beğen butonu neden kalktı ya neden kalktı ki allaaam ne günahımız vardı ki kalktı bunu bize neden yaptın yaradanım
(beğendiğini göze sokmadan içi rahat etmeyen kadın.. )
ayol ne merak edicem....ben sana geleceginle ilgili bi fal bakayim....3 vakte kadar buraya konu acacaksin kocam kuma getirdi üstüme diye....o kadin da sehirli olacak 2 cocuklu...kocan onu daha cok sveecek....bu sefer sen ikisine paspas olursun artik....
böyle yok ben üniliyim yok ben entel dantelim diye evlilik mi yürüttüğünüzü sanıyorsunuz siz??
yazık acıdım kocanıza,kimbilir nasıl eziyorsunuz adamcayızııı
saraykedisinden alinti
evlendik, ilk gece kayinvalidem odayi basti, kan görmek istiyorum dedi. ben de kilitlendim kaldim. vaziminusmisu oldum galiba. yardim edin bana
siz kendinizle celisiyorsunuz.. hangi ara probleminizi cözdünüz de 3-5-10 yapmaya basladiniz??
gercekler yüzünüze tookkkaaattt gibi carpti mi (schraaannnkkkkk)
niye eziyor oluyorum anlayamadım pardon?
yatılı yardımcımız var zaten ev temiz çamaşırlar temiz ütülü yemek hazır.. minik prensesimin de harika bir ablası var..
biz hem iki insanı istihdam ediyoruz hem de karı koca olarak birbirimize zaman ayırıyoruz.. biz barcelona'da aman sabahlar olmasın derken prenses rüyasını resme dökmüş böğüre böğüre ağladım..ablası kakasını temizlerken de ağlıyorum midemin bulantısından..
(nore yeni konu ac kocam kuma getirdi diye)
benim şeerli olmadığımız nerden biliyorsunuz hamfendi,fal bakacak kadar kendinize güveniyosanız bunu iş olarak yapmanızı tavsiye ediciiim size,zira benim böyle şeylerle işim olmaz
niye eziyor oluyorum anlayamadım pardon?
yatılı yardımcımız var zaten ev temiz çamaşırlar temiz ütülü yemek hazır.. minik prensesimin de harika bir ablası var..
biz hem iki insanı istihdam ediyoruz hem de karı koca olarak birbirimize zaman ayırıyoruz.. biz barcelona'da aman sabahlar olmasın derken prenses rüyasını resme dökmüş böğüre böğüre ağladım..ablası kakasını temizlerken de ağlıyorum midemin bulantısından..
saraykedisinden alinti
evlendik, ilk gece kayinvalidem odayi basti, kan görmek istiyorum dedi. ben de kilitlendim kaldim. vaziminusmisu oldum galiba. yardim edin bana
siz kendinizle celisiyorsunuz.. hangi ara probleminizi cözdünüz de 3-5-10 yapmaya basladiniz??
evlieniyor muyuz? kendimizi mi satıyoruz? işte biz bunları kabul ettikçe ve talep ettikçe 2. sınıf olmaya mahkumuz..
böyle yok ben üniliyim yok ben entel dantelim diye evlilik mi yürüttüğünüzü sanıyorsunuz siz??
yazık acıdım kocanıza,kimbilir nasıl eziyorsunuz adamcayızııı
meslek secimimi sizin isteginize göre yapicak degilim haddinizi bilin....
(yanlış üyeden yorum alıntılayıp alkış modunu ona gönderen üye)
offf yine koptum
Siz neden insanların konularına bakıp ters köşe yapmaya çalışıyorsunuz ki? Dikkat ediyorum herşeyi birbirine karıştırıyorsunuz. Bir cımbızla laf allma durumları, bi göze batma çabaları? Ayın üyesi seçileceğinizi falan mı düşünüyorsunuz?
beğen butonu neden kalktı ya neden kalktı ki allaaam ne günahımız vardı ki kalktı bunu bize neden yaptın yaradanım
(beğendiğini göze sokmadan içi rahat etmeyen kadın.. )
saraykedisinden alinti
benim anam babam beni bu yaşıma kadar okutmuş, yedirmiş, içirmiş..
Pek tabii ki de bedavaya gitmeyeceğim.
En azından maliyeti kurtarmak lazım.
Annemin süt hakkı, babamın portakal hakkı falan var, hepsi alınacak, ödenecek.
Yüzgörümlüğü, totogörümlüğü ayrı...
ahh ah hep aynılar bu tipler güzel kardeşim yorma kafanı.
burda atar tutarlar evlerine gidince el pençe divan.
klavye arkasından atıp tutmak kolay tabi.
sıkıyorsa evde kocaya atarlansınlar böyle.
sonra gelir konu açarlar
kocam bana yana kay dedi, ühühühühühüh, diye
ben haddimi biliyorum ama sizin işiniz gücünüz millete saldırmak
amacınız konuyu kapattırmak mı???
ne münasebet ayol....hic de öyle bi amacim yok...sizin seviyenize düsemem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?