Dert yok, Sohbet var.... :)

arkadaşım lütfen yeni konu açarmısın

Git konu ac diyoruz anlamıyor musun?

Çocuk seni kullanıp atmış. evet evlenmeden önce ilişkiye girilebilir ama çok cahilsin kusura bakma. Nerden kacıp içine girecek de hamile kalacaksın. daha yaptığının arkasında durmaktan acizsin

Kazen
(Babalar ve Oğulları)
(KalpKalpKalpKalp)

PROFİLLERİNİZE BİRER ÇENTİK ATTIM BUYRUN DEVAM EDİN..

öyle iyi yaptın ki

bazı kişiler basmış burayı, her girdikleri konuda feminist feminist yazıyorlar.. çete olmuşlar resmen

ellerine sağlık çok iyi yaptın

Kazen
(Babalar ve Oğulları)
(KalpKalpKalpKalp)

(ahahahahha görürse gebertecek hepimizi)

Bunlarla seviyeli seviyeli tartışılmıyor zaten....

(Modları görünce çil yavrusu gibi dağılan üyeler)

ay bazi insanlar ne kadar geri kafali olabiliyor sizin gibi....

sen böyle davrandigin icin, hic birseyi eksik etmedigin icin kocan seni aldatmazmi saniyorsun....en alasindan aldatir kala kalirsin....

sen birak bize hayat dersi vermeyi de kendini gelistir biraz....

hobbi nedir bilirmisin mesela....

size 100 % katiliyorum....

sürtünmeyle hamile mi kalinirmis....ne kadar cahilsiniz ayol....

o sizin eksikliğiniz hamfendi,şirket koltuğunu bırakıp kocişinizle ilgilenin boynuz yemeden önce

kölesi de olurum cariyesi de...ama kazanan ben olurum,sizin gibiler değil

evet ömrünüz heba olur bir erkek ugruna....cok güzel bi yol izliyorsunuz devam edin böyle....haaa pardon siz paspas olmaya da raziydiniz degilmi unutmusum bi an....

ne demek eleştiriye açık değilim?
buraya yazdıysan sonuçlarına da katlanacaksın.
2014'de evleneceksin.
askerden geldi sağ salim, sen onu buralarda başkalarıyla aldatmadın, o seni askerde aldatmadı ise tabiii.

açın gözünüzü kardeşimmmm.
siz bakire mi sanıyorsunuz kendinizi?

siz burada böyle yazarsınız akşam eve gidince de adamın önünde diz çöker secde edersiniz

ben eşimle eşit bir ilişki yaşıyorum..

elbette onu mutlu ediyorum, onu zevkin doruklarına çıkarıyorum.. ama aynı şekilde o da bana bunu yapıyor..

ben köle olmuyorum onun için köle olmama da gerek yok.. zaten o kendine güvenli ayakları yere basan gerçek bir kadından etkilenir ancak..

kendisine köle bulup egosunu tatmin eden zavallılardan değil benim eşim..

aldatmak da zaten egolarını tatmin edemeyenlerin işidir..

(bu da kendini ayşe arman zanneden üye)

amaç yardım etmek değil mi?
demek ki açamamış konu..yardımcı olun...

yok illa çete kuracaksınız...

konu sahibi arkadaşım bence bir uzmana git.

( yazacak bir şey bulamayınca uzmana gitme tavsiyesinde bulunan üye modu)

Kazen
(Babalar ve Oğulları)
(KalpKalpKalpKalp)

çok tşkler.
sizler olmasanız bu forumun ne düzeni var ne kuralı, ne hukuku.
bir de şu üyelik sistemini gözde geçirseniz diyorum
tc kimlik no; akıl sağlığı raporu, sonracığıma sabıka kaydı falan

bakireyim sanırım yani öyle olması lazım bundan önceki erkek arkadaşım arkadan ilişkiye zorlamıştı beni aynı yatakta sarılalım uyuyalım dedi sonra kandırdı sizce bakire miyimdir

ah bea cocugum, neden kullandirdin kendini... adam tatmin oldu, gitti iste... sen ne zevk aldin ki 2 sürtünmeden... sexi ya doyasiya yasa ya da hic yasama... erkek egemen bir ülkede, sexi de onlarin tekeline mi birakacagiz...

ayrica asil konu sahibi arkadasim, yorumumda sana da dokunan yerler var.. ne demek kul köle olmak, onun icin herseyi yapmak... ben neden yapayim.. o bana köle olsun.. o beni elinde tutmak icin ugrassin...

gidene gitme demem!!

evet paspas olmaya razıyım,ama hergün ayrı paspas...böylece kociş benden sıkılmıyor

erkekler böyle kadınalrdan hoşlanmaz,siz evli olduğunuza emin misiniz??yoksa hayali kocanızdan mı bahsediyorsunuz??

arkadaşlar yalnız arkadaşbu gün üye olmuş ve ilk yazısı cinsellikle ilgili

bence fake

bakireyim sanırım yani öyle olması lazım bundan önceki erkek arkadaşım arkadan ilişkiye zorlamıştı beni aynı yatakta sarılalım uyuyalım dedi sonra kandırdı sizce bakire miyimdir

(ban yiyen ve yazamadığı için çatlayan üye)

evladim, cocugum sen ne saf yaradisli biriymissin böyle...

lütfen, sana seker alacagim diyen her amcanin pesinden de gitme

animallah kandirirlar seni kötü yola düsürürler.. ayyy evlerden irak..

senin annen baban yok mu, hic mi sahip cikmiyorlar sana, hic mi ilgilenmiyorlar seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…