- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Lapa lapa kar yağıyo, manzarayı sizinle paylaşmamı ister misiniz?
Edit; uludağ olmadığı için net çıkmadı tabi :)
günaydın bebitom
ist.da mis gibi güneş var ohhh siz orada kardan soğuktan donun
günaydınlar efendim..
evin işe çok mu yakın asude? ben servise 6.45'te biniyorum.. 1 saat sürüyor neredeyse istanbulun yarısını dolaşıyoruz.. deliricem.. bi de serviste sabah sabah nerden eenrji bulup konuşuyorlar anlamıyorum.
ha şoförümüzün dinlediği arabesk müzikler zaten apayrı bir olay.. adama yüz kere söyledim yine açıyor yine açıyor. illa söyletecek kapatır mısın radyoyu diye..
sabah ceylan'dan kalleşin biri adlı güzide eseri dinledik mesela sözler çınlıyor hala kulağımda.. kendi kulaklığımı da taksam duyuyorum..
Kar yağınca soğuktan donmaz ankaralılarKar yağmayınca donar ayazdan D: Kar bizim icin havanın yumuşak olması demektir kuzum
bebeğim kulağına tak müziği uyu.. ne konuşulanları duyarsın, ne arabeske maruz kalırsın.. müzik dinlyerek uyuyamam deme, 1 kaç haftada öğrenirsin :)
benim evim iş yerine 10 dk..
günaydınlar efendim..
evin işe çok mu yakın asude? ben servise 6.45'te biniyorum.. 1 saat sürüyor neredeyse istanbulun yarısını dolaşıyoruz.. deliricem.. bi de serviste sabah sabah nerden eenrji bulup konuşuyorlar anlamıyorum.
ha şoförümüzün dinlediği arabesk müzikler zaten apayrı bir olay.. adama yüz kere söyledim yine açıyor yine açıyor. illa söyletecek kapatır mısın radyoyu diye..
sabah ceylan'dan kalleşin biri adlı güzide eseri dinledik mesela sözler çınlıyor hala kulağımda.. kendi kulaklığımı da taksam duyuyorum..
ayazlar mayazlar
ay ne ka çikin ne ka çikin
Lapa lapa kar yağıyo, manzarayı sizinle paylaşmamı ister misiniz?
Edit; uludağ olmadığı için net çıkmadı tabi :)
günaydınlar efendim..
İstanbulun rüzgarını napalım piki :)
Essahmı yaaaa burdada güneş var angaramın karını soğunu bilemmm özledimmmm
rüzgarları geçti de sokaklarını ne yapalım bilmem
onu benden siz aldınız
dınıdınıdınıdınndınnnn
onu benden siz çaldınız
dınıdınıdınıdınndınnnn
istanbuuuul sokaklarııııı
(ay kediş arabesk deyince aklıma geldi sabah sabah)
günaydın kızlar..............
günaydın kızlar..............
Keşke bugün ptesi olsaydı :) Bu kar kesin tutar yarın işe gelemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?