Dert yok, Sohbet var.... :)

Son sayfaya erişmek için atılmış bir msjdır bu

gizemim

fazla alıntılama yapma

o mesajlarını editle bebeğim

mapus damında gün geçirmek zor.. ben yaşadım malum :)

tamam canim, haklisin. sildim.. ama gercekten anlamadim ondan sordum... hayir bi de kimse sormamis, bunun müzikle baglantisi ne diye

ay nise...

saat 5 e geliyor.. bu haftada bitmek üzere cok sükür.. bi yarin var... h.sonu bolcana uyumak istiyorum..

ah evet çok şükür yarın cuma

kızlar ben çıkıyorum

yarın görüşürüz

hepinizi öpüyorum

Pofff ben kaçta çıkıcam acaba bugün?

Nefret ediyorum fazla mesai yapmaktan!

hepinize günayyydddiiiiinnnnn....

haftanin son günü, umarim hepimiz cabucak islerimizi bitiririz ve haftasonuna yüksek moralle gireriz....

açılışı ben yaparım diyordum yola düşmeden gizem yapmış..

günaydın..

norecim dualarımız seninle..

açılışı ben yaparım diyordum yola düşmeden gizem yapmış..

günaydın..

norecim dualarımız seninle..

:)) dün erkenden yattim, uykumu aldim. sabah da alarm calar calmaz, 2. sini bekleyip kalktim

bisiler yiyip cikacagim.. bugün toplanti var, insallah iyi gecer. söyleyeceklerimi almanca söyleyecegim, umarim fazla sacmalamam :))

:)) dün erkenden yattim, uykumu aldim. sabah da alarm calar calmaz, 2. sini bekleyip kalktim

bisiler yiyip cikacagim.. bugün toplanti var, insallah iyi gecer. söyleyeceklerimi almanca söyleyecegim, umarim fazla sacmalamam :))

herkese günaydin...uyuya kalmisim....suan tranvaydayim....ise gec kaldim....offf offff

herkese günaydin...uyuya kalmisim....suan tranvaydayim....ise gec kaldim....offf offff

hayatımda sadece bir kere uyuyakaldım. ünideyken final haftasıydı az kalsın finali kaçırıyordum ama hastaydım.. annem de bu konuda güvendiği için uyandırma gereği duymamış..

ben uyuyakalmam da, bugün işe biraz geç gidebilirim derim.. bilincim açıkken uyumaya devam etme kararı alırım yani.. (sıkça yaptığım bir şey değil tabi ) senede bir iki kez işte..

öğlene kadar uyumak istiyorum.. ama cumartesi düğün var, pazar da misafirim olduğu için cumartesi hem evi temizlemem lazım hem düğüne hazırlanmam lazım.. düğünden gelince de ertesi gün için yemek hazırlıklarına girişmem lazım filan falan.. bu akşam 8'de uyusam mı diyorum?

valla uyu bence.. ben akşam 22'de yattım, sabah 8'de kalktım, 10 saat uyumuşum, bebekler gibi mutluyum şu an

günaydın kızlar

poğaçamı yerken bir tomar tuz geldi ağzıma, hala tadı boğazımda ::120:

günaydın..
hımm bakalım kelimeyi doğru yazabiliyor muyum? poğaça.. evetttt olduuu
ekmekte olur bazen öyle..

ben birkaç gündür süt içiyorum yanında limon lifli eti form..
yakında öğlenleri bir iki hurmayla geçiştirmeye başlıycam.. burdaki yemeklerden iyice midem bulanmaya başladı çünkü..

bende normalde gerek duymam....bekarken hep kendim kalkardim ama saatim hic calmamis...telefonun saatini kurmustum hic calmamis sadece lambasi yanip sönüyordu ona uyandim....

Hafta soni icin benim henüz bi planim yok....

Kizlar bu arada biraz önce topicimizde ziyaretci patlamasi yasandi....12 ziyaretci vardi....

eğer kurumda yersem yemeği, çorba artı tatlı yiyorum.. yemekleri berbat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…