ee tabi.. kocayı kaneviçe gibin oya gibin işlemek lazım.. ağam paşam demek lazım.. pofpoflamak lazım ( pohpohlamak kelimesini bilmeyen üye)
ee tabi.. kocayı kaneviçe gibin oya gibin işlemek lazım.. ağam paşam demek lazım.. pofpoflamak lazım ( pohpohlamak kelimesini bilmeyen üye)
Kesinlikle haklısın canım. HerkeZ bunu bilmeli uygulamalı, yoksa erkeyine bu şekilde davranan kadınlar mutsuz olmaya mahkumdurlar. Deyil mi ama?
ben mesela kayınvalide diyemiyorum annecim o benim. kocacımı doğurmuş nasıl sevmem. erkeyimi bana vermiş, başımın tacı.
ailesi mutlu olunca kocacım da mutlu oluyo. ben bayramda mesela ilk gün asla anneme gitmem. annecime hizmet ederim yani kocacımı doğuran annecime..
ay ben bu topictekileri anlamıyorum zaten. her kaynana kötü mü? benim sevgilimin annesi o kaa tatlı ki anlatamam. kendi annemden farklı görümüyoorum inanın. çok seviyorum onu. burada bazı yazanları okuyunca korkmuyuor değilim ama o melek gibi bir insan. bana zarar gelmez ondan.
(dünyadan haberi olmayan ergen)
ay ben bu topictekileri anlamıyorum zaten. her kaynana kötü mü? benim sevgilimin annesi o kaa tatlı ki anlatamam. kendi annemden farklı görümüyoorum inanın. çok seviyorum onu. burada bazı yazanları okuyunca korkmuyuor değilim ama o melek gibi bir insan. bana zarar gelmez ondan.
eveeetttt kizlaaarrrr
bende dert degil bir degil iki degil
demincek yazdiydim hanimkeles ablaya, 6 aylik gebeyim. bu arada sirf kaynanaya inat kendimi gelistirdim. dikis nakis kurslarina gittik, diksiyon ersleri aldim. engilizce bile ögrenmeye basladim
I (i, ingilizce ben, ama okunusu ay) cok keyifli :) (espiri yetisini de gelistirmis garibim)
ama söyle bi sikintim var, galiba benim kv kocamin aklini celmis, 4 numarali eltinin bacisiyla görüstürüp konusturmaya baslamis. ay eminde degilim.
kocisim normalde bana hergün iltifat ederdi, ama simdi hic yüzüme bakmiyor. cok sistim ondan mi acaba
buna da asudece cevap vermek istiyorum..
"hayal dünyanız çok genişmiş tebrik ederim"
tam olarak neye yarıldın?
Ahhh beeee yafrumm sende niye erkenden kocaya vardın ki bide gebesin üstelik koca kaçıyormuydu yaniiii,o kygananda az değilmiş hemen yuvanı yıkmaya kalkıyor elleri ayakları kırılsın onun emi ..Sen süslen püslen kocanı elinde tut şekerim kazanan sen olursun..
ewinin her köşesini gözümüze soka soka yazmana yarıldım mesela....marka takıntına ve kendini burda fazla farklı gösterme çabana....topikdeki konuyu dağıtıp bunları hiç sıkılmadan belirte belirte yazmana...gülmeyi aştım yarıldımbide yapılan yorumlara tabiki
ewinin her köşesini gözümüze soka soka yazmana yarıldım mesela....marka takıntına ve kendini burda fazla farklı gösterme çabana....topikdeki konuyu dağıtıp bunları hiç sıkılmadan belirte belirte yazmana...gülmeyi aştım yarıldımbide yapılan yorumlara tabiki
süslenmezmiyim ablam, evde hep ipek picama giyiniyorum, alli morlu.
bak mesela resim ekledim, bugün giyindiklerimi sipsanak ayfonumla cektim yolluyorum.
mor ipek picama, yesil far, pempe ruj
evimde hep böleyimdir.
süslenmezmiyim ablam, evde hep ipek picama giyiniyorum, alli morlu.
bak mesela resim ekledim, bugün giyindiklerimi sipsanak ayfonumla cektim yolluyorum.
mor ipek picama, yesil far, pempe ruj
evimde hep böleyimdir.
tam olarak neye koptun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?