu olan anca anlar.
şimdi bumudur? dicem olmıcak.
senin danayla olan muhabbetini bildiğimden yadırgamadım ama şunu anla artık lütfen.
senin oğlun olduğu kadar eşinin de oğlu.
çocuk büyütürken yapılan en büyük yanlış, birinin hayır dediğine öbürünün evet demesidir.
ortada çok büyük bir problem yoksa ana-evlat, baba-evlat arasında 3.olan kişi girmemelidir. aksi takdirde çocuk hep bir korunma garantisi altındadır, bunu kullanır.
ne demek sen gelene kadar biz sessiz sedasız oynuyoruz? ben bunu söylesem kavağa, gideyim mi demekle kalmaz, ya gider ya da öyle bir kalır ki keşke gideydi derim.
kızma ama, bdv.de böyle bir konu açmış olsan epey dalga geçerdim seninle be dana..
çocuklar akşamları daha bi kuduruyo.. bütün enerjilerini kullanıyolar.. çünkü anneyi babayı bekliyorlar.. abartmışsın..
hakikaten niye bu kadar usluyum ki benİç dünyama yönlendirdin beni
Akropol hastanesinde bi doktor varmış dün öğrendim. Eğer randevu alabilirsem ctesi ona göstericem sonuçlarımı bi de muayene olurum diye düşünüyorum.
Lan adamlar sana işten cıkma dediler, sen de kafana göre yaşıyosunBi ara söyleyiverirsin
Ya hayır dalganızıda geçin ama bi çözüm bulmalıyım haftanın 3 günü bunlar bu şekilde.Çocuk benimle bu şekilde değil arabaları dizip oynuyoruz veya kucağıma alıp şarkılar söylüyoruz.ama babasıyla bi garip ilişkileri var.
muayene de ol tabi...
aman ya hacııı burda herkes kafasına göre zaten,salla gitsin
Ya hayır dalganızıda geçin ama bi çözüm bulmalıyım haftanın 3 günü bunlar bu şekilde.Çocuk benimle bu şekilde değil arabaları dizip oynuyoruz veya kucağıma alıp şarkılar söylüyoruz.ama babasıyla bi garip ilişkileri var.
şimdi bumudur? dicem olmıcak.
senin danayla olan muhabbetini bildiğimden yadırgamadım ama şunu anla artık lütfen.
senin oğlun olduğu kadar eşinin de oğlu.
çocuk büyütürken yapılan en büyük yanlış, birinin hayır dediğine öbürünün evet demesidir.
ortada çok büyük bir problem yoksa ana-evlat, baba-evlat arasında 3.olan kişi girmemelidir. aksi takdirde çocuk hep bir korunma garantisi altındadır, bunu kullanır.
ne demek sen gelene kadar biz sessiz sedasız oynuyoruz? ben bunu söylesem kavağa, gideyim mi demekle kalmaz, ya gider ya da öyle bir kalır ki keşke gideydi derim.
Artık iş şakalaşmaktan çıkıyor neredeyse o ağladıkça o sus diyor o sus dedikçe o iyice ağlıyor. Anlatamadım sanırım
Benim dana gibi bi oğlu olan anca anlar.
Anlıyorum seni abla ama o ağladıkçada ben dayanamıyorum bu sefer eşime sinirleniyorum. Karışmamalımıyım sizce. Onlar bu şekilde davranınca sadece duymamazlıktanmı geliyim.
Not: Haklısınız size göre büyük bir sorun olmayabilir anlayabiliyorum ama benim sorunlar genellikle bu şekilde. Şükür eşimle bir sorunumuz yok ailesiyle veya ailemle tek sorunumuz baba oğul ilişkilerinin bu şekilde olması.Sizce sorun bende yani.
evet sorun sende.
o ağlayınca, sen gidip bir şekilde susturursan (kucağına almak olur, çikolata vermek olur, babasına susmak olur), senin oğlun bunu hayatının her noktasında kullanır.
ağlayabileceği yaşlarda ağlar, diğer yaşlarda direk kollarının altına girer.
kendine güvensiz, anne manyağı bir çocuk yaratmak istiyorsan devam et.
bugüne kadar ağlamaktan hiç bir çocuğa bişey olmamış.
ağlasın, ağlasın susar.
ilk önce hırslanır kendiyle ilgilenilmiyor diye, daha çok ağlar.
sonra susar.
bu tavrını değiştirdin, değiştirdin
yoksa ileride çok çekersin..
Benim dana gibi bi oğlu olan anca anlar derken?
yazmayaydın o zaman anam
topicte çocuğu olan bir csi var, onun da kızı var.. ne yapabiliriz o zaman ne diyebiliriz sana?
te allaam
git bdvde konu aç bence
off şimdi strese girdim..
işimle ilgili..
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum öyle kanunda yönetmelikte filan yazmıyor.. uygulamaya yönelik bişey..
kimseye de soramıyorum.. aa bunu bilmiyor musun diyecekler diye.. sinir oldum..
Slm kızlarrrr konuyu gördüm ve bişiler yazmak istedim izninizlee
sevocum merhaba
daha önce de sölemiştim benimde 2,5 yaşında bir kızım var
seninki erkek çocuğu böle şakalaşıyorlar oynuyorlar babasıyla ki
benimki kız onlarda böyle evde bir curcuna kahaha sesleri her akşam ağlamaklı tabiki
bende biara kafam kaldırmıyo yapmayın
eşime ağlatma düzgün oyna dediysemde
bu sevme ve oyun biçimini
kızımında aslında hoşlandığını anladımve kızların dediği gibi arada dahil oldum aradada başka şeyle ilgilendim
gördümkü 2 side gayet mutlu
aslında sorun bizde biz yorgun bi kafadan sonra dinginlik istiyor ve olayları büyütüyoruz istemeden.
Ve çocuğa zarar verdiğini düşünüyoz eşimizin aslında çok yanlış
onunda çocuğu bizimde düşündümüz kadar o da düşünür çocuğunu dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?