Ben 2 üniversite okumuş, yüksek lisans yapmış, şirketi olan, bmwsi olan bir kadınım. kocamın kokmuş ayaklarını yıkayacak kadar düşmedim.
(bu kadar meziyeti var KK da takılıyo akşama kadar, ee şirketi kim yönetiyo)
menekşe sen bu akılla gidersen, kocanı elinde tutamazsın, bak buraya yazıyorum 3 vakte kadar alırlar kocanı elinde.. erkeyim benim evimin direğidir. onu dışardaki azgın karılardan korumak için tabiisi başıma taç ederim. devir kötü, kolla totoyu demişler. bu devirde kızlar evli erkek avcısı olmuş. benim halamın oğlunun kayınpederinin kızı vardı, kocasına hiç jartiyer giymedi, adam gitmiş çirkin ama sırf jartiyer giydiği için bi tane kadınla aldatmış onu. allahımız erkeklerimizi korusun.
(karşıdakinin üye adını yazmaktan aciz, forum kavramından bihaber (saraykedisi vs menekşe), hayatı kendi küçük dünyası ile sınırlı üye)
E tabiki haklısınız.Ayak yıkamak içinmi 2 üni bitirdiniz.
(Ortalarda dolanan üye.)
Ben 2 üniversite okumuş, yüksek lisans yapmış, şirketi olan, bmwsi olan bir kadınım. kocamın kokmuş ayaklarını yıkayacak kadar düşmedim.
(bu kadar meziyeti var KK da takılıyo akşama kadar, ee şirketi kim yönetiyo)
fikir istemissiniz bizde düsüncelerimizi paylasiyoruz...herkese acik bi topic olsun demissiniz ama kendiniz fikirlere acik degilsiniz....
bu nasil bir celiskidir?
sen o zaman kocanin kölesi de olursun....Allah sana da vermis el ayak kocana da....yikasin kendi ayagini....
yikayamayacak durumda olur o baska ama keyfi neden yapilsinki?
O paspas eskidi diye birgün köşeye atılıverir, sonra da kendinizi kadın sığınma evlerinde bulursunuz
E tabiki haklısınız.Ayak yıkamak içinmi 2 üni bitirdiniz.
(Ortalarda dolanan üye.)
slm kızlar forumu uzun zamandır takip ediyorum şimdi üye oldum benim bir sorunum var doğru yer mi bilmiyorum ama ben sevgilimle ilişkiye girmedim bakireyim ama bir sürtünme oldu aramızda sonrasında iç çamaşırıma boşaldı acaba sizce hamile kalmış mıyımdır adetim gecikti 3 gün adet söktürücü iğne yaptırayım mı eğer hamile kalırsam annem beni gebertir öyle bişey olmaması lazım bu arada sevgilim de benimle artık ilgilenmiyor neden acaba bilmiyorum sizce ilgisi mi dağıldı ki yani artık beni elde ettiğini düşünüp benden sıkıldı mı 54 cevapsız arama yaptım açmadı uzun oldu ama kusura bakmayın durumum karışık yardımcı olabilecek hanımlar yazsın lütfen eleştiri istemiyorum eleştiri kaldırabilecek bir durumda değilim
(konu açmayı bilmediği için hit bulduğu konuda kendi derdini anlatan, forum olayından bihaber mal)
slm kızlar forumu uzun zamandır takip ediyorum şimdi üye oldum benim bir sorunum var doğru yer mi bilmiyorum ama ben sevgilimle ilişkiye girmedim bakireyim ama bir sürtünme oldu aramızda sonrasında iç çamaşırıma boşaldı acaba sizce hamile kalmış mıyımdır adetim gecikti 3 gün adet söktürücü iğne yaptırayım mı eğer hamile kalırsam annem beni gebertir öyle bişey olmaması lazım bu arada sevgilim de benimle artık ilgilenmiyor neden acaba bilmiyorum sizce ilgisi mi dağıldı ki yani artık beni elde ettiğini düşünüp benden sıkıldı mı 54 cevapsız arama yaptım açmadı uzun oldu ama kusura bakmayın durumum karışık yardımcı olabilecek hanımlar yazsın lütfen eleştiri istemiyorum eleştiri kaldırabilecek bir durumda değilim
(konu açmayı bilmediği için hit bulduğu konuda kendi derdini anlatan, forum olayından bihaber mal)
benim kendime güvenim var hanımefendi.. gayet de güzel bir hatunum.. sizin gibi aman da kocişim aman da aşkitom diye ezdirmiyorum kendimi..
neden ben erkeği elimde tutmak için uğraşıyorum? o beni elinde tutmak için uğraşıyor mu.. hayır yani niye böyle uğraşlara giriyoruz ki? eşit bir ilişki kuramıyor muyuz?
aldatma nedir?
seni sevmiyorum desin çeksin gitsin.. gizli gizli iş çevirmeler vs.. işte bunlar tipik şark kültürünün örnekleri...
o paspas eskimez.
sen hergün yeni bir role bürünür, kendine düşen görevleri layığıyla yerine getirrirsen , o paspas eskimez.
2 üni biitirmek marifet feğil, marifet hayat üniversitesini bitirmekte.
o sizin eksikliğiniz hamfendi,şirket koltuğunu bırakıp kocişinizle ilgilenin boynuz yemeden önce
o paspas eskimez.
sen hergün yeni bir role bürünür, kendine düşen görevleri layığıyla yerine getirrirsen , o paspas eskimez.
2 üni biitirmek marifet feğil, marifet hayat üniversitesini bitirmekte.
hanımlar çok güzel tartışıyosunuz da biri beni aydınlatabilir mi acep bu sondaki parantez açarak yazdıklarınız ne oluyor :44::44::44:
evet cevap veriyorummmm yırtık dondan çıktım
O paspas eskidi diye birgün köşeye atılıverir, sonra da kendinizi kadın sığınma evlerinde bulursunuz
Yazıklar olsun size, beyzanın kadınları gibi coklu kişiliğe sahipsiniz.
Sizin gibi eziklerin konusunda yazan da kabahar. Rastgele....
(Yazmayacağım diyip, mesajı her alıntılandığında dayanamayan üye)
töbe biiznillah.
sevgilinle ilişkiye girmedin ama her haltı yedin.
gösterip de vermeyen cinsinden.
bir de utanmadan buraya yazıyorsun.
sevişmeyi biliyorsun, nasıl hamile kalınmaz bundan nasıl korunulur bunu mu bilmiyorsun?
nereye gidiyor bu gençlik?
(namus timsali üye)
benim kocişim bu kadar ilgiden sevgiden sonra bei bırakmaz canım,sen derdine yan
yazma o zaman arkadaşım,zorla mı yazdırıyoruz..
arkadaşın konusu kapanacak lütfen seviyeli olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?