Dert yok, Sohbet var.... :)

E tabiki haklısınız.Ayak yıkamak içinmi 2 üni bitirdiniz.
(Ortalarda dolanan üye. )

benim kendime güvenim var hanımefendi.. gayet de güzel bir hatunum.. sizin gibi aman da kocişim aman da aşkitom diye ezdirmiyorum kendimi..

neden ben erkeği elimde tutmak için uğraşıyorum? o beni elinde tutmak için uğraşıyor mu.. hayır yani niye böyle uğraşlara giriyoruz ki? eşit bir ilişki kuramıyor muyuz?

aldatma nedir?
seni sevmiyorum desin çeksin gitsin.. gizli gizli iş çevirmeler vs.. işte bunlar tipik şark kültürünün örnekleri...

slm kızlar forumu uzun zamandır takip ediyorum şimdi üye oldum benim bir sorunum var doğru yer mi bilmiyorum ama ben sevgilimle ilişkiye girmedim bakireyim ama bir sürtünme oldu aramızda sonrasında iç çamaşırıma boşaldı acaba sizce hamile kalmış mıyımdır adetim gecikti 3 gün adet söktürücü iğne yaptırayım mı eğer hamile kalırsam annem beni gebertir öyle bişey olmaması lazım bu arada sevgilim de benimle artık ilgilenmiyor neden acaba bilmiyorum sizce ilgisi mi dağıldı ki yani artık beni elde ettiğini düşünüp benden sıkıldı mı 54 cevapsız arama yaptım açmadı uzun oldu ama kusura bakmayın durumum karışık yardımcı olabilecek hanımlar yazsın lütfen eleştiri istemiyorum eleştiri kaldırabilecek bir durumda değilim

(konu açmayı bilmediği için hit bulduğu konuda kendi derdini anlatan, forum olayından bihaber mal)

Değil mi ama arkadaşım. Bunlar bu kafayla giderse daha cok dayak yer. 3 sayfaya haber olurlar. Daha "erkeğim" yazmasını bilmiyo, gelmiş burda ahkam kesiyo kadın. KK nın Üye Seçme Sınavı yapması gerekiyor bence. ÜYS

o sizin eksikliğiniz hamfendi,şirket koltuğunu bırakıp kocişinizle ilgilenin boynuz yemeden önce

kölesi de olurum cariyesi de...ama kazanan ben olurum,sizin gibiler değil

O paspas eskidi diye birgün köşeye atılıverir, sonra da kendinizi kadın sığınma evlerinde bulursunuz

o paspas eskimez.
sen hergün yeni bir role bürünür, kendine düşen görevleri layığıyla yerine getirrirsen , o paspas eskimez.

2 üni biitirmek marifet feğil, marifet hayat üniversitesini bitirmekte.

Arkadaşım kendine yeni bir konu aç. Buradan sana yardım edemezler, konusahibinin konusunu dağıtma.

(herkese yardımcı olmaya çalışan, bilmiş kadın)

arkadaşım yeni konu aç, foruma girmeyi biliyorsun üye olmayı beceriyorsun da konu mu açamıyorsun..

konu dışı mesajlara kib yapıyoruz!

siz burada böyle yazarsınız akşam eve gidince de adamın önünde diz çöker secde edersiniz

ıyyy midem bulandı
Bu arada herkese günaydın

o sizin eksikliğiniz hamfendi,şirket koltuğunu bırakıp kocişinizle ilgilenin boynuz yemeden önce

o paspas eskimez.
sen hergün yeni bir role bürünür, kendine düşen görevleri layığıyla yerine getirrirsen , o paspas eskimez.

2 üni biitirmek marifet feğil, marifet hayat üniversitesini bitirmekte.

Yazıklar olsun size, beyzanın kadınları gibi coklu kişiliğe sahipsiniz.

Sizin gibi eziklerin konusunda yazan da kabahar. Rastgele....

(Yazmayacağım diyip, mesajı her alıntılandığında dayanamayan üye)

hanımlar çok güzel tartışıyosunuz da biri beni aydınlatabilir mi acep bu sondaki parantez açarak yazdıklarınız ne oluyor :44::44::44:
evet cevap veriyorummmm yırtık dondan çıktım

töbe biiznillah.
sevgilinle ilişkiye girmedin ama her haltı yedin.
gösterip de vermeyen cinsinden.
bir de utanmadan buraya yazıyorsun.
sevişmeyi biliyorsun, nasıl hamile kalınmaz bundan nasıl korunulur bunu mu bilmiyorsun?

nereye gidiyor bu gençlik?

(namus timsali üye)

O paspas eskidi diye birgün köşeye atılıverir, sonra da kendinizi kadın sığınma evlerinde bulursunuz

benim kocişim bu kadar ilgiden sevgiden sonra bei bırakmaz canım,sen derdine yan

yazma o zaman arkadaşım,zorla mı yazdırıyoruz..

arkadaşın konusu kapanacak lütfen seviyeli olalım

hanfendi bilip bilmeden konuşmayın ben demedim mi eleştiriye açık değilim diye hem?

biz çok ciddi düşünüyoruz, öylesine değil, kendi aramızda yüzük bile taktık. en geç 2014 de evleneceğiz sevgilim askere gitsin gelsin evleneceğz

arkadaşlar lütfem yardım edecekler yazsın

benim kocişim bu kadar ilgiden sevgiden sonra bei bırakmaz canım,sen derdine yan

yazma o zaman arkadaşım,zorla mı yazdırıyoruz..

arkadaşın konusu kapanacak lütfen seviyeli olalım

Seviyesiz olan sizsiniz bir de seviye mi arıyorsunuz!

(Dayanamayıp yazan üye)

(hay allahım teller susmadı.
çekecem şimdi fişi)

Kazen
(Babalar ve Oğulları)
(KalpKalpKalpKalp)

PROFİLLERİNİZE BİRER ÇENTİK ATTIM BUYRUN DEVAM EDİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…