Dert yok, Sohbet var.... :)

(hasbel kader bir sevgili bulmuş, aslında b.k gibi ilişkisi olan, adamın kendisiyle evlenmek falan istemediği, kendi kendine gelin güvey olan, bir de nedense tek derdi kendi dünyası olan mal..)

sizin gibileri okudukça evlenmekten korkar oldum. şu an sevgilim bana prensesler gibi bakıyor, bebeğimler, aşkitomlar havada uçuşuyor. evlenince değişecek mi yani? ay gerçekten bu kk beni evlilikten soğuttu

sizin kipris cumhuriyetinizin durumu beni ilgilendirmez bayan, ama kendinizle celisiyorsunuz.. Burasi sanal da olsa, birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz, paylasiyoruz, paylasiliyoruz.. yalan yanlis bilgiler verip de zamanimizi harcamayiniz.

ahh ahh.. bedavaya gitmişiz demek ki bu mantıkla..

ben zaten nikahı da anlamıyorum..

belediye onaylamadan sevişmeyin!

biz çocuk olunca yaptık nikahı.. işte bu hukuki zırvalar yüzünden..

zaten soyadla ilgili davam aihm.de

yaaaaa siz ciddi değil misiniz yaniiiiiiiiiii aaaa dalga mı geçiyosunuz birbirinizle:44::44::44:

merhaba çiğdemel

topicimiz, geyik topici. ortada dönen şey de geyik.

ciddi konularla iştigal etmek istiyorsan "ilişkiler, duygular, hayatın içinden" bölümüne lütfen..

Merhaba,

Konu epey karışmış fakat ben sadece ilk sayfayı okudum ve yorumumu ona göre yapacağım.

Arkadaşım seni kırıp üzmek istemem fakat erkekler buldukları her bahaneyle karılarını aldatabilirler. Sen onu tatmin ettiğini düşünebilirsin ama o kaşının altında gözün var deyip seni hayal kırıklığına uğratabilir.

Lütfen bir uzman yardımı alın. En azından belediyenin rahat rahat hizmet verdiği Aile sağlığı merkezlerine gidin.

Allah yardımcın olsun. Hoşçakal.

(İlk sayfayı okuyup, diğerlerine bakmaya üşenen ve parağraflar halinde tek tek yazan ve olayı uzman yardımına bağlayan üye)

konu sahibi bayan, sunu aklinizdan cikarmayin:

Verdiğin Değerin Karşılığını Görmüyorsan, Gördüğün Değeri Ver ki; HERKES YERİNİ BİLSİN...!!!

(biyerlerden bulup bulusturup, özlü söz söyleme manyagi üye) +++++++ (bazen bireysel olarak kendim de yapiyorum ) ++++++++ (birgün terki diyar eylersem forumdan, benimle de böyle dalga gecin taam mi ??)

mezhebe bak yahuuuuuuu ne kadan da geniş,cık cık cık terbiye ahlak,edep,haya kalmamış ayolll

bir de utanmadan yazıyorsun buraya

sorma bebeyim yani ben aşkitomla sevişicem diye belediye bunu onaylamalı, iki kişi şahit olmalı, akrabalar da alkış mı tutmalı

çok gerikafalılık bunlar

ben soyadı davamı açtım. sadece kendi soyadımı kullanıcam. ben erkeyin soyadını almam.

(bunu diyen feminist, taşıdığı soyadının da babasına, yani yine bir erkeğe ait olduğunu bilmekten aciz)

Konusahibi gitmiş, biz de burada yorum yapıyoruz.

Madem gideceksin niye konu açıyorsun?

Konusahibi xxxxx hemen gel ve cevap ver!

Ayy cnm yaaa bu kadar iyi niyetli olma.. Tabiside değişecek.
Şimdi prenses gibi bakan yarın yüzüne bakmayacak.Bebeğimleri aşkitomlar. Kes sesini, beğenmiyorsan ananın evine git olacak.. ahh siz gençler....

ya koptum yemin ederim

gizem sende iyi gözlem yeteneği varmış

merhaba çiğdemel

topicimiz, geyik topici. ortada dönen şey de geyik.

ciddi konularla iştigal etmek istiyorsan "ilişkiler, duygular, hayatın içinden" bölümüne lütfen..

yaaa bende girdim diyorum ki arkadaş burası geyik yeri bu hatunlar girmiş birbirine noluyoruz

tamam benimde problemlerim var geyik yapalım azcık yeni boşandım, her sabah kız kardeşimle kıyafet derdine stres yaşıyorum, off bunalımdayım..

şükür akıl sağlığım yerinde

mezhebe bak yahuuuuuuu ne kadan da geniş,cık cık cık terbiye ahlak,edep,haya kalmamış ayolll

bir de utanmadan yazıyorsun buraya

terbiye 2 bacak arasinda degildir arkadasim.. siz o kisiyi tanimadan yargilayamazsiniz... nasil yasamak istiyorsa yasasin..

imam nikahi yapip 4 kadin alanlara laf etmezsiniz ama..

yaaaaa bu benim yorumlarıma benzedi

eğer saçını süpürge eder, hergün yeni bir hatun olarak kocişinin karşısına çıkarsan, bir dediğini ii etmez suyunu arpasını eksik etmezsen değişmez kardeşim. bakma sen burdaki çatlak seslere.

namussuzlar. utanmadan buraya yazıyorsunuz bunu. 12 yaşındaki çocuk da okuyor burayı. yorumlarınızı yaparen biraz düşünün de yapın.

bu benim yahu

hayal dünyanız çok genişmiş tebrik ederim..

herhalde değişecek yani.

(bu da asude yorumu)

bebeyim deyymezz gülüm bir şırfıntı için yuvanı dağıtma bir yuva kolay mı kuruluyor allasen akşam eve git makyajını yap jartiyerini giy erkeyini öyle karşıla

ya arkadaşlar anlamıyorum gerçekten ya

burada konu açıyosunuz, ondan sonrasındaysa çıkıp gidip başka konularda yorum yazıyosunuz, biz burda kime yazıyoruz

(elmayradan gazı alıp, kendi araştırmacı kimliğini de ortaya koyup, ortalığı alevlendiren üye)

Son düzenleme:
sizin kipris cumhuriyetinizin durumu beni ilgilendirmez bayan, ama kendinizle celisiyorsunuz.. Burasi sanal da olsa, birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz, paylasiyoruz, paylasiliyoruz.. yalan yanlis bilgiler verip de zamanimizi harcamayiniz.

yaaaaaaaaaa benim bu yorumum araya kaynadi.. begenmediniz mi??

(popüler olmak istiyorum kardesim var mi)

yok nazarlar değmesin ama birbirine girecek son topik burasıdır.
kk yıkılır, buraya bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…