Dert yok, Sohbet var.... :)

beğen butonu neden kalktı ya neden kalktı ki allaaam ne günahımız vardı ki kalktı bunu bize neden yaptın yaradanım

(beğendiğini göze sokmadan içi rahat etmeyen kadın.. )

(yanlış üyeden yorum alıntılayıp alkış modunu ona gönderen üye)

Ayy yeni açılmış konu var bi bakıyım dedim girmez olaydım ne kadar seviyesi, ciddiyetsizsiniz. hemcinslerimden utandım vallahi.

benim şeerli olmadığımız nerden biliyorsunuz hamfendi,fal bakacak kadar kendinize güveniyosanız bunu iş olarak yapmanızı tavsiye ediciiim size,zira benim böyle şeylerle işim olmaz

(bitirdim işleri geldim, sizinim, hemen geçmişe bakıyorum)

böyle yok ben üniliyim yok ben entel dantelim diye evlilik mi yürüttüğünüzü sanıyorsunuz siz??

yazık acıdım kocanıza,kimbilir nasıl eziyorsunuz adamcayızııı

niye eziyor oluyorum anlayamadım pardon?

yatılı yardımcımız var zaten ev temiz çamaşırlar temiz ütülü yemek hazır.. minik prensesimin de harika bir ablası var..

biz hem iki insanı istihdam ediyoruz hem de karı koca olarak birbirimize zaman ayırıyoruz.. biz barcelona'da aman sabahlar olmasın derken prenses rüyasını resme dökmüş böğüre böğüre ağladım..ablası kakasını temizlerken de ağlıyorum midemin bulantısından..

gercekler yüzünüze tookkkaaattt gibi carpti mi (schraaannnkkkkk)

Siz neden insanların konularına bakıp ters köşe yapmaya çalışıyorsunuz ki? Dikkat ediyorum herşeyi birbirine karıştırıyorsunuz. Bir cımbızla laf allma durumları, bi göze batma çabaları? Ayın üyesi seçileceğinizi falan mı düşünüyorsunuz?

(ahahahahahahhaha zenginliğini ve asaletini insanların gözüne sokan üye ahahahah)

(nore yeni konu ac kocam kuma getirdi diye)

benim şeerli olmadığımız nerden biliyorsunuz hamfendi,fal bakacak kadar kendinize güveniyosanız bunu iş olarak yapmanızı tavsiye ediciiim size,zira benim böyle şeylerle işim olmaz

meslek secimimi sizin isteginize göre yapicak degilim haddinizi bilin....

hımmmm anladım hamfendi 10 dönüm bostan yan gel yat osman yani...

eşinize şimdi daha çok üzüldüm adamcayız size para yetiştiremiyordur kesin..

o evde siz ne işe yarıyosunuz acaba

ay koptum yeminle

evlieniyor muyuz? kendimizi mi satıyoruz? işte biz bunları kabul ettikçe ve talep ettikçe 2. sınıf olmaya mahkumuz..

benim anam babam beni bu yaşıma kadar okutmuş, yedirmiş, içirmiş..
Pek tabii ki de bedavaya gitmeyeceğim.
En azından maliyeti kurtarmak lazım.
Annemin süt hakkı, babamın portakal hakkı falan var, hepsi alınacak, ödenecek.
Yüzgörümlüğü, totogörümlüğü ayrı...

böyle yok ben üniliyim yok ben entel dantelim diye evlilik mi yürüttüğünüzü sanıyorsunuz siz??

yazık acıdım kocanıza,kimbilir nasıl eziyorsunuz adamcayızııı

ahh ah hep aynılar bu tipler güzel kardeşim yorma kafanı.
burda atar tutarlar evlerine gidince el pençe divan.
klavye arkasından atıp tutmak kolay tabi.
sıkıyorsa evde kocaya atarlansınlar böyle.
sonra gelir konu açarlar

kocam bana yana kay dedi, ühühühühühüh, diye

tutarsiz olusunuz ortaya cikinca neden sinirleniyorsunuz ki? ben böyleyim, isinize gelmiyorsa okumayin yorumlarimi..

beğen butonu neden kalktı ya neden kalktı ki allaaam ne günahımız vardı ki kalktı bunu bize neden yaptın yaradanım

(beğendiğini göze sokmadan içi rahat etmeyen kadın.. )

ay evet tatlım yaa neden kalktı ki ne güzel beğen beğenebildiğin kadar..

tatmin oldunuz mu onu bulup yapıştırınca.. hayır ölene kadar vajinusmus kalsam mutlu mu olacaktınız yani?

siz ve sizin gibiler yüzünden insanlar konu da açamayacak buraya..

(portakal hakkı,totogörümlülüğü )

aynen öyle cicişkom,bize söker bunların ağalığı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…