Dert yok, Sohbet var.... :)

p.şt gibi i.ne gibi bişi

hanfendi siz neden her konuda sürekli bişe yazıyosunuz

haaa bi de memursunuz ama maşallaaahhh her yere yetişiyosunuz

ondan sonrasındaysa memurlar yatıyo desek carlarsınız ama maşallah sizdeki rahat kimsede yok

benim kocişim çalışsın, sizler vergilerinden maaşı alın, burada yata yata kazanın o paraları

ayyy inanmiyoruaam yaa

ben hiç aldatılmadım.. benim eşim asla yapmaz. beni çok sever üstüme titrer. gece gündüz demez 3-5 maşallahı var.

hayır yani ben niye benimle aynı kültür seviyesinde olmayan insanlara yazışıyorum ki?

Benim 10 parmağımda on marifet var hanımefendi. Her işimi aynı anda yapabilirim merak etmeyin siz. Elim işte gözüm şeyde değil sizin gibi

ha haaaa.. anlasildi dizin paspas olmadaki sebebiniz... masallah !

aman dikkat et o zaman kacirma elinden kocisini.. yoksa dimdizlak kalirsin. hos eminim pek muhterem kocisin, Kirroyum ama Para ben de yapili bir sahsiyettir.

Benim 10 parmağımda on marifet var hanımefendi. Her işimi aynı anda yapabilirim merak etmeyin siz. Elim işte gözüm şeyde değil sizin gibi

ama bi kocana söz geçirememişsin işte adam evde yatıyomuş para kazanmıyomuş, seni sömürüyo işte

(karşısındakinin yumuşak karnını bulup oradan saldıran hayvan)

arkadaşım öncelikle yorumun için çok tşkler.
kesinlikle hemfikiriz seninle.
biz şu anda burda tiyatro oynuyoruz, eğleniyoruz yani.
bunlar kendi fikirlerimiz değil, maksat eğlence olsun...

aman yanlış anlama da yarın öbür gün bir yerde aaaa geçen gördüm siz aldatılan kadını suçlu görüyordunuz falan dersiniz, aman diyeyim.
parantez içinde yazdıklarımız da kendi düşüncelerimizdi yani oyun dışı olan

siz bu kafaynan devam edin,ama büyük konuşmayın birgün elimize düşebilirsiniz

Gugıl diye bişi var arkadşaım, gitsin oraya yazsın. Cahil insanlara tahammül edemiyorum

sizin de seviyeniz beeelli..

arkadasim, ne diyim masallah.. sabahlar olmasin modundaymissiniz da.. siz de farkindaysaniz esiniz size sisme bebek muamelesi cekir..

hanfedüüüüüüüüüüü henfendüüüüüüüüüüüü calismayacaksaniz, genclere birakin o sandalyeyi... belli ki arkaniz saglam.. 10 parmak 10 marifet palavra

evlieniyor muyuz? kendimizi mi satıyoruz? işte biz bunları kabul ettikçe ve talep ettikçe 2. sınıf olmaya mahkumuz..

ama bi kocana söz geçirememişsin işte adam evde yatıyomuş para kazanmıyomuş, seni sömürüyo işte

(karşısındakinin yumuşak karnını bulup oradan saldıran hayvan)

Siz benim konularımda mı geziyorsunuz.

Üyeliğimi sildirtecek sizin gibi cahiller bana yahu

evlieniyor muyuz? kendimizi mi satıyoruz? işte biz bunları kabul ettikçe ve talep ettikçe 2. sınıf olmaya mahkumuz..

böyle yok ben üniliyim yok ben entel dantelim diye evlilik mi yürüttüğünüzü sanıyorsunuz siz??

yazık acıdım kocanıza,kimbilir nasıl eziyorsunuz adamcayızııı

beğen butonu neden kalktı ya neden kalktı ki allaaam ne günahımız vardı ki kalktı bunu bize neden yaptın yaradanım

(beğendiğini göze sokmadan içi rahat etmeyen kadın.. )

saraykedisinden alinti

evlendik, ilk gece kayinvalidem odayi basti, kan görmek istiyorum dedi. ben de kilitlendim kaldim. vaziminusmisu oldum galiba. yardim edin bana

siz kendinizle celisiyorsunuz.. hangi ara probleminizi cözdünüz de 3-5-10 yapmaya basladiniz??

merak etme cicim benim öyle bir sorunum olmaz

ayol ne merak edicem....ben sana geleceginle ilgili bi fal bakayim....3 vakte kadar buraya konu acacaksin kocam kuma getirdi üstüme diye....o kadin da sehirli olacak 2 cocuklu...kocan onu daha cok sveecek....bu sefer sen ikisine paspas olursun artik....

(nore yeni konu ac kocam kuma getirdi diye)

Son düzenleme:

Siz neden benim yorumlarıma yorum yapıyosunuz. KİB yaptım size, bir daha zor yazarsınız bana

(Sıkışınca kaçmaya çlaışan ve smiley manyağı üye)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…