Dert yok, Sohbet var.... :)

ay ne kadan güssel fikirler bunla böleee sende az degilmissin be ablam

ozaman ben gözlerime limon sikayim, bi de cartiyerli takim aldiydim gecengün, görümcede gördüydü nasil beldirdiydi gözlerini hah iste onu giyeyim

ah canımmm ben 5 sene kaynanayla kaldım, neler yaşadım neler.. kocaya hep mağduru oynayacan yoksa anası da ablası da giriverirler aklına..

çok iyi yapmışsın şekerim,

seni ben çok iyi anlıyorum.geçen gün de ben kaynanama haddini bildirdim..sokak ortasında evinin altında basbas bağrındım..

millete rezil ettim kaynanayı..ohhh bende rahatladım.

baska fikri gelen yokmu kizlar

Merhabalar,

Biliyorum benim burada dert yazmamdan çok memnun olacak bazı üyeler mevcut aranızda. Ama gelin görün ki hayatımı ve tercihlerimi onlara göre yönlendirecek değilim. Kim ne düşünürse düşünsün.

Pazar günü eşimle evdeydik. O gazete okuyor, ben de internetle ilgileniyordum. Birden bana döndü ve "Aşkım, ben bundan sonra haftanın 8 günü iş çıkışı golfe gideceğim" dedi. Ben delirdim. "Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Bir haftada 8 gün mü olur? haftanın günleri 7'dir." deyip bir avazda pazartesiden pazara tüm haftanın günleri saydım, parmaklarımla da bu aritmatiği teyid ettim.

Eşim bana döndü, "Senin gibi zeki ve dahi matematik dehası bir kadınım olduğu için gerçekten çok ama çok şanslı hissediyorum kendimi. Doğrusun; haftada 7 gün var. Neyse.. Ben artık 7 gün golf oynayacağım. Bu hem iş yerinde üst düzeylerle kaynaşmamı sağlayacak, hem de insan içinde daha fazla hava atabileceğiz. Mesela sen de bu durumu forumda kendine bir ekmek kapısı yapabilirsin." dedi.

Döndüm eşime, "Yahu sen neden bahsediyorsun? Tamam birlikte geçirdiğimiz her dakikayı kaliteli geçiriyoruz, sen gazete okuyorsun, ben internette şeediyorum, sonrasında sen tvde açık oturum izliyorsun, ben internette şeediyorum, falan felon derken, evet birlikte çok kaliteli vakit geçiriyoruz, bunlar çok kaliteli şeyler, tamam, ama ben nasıl haftanın tüm günleri sensiz 3 saat daha geçiririm? Yo dostum yo, bu kadarı fazla. Tamam çok iyi bir firmanın üst düzey yöneticisisin, önün de çok açık; ama bu kadarı gerçekten fazla" dedim.

Eski Türk filmlerindeki klişe Hülya Koçyiğit koşmasıyla koşarak kendimi yatak odasına attım. Kapıyı kilitledim. 3 gün odadan çıkmadım. Allahtan odada ebeveyn banyo olsun, minibar olsun, yaşamsal ihtiyaçlarımı karşılamamı sağlayan çeşitli gereçler vardı. 70 metre kare oda.. Olsun o kadar..

Ederi binlerce tl olan parfümlerimi, makyaj malzemelerimi kırdım, eşimin marka gömleklerini yırttım parçaladım. Pahalılıktan ölen şifonyer aynasını kırdım. Yine de hıncımı alamadım. 3 gündür odadan çıkmadım..

Eşim hep kapıdaydı. "Yapma aşkım, ben halledeceğim aşkım, uzlaşacağız aşkım, sen harika bir kadınsın aşkım. Sen çok kaliteli bir kadınsın aşkım" falan gibi şeyler söyledi.

Tam 3 gündür, ben burada yatak odasında, eşim kapının önünde..

Sizce eşime aşırı tepki mi verdim?

ah canımmm ben 5 sene kaynanayla kaldım, neler yaşadım neler.. kocaya hep mağduru oynayacan yoksa anası da ablası da giriverirler aklına..

ben bilemedim ablam. 5 aylik yeni gelinim, simdi 18.5 bucuk yasindayim.

suçunuza ortak olmak istemediğimden dolayı susma hakkımı kullanıyorum

ne sucuymus abla he ne sucuymus onlarin yaptigi suc degilde ben savununcami suy oluyo

Ben yazardım ama kalbinizi kırmak istemiyorum.

(ne yazacağını bilmeyen ayar veren üye :) )

bilip bilmeden yazmayin sizde ozaman

ohh eline diline sağlık..

çekmeyen bilmez...

biz de kaynanamız iyi olsa herhalde hanımefendiliğimizi bozmayız.. ama bozduruyolar işte.. haketmeseler yapmayız..

canım ben seni diğer konudan hatırladım ( bak ben diğer konularını da biliyorum mesajı veren üye)

Allah böyle bir eşin olduğu için sana,

kocana da senin gibi eşi olduğu için sabır versin.

canım ben seni diğer konudan hatırladım ( bak ben diğer konularını da biliyorum mesajı veren üye)

Allah böyle bir eşin olduğu için sana,

kocana da senin gibi eşi olduğu için sabır versin.

(konu sahibi pohpohlanmak istiyordu; yorumcu ters köşe vurdu.. konu sahibi üyenin yorumuna cevap vermeyerek, kendince tepkisini gösterir)

yazacaklarim sizi üzebilir ama baska yaziarindan da takip ediyordum seni, severim, mert bi forumdassin. ben de dosdogru konusacagim arkadasim.

öncelikle sizin evliliginiz cok laskalasmis. farkinda degilsiniz ama siz birbirinizle degil, teknolojiyle evlisiniz.

hem esin madem biraz sosyallesmek istiyor, birak sosyallessin. donlan atlet degilsiniz ya.

Ohhhhh elllerine sağlıkkkk iyide etmişsinnn o çatalı keşke cadı kaynananın dilini kesmek içinde kullansaydın haddini bilecek kaygana görümce yok öle oğlumuzu verdik sen bizim esirimizsin pastada yapacan börekte açacan yok yaaaaaa ..

Kayganan yok olursa helvasını kavuralaımmı şimdidennn

suçunuza ortak olmak istemediğimden dolayı susma hakkımı kullanıyorum

Arkadaş siz ne kadar kaynana meraklısınız ya hiç mi gelini haklı bulmuyorsunuz hep kaynana hep kaynana merakı

Konu sahbi bas bas bsğırıyor mağdurumda mağdurum diyooo

aynen canımcııım ya,

bende 4'üz doğurdum..kaynanamın bakmasını istedim..gerçi annnem melek ama kaynanam baksa eline mi yapışır?

ohh eline diline sağlık..

çekmeyen bilmez...

biz de kaynanamız iyi olsa herhalde hanımefendiliğimizi bozmayız.. ama bozduruyolar işte.. haketmeseler yapmayız..

git yeni konu aç arkadaşım niye konuyu sabote ediyorsunuz..

ayrıcana hiç gerçekçi diilsiniz.. hava atmak için yazmışsınız.. bize ne sizin yatakodanızdan ebeveyn banyonuzdan..

(konu sahibi bu yorumu da beğenmedi.. kale alacağı yorumlar, kendisini pohpohlayacak yorumlar olacak.. bir süreliğine topicini terk etti, yorumlar çok çok yazılsın ki döndüğümde beğendiklerime cevap veririm diye düşündü. ismi marka ona göre "x konu açmış ayyy hemaaeenn yorum yazmalıyım" diyecek herkes çünkü..)

yooo gayet de iyi yapmışsın az bile tepki vermişsin.
ama fazla uzatma derim ben sana.
1 araba, 1 tamtur, 1 de avrup tatili ile kapında yalvardığı an bu iş olmuş demektir.

sagol ablacim

bak senden Allah razi olsun bu konuyu yine gündeme tasidin

o olaydan sonra ne sular akti neeeee

neler neler yasandi

ben simdi oldum 19. bi de hamileyim 6 aylik kocam cancigerim o gün geldi biraz doldurmuslar ama ben tüm stresini aldiydim, simdi de karnim burnumda hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…