p.şt gibi i.ne gibi bişi
fake, sahte demek arkadasim..
sen aldirma onlara
p.şt gibi i.ne gibi bişi
arkadasim, niye kandiriyorsun üyemizi?? bunu yapinca mutlu mu oldun? ne gecti eline?
hanfendi siz neden her konuda sürekli bişe yazıyosunuz
haaa bi de memursunuz ama maşallaaahhh her yere yetişiyosunuz
ondan sonrasındaysa memurlar yatıyo desek carlarsınız ama maşallah sizdeki rahat kimsede yok
benim kocişim çalışsın, sizler vergilerinden maaşı alın, burada yata yata kazanın o paraları
ayyy inanmiyoruaam yaa
türkiye burası türkiyeeeee
nerde yaşadığını sanıyorsun sen?
iyice zıvanadan çıktınız artık.
hepo feysbuk,tvitır yüzünden.
kaptırmıcam tabi
misler gibi kocam var benim.
kıskananlar çatlasın.
evlenirken 8 ayrı tektaş, 3 ayrı tamtur, 12 adet set aldı bana.
kayınvalidemin de elini ayağını öpüyorum, böyle bir oğul yetiştirdi diye.
ben annesine iyi davranıyorum, o da bana her gece yeni bir hediye alıyor
(allah canımı alsın beyin sulanması yaşıyorum. birr namuslu bir namussuz konu. salaklaştım)
Benim 10 parmağımda on marifet var hanımefendi. Her işimi aynı anda yapabilirim merak etmeyin siz. Elim işte gözüm şeyde değil sizin gibi
adamın ruhunda varsa sen ayağını yıkayıp suyunu da içsen bi cacık olmaz...
kendini ezdirmemek değil ki mesele kişilikli, ayakları sağlam yere basan insanlar olmak gerek..bu iş içinde, evlilik içinde, ailelerimizle olan ilişkilerimizde de geçerli olan bir durum..
bundan kastım herşeye arıza çıkaralım, herşeye baş kaldıralım, ana ata koca evlat bilmeyelim demiyorum ama makul olup herkesin bir kişiliğinin olması gerektiğini bu hayata karşı bir bakışımızın olduğunu göstermemiz gerekir.. insanız ya insan gibi yaşamak bizimde hakkımız..
bu savaşla olacak diye bir şey yok tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır felsefesi her daim işimizi görebilir diye düşünüyorum..
birde aldatma olayından nefret ediyorum başıma gelmedi ama Allahım hiç kimseye de yaşatmasın inşallahhh..
ben hiç aldatılmadım.. benim eşim asla yapmaz. beni çok sever üstüme titrer. gece gündüz demez 3-5 maşallahı var.
hayır yani ben niye benimle aynı kültür seviyesinde olmayan insanlara yazışıyorum ki?
ben hiç aldatılmadım.. benim eşim asla yapmaz. beni çok sever üstüme titrer. gece gündüz demez 3-5 maşallahı var.
hayır yani ben niye benimle aynı kültür seviyesinde olmayan insanlara yazışıyorum ki?
Gugıl diye bişi var arkadşaım, gitsin oraya yazsın. Cahil insanlara tahammül edemiyorum
Benim 10 parmağımda on marifet var hanımefendi. Her işimi aynı anda yapabilirim merak etmeyin siz. Elim işte gözüm şeyde değil sizin gibi
türkiye burası türkiyeeeee
nerde yaşadığını sanıyorsun sen?
iyice zıvanadan çıktınız artık.
hepo feysbuk,tvitır yüzünden.
bunları aşamadığımız sürece gelişemeyiz kadınlar da özgürleşemez.. işte hala aynı örümcek kafalar..
kaptırmıcam tabi
misler gibi kocam var benim.
kıskananlar çatlasın.
evlenirken 8 ayrı tektaş, 3 ayrı tamtur, 12 adet set aldı bana.
kayınvalidemin de elini ayağını öpüyorum, böyle bir oğul yetiştirdi diye.
ben annesine iyi davranıyorum, o da bana her gece yeni bir hediye alıyor
(allah canımı alsın beyin sulanması yaşıyorum. birr namuslu bir namussuz konu. salaklaştım)
ama bi kocana söz geçirememişsin işte adam evde yatıyomuş para kazanmıyomuş, seni sömürüyo işte
(karşısındakinin yumuşak karnını bulup oradan saldıran hayvan)
ama bi kocana söz geçirememişsin işte adam evde yatıyomuş para kazanmıyomuş, seni sömürüyo işte
(karşısındakinin yumuşak karnını bulup oradan saldıran hayvan)
evlieniyor muyuz? kendimizi mi satıyoruz? işte biz bunları kabul ettikçe ve talep ettikçe 2. sınıf olmaya mahkumuz..
evlieniyor muyuz? kendimizi mi satıyoruz? işte biz bunları kabul ettikçe ve talep ettikçe 2. sınıf olmaya mahkumuz..
merak etme cicim benim öyle bir sorunum olmaz
sizin de seviyeniz beeelli..
arkadasim, ne diyim masallah.. sabahlar olmasin modundaymissiniz da.. siz de farkindaysaniz esiniz size sisme bebek muamelesi cekir..
hanfedüüüüüüüüüüü henfendüüüüüüüüüüüü calismayacaksaniz, genclere birakin o sandalyeyi... belli ki arkaniz saglam.. 10 parmak 10 marifet palavra
Siz neden benim yorumlarıma yorum yapıyosunuz. KİB yaptım size, bir daha zor yazarsınız bana
(Sıkışınca kaçmaya çlaışan ve smiley manyağı üye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?