Dert yok, Sohbet var.... :)

sen değilsin suçlu, seni yetiştiren ailede var problem.
ne işin var elin adamının evinde?
hem de madde kullanıyormuş..
onun babasından tam kurtarmışken kendini, yağmurdan kaçarken tutuluvermişin doluya.

bilemedim ki.
bence bu çocuktan da sana hayır gelmez.
en iyisi sen iyi bir kadın doğumcu bul, git tamirat yaptır, otur annacığının dizinin dibinde

çok gençsin canım daha..
bu yaşlarda aşığım seviyorum ölüyorum denir ama..
bu çocuktan sana hayır gelmez..
seni de kullanmış bırakmış.
hayatını yaşamaya devam ediyor.
22-23 yaşında olsan senden 9 yaş büyük biri doğalolabilir ama

henüz 18 yaşındasın..bu yaş farkı önemli..
kendi kendine bu süreci atlatamıyorsan mutlaka bir uzmandan destek almalısın..

eee, yorum yapacak kimse yok mu?

(sabirsiz üye.. sanki sizlerin elinde sihirli degnek varda kullanmiyonuz)

Bir de ben bu aceleci insanları anlamıyorum. At mı yarıştıyıoruz burda? Elimizden geleni yapıyoruz işte.

(Herkese ayar vermeyi görev edinmiş bilirkişi)

Ahhh ahhh ne demeli acaba o burnundan yeşil sümükleri akan adama..Tirbiyesiiiizzzzzz...
Bende bir an gerçi aşkı bulduğunu sanmışyım amma evelakın oda yamuk yapmış.
Ben diyorum size arkadaş bu erkek milleti böyle allahtopunun cezırtını versin.

öyle deme be ablacim, bunlar sadece yarisi.. aslinda daha neler var.. lütfen azicik anlayis gösterin. hayat bu. kime ne yasatacagi belli mi

hem almanca nekadan da zor biliyor musun? der i das i die siii

öyle deme ablam, ben fedakarlik yapayim istedim. onu o batakliktan kurtarayim istedim. iyilik olsun istedim...

ya kızım koptum ben yorum bile yazamıyorum

bir de yazmış "ee hadi cevap verecek kimse yok mu" falan

pislik ya

ah ablacimmm (yasinizi bilmiyorum kusuruma bakmayin, ama tahminimce benden büyüksünüzdür), cok sagol. ben hergün agliyorum, her dakika agliyorum.

ne hallerdeyim..

ağlamak çözüm değil ki güzel kardeşim
abla de bana, ana de, bacı de
ama gerçekler var ki bunları söylemezsem de içimde kalacak...

hata hatayı getirmiş,
bir an önce kadın doğumcu yolu tut
dil kursuna git
bir de aklında olsun, fransız erkekleri iyi öpüşür derler
muhtemelen iyi koca da olur onlardan
hoş elin fransızına doktor gerekmez de
sen yine de git doktora

(aynı mesajda en az 10 kere kendiyle çelişen ama yine de yiğitliğe şey sürdürmeyen üye)

öyle deme be ablacim, bunlar sadece yarisi.. aslinda daha neler var.. lütfen azicik anlayis gösterin. hayat bu. kime ne yasatacagi belli mi

hem almanca nekadan da zor biliyor musun? der i das i die siii

Ay ne ablası ayol, abla teyzendir senin.

Anlayış falan gösterilmez böyle şeylerde. Biri gideeeer biri gelir takma kafana deymez

lütfen böyle söylemeyin. ben erken olgunlasmis biriyim. yasadiklarim beni cabuk büyüttü.

9 yasin simdiye kadar his lafi sözü olmadi.

hem bizim iliskimiz farkliydi. ciddiydik..

Napsın yani? kendini donatıp adamın peşinden mi gitsin? Neler söylüyorsunuz el kadar çocuğa?

destek önerisini kate den bekliyordum, senden geldi
şaşırdım (avruka yakası mode on)

ya sana da alıştıraydı
gazozuna ilaç kataydı
gözüne biber gazı sıkaydı
ne bileyim tiner koklataydı

annen seni kadir gecesi doğurmuş

çok gurursuzsunuz bayan konu sahibi...

aldatılmışsınız hemde tonlarca kadınla..

hala da yardım istiyorsun,ne yardımı allah aşkına bırakın gitsin

ayrıca çok da ayrangönüllüsünüz gördüğünüze aşık oluyorsunuz

Bir de ben bu aceleci insanları anlamıyorum. At mı yarıştıyıoruz burda? Elimizden geleni yapıyoruz işte.

(Herkese ayar vermeyi görev edinmiş bilirkişi)

ABLAcim cok dertliyim ne yapayim.. hem niye bukadar saldirgansiniz.. dün gece kocaniz sizi tatmin edemedi mi??

ilkini unuttum. onu Allaha havale ettim.. enson bi arkadasim aile ici iliski yasadiklarini söyledi. benim sevdigim oglanin annesi, adamin da kiziymis zaten..

Anlayış falan gösterilmez böyle şeylerde. Biri gideeeer biri gelir takma kafana deymez

Napsın yani? kendini donatıp adamın peşinden mi gitsin? Neler söylüyorsunuz el kadar çocuğa?

hayret bir şeysiniz yani
size kalsa her ela gözlüye töbe töbeeeeee

tabii ki de kendini donatıp erkeğin peşinden gitsin
alsın, çeksin kendine kendine
gözünü açsın
feysbukunu kapattırsın, şifresini kaydetsin ve kaybetsin
yapacak çok iş varken
siz neler söylüyorsunuz böyle

daş yağacak başımıza daşşşşşşşşşşşş

kadın doğumcuya mı gitsin?

eğer bekareti önemsiyor idiyse yapmasaydı.. önemsemiyorsa yaptığının da arkasında dursun.

ne kadar itici bir şey, ne yani doktora gitsin ve sonra da hiçbir şey olmamış gibi mi davransın?

bu mudur dürüstlük?

off ya önce bir psikiyatriste gitsin bence!!

ABLAcim cok dertliyim ne yapayim.. hem niye bukadar saldirgansiniz.. dün gece kocaniz sizi tatmin edemedi mi??

Bel altı vurduğunuz farkında mısınız? Ben 45 yaşında bekar bir kızım? Terbiyenizi takının

ablacim, canim.. sagol.. seni kendime o kadar yakin hissettim ki...

bi almancayi ögrensem, fransa yakin zaten. ben sinira yakin yasiyorum. ay acaba öyle biriyle evleniü süresiz oturum mu alsam..

ben onu cok seviyorum. onsuz yapamam. baskasini istemiyorum.

yazının tamamını okudum. tüylerim ürperdi. ağlamaktan helak oldun inan olsun.. ah güzelim benim bu gencecik yaşında neler yaşamışsın sen öyle? allah sana sabırlar versin.. yine de çok güçlü bir kızsın bunu anladım. gerçekten bu zorluklara rağmen ayakta durmuşsun ya, helal olsun. genç kızlarımıza örnek olsun bu yazılanlar.. örnek alsınlar hepsi.. hepsi alsınlar örnek.. alsınlar hepsi örnek..

allah sana çektirenlerin gani gani belasını versin. hepsinin boşaltım sindirim sistemi çöksün de anal beslensin, dışkılasınlar.. yazıklar olsun bu insanlara.. bunlar insan değil yemin ederim. olsun güzelim allah yanında korkma. biz de her zaman yanındayız. üzülme güzelim deymez..

(hepsini okudum? yalan.. ağladı mı? asla.. ne okuduğunun farkında mı? hayır.. ne yazdığının bilincinde mi? o da değil.. üye mi? evet.. )

(yazık oldu güzelim moonitöre)

tabii ki de kadın doğumcuya gitsin
forumda bu konuyla ilgili topikler var, orda yardımcı olurlar kızcağıza
ne yani bekaretini kaybetti diye hancı mı olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…