Dert yok, Sohbet var.... :)

ee tabi.. kocayı kaneviçe gibin oya gibin işlemek lazım.. ağam paşam demek lazım.. pofpoflamak lazım ( pohpohlamak kelimesini bilmeyen üye)

Kesinlikle haklısın canım. HerkeZ bunu bilmeli uygulamalı, yoksa erkeyine bu şekilde davranan kadınlar mutsuz olmaya mahkumdurlar. Deyil mi ama?

ee tabi.. kocayı kaneviçe gibin oya gibin işlemek lazım.. ağam paşam demek lazım.. pofpoflamak lazım ( pohpohlamak kelimesini bilmeyen üye)

tabiyki güzelim, evlilk politakadır. erkeyi elinde tutmayı bilmek lazım. öyle herşey erkeye söylenmez. meselası, görümcen her akşam geliyor, rahatsız oluyorsun, gidip kocana "aşkım lütfen kardeşin her akşam gelmesin, bizim de bir özelimiz olsun, kendi evimde rahat etmek istiyorum" demeyeceksin asla. ne yapacaksın, eşine diyeceksin ki "aşkıcım biliyosu musun kardeşin neden burada kalıyor? çünkü evdeyken internete rahatca girip msnde cam. show yapamıyormuş, bizim ütü odasında sevgilisine rahatça cam show yapıyomuş, ondan kalıyor" diyeceksin ve ekleyeceksin "sakın bunu kızkardeşine söyleme, yoksa yüz göz oluruz benden nefret eder seni doldurduğumu duyarsa, onlan kötü olmak istemem. ben onun iyiliğini şeediyorum" diyeceksin..

erkeklerimizi elimizde tutmalıyız. ay kocişimi özledim.

Kesinlikle haklısın canım. HerkeZ bunu bilmeli uygulamalı, yoksa erkeyine bu şekilde davranan kadınlar mutsuz olmaya mahkumdurlar. Deyil mi ama?

ben mesela kayınvalide diyemiyorum annecim o benim. kocacımı doğurmuş nasıl sevmem. erkeyimi bana vermiş, başımın tacı.
ailesi mutlu olunca kocacım da mutlu oluyo. ben bayramda mesela ilk gün asla anneme gitmem. annecime hizmet ederim yani kocacımı doğuran annecime..

eveeetttt kizlaaarrrr

bende dert degil bir degil iki degil

demincek yazdiydim hanimkeles ablaya, 6 aylik gebeyim. bu arada sirf kaynanaya inat kendimi gelistirdim. dikis nakis kurslarina gittik, diksiyon ersleri aldim. engilizce bile ögrenmeye basladim

I (i, ingilizce ben, ama okunusu ay) cok keyifli :) (espiri yetisini de gelistirmis garibim)

ama söyle bi sikintim var, galiba benim kv kocamin aklini celmis, 4 numarali eltinin bacisiyla görüstürüp konusturmaya baslamis. ay eminde degilim.
kocisim normalde bana hergün iltifat ederdi, ama simdi hic yüzüme bakmiyor. cok sistim ondan mi acaba

ay ben bu topictekileri anlamıyorum zaten. her kaynana kötü mü? benim sevgilimin annesi o kaa tatlı ki anlatamam. kendi annemden farklı görümüyoorum inanın. çok seviyorum onu. burada bazı yazanları okuyunca korkmuyuor değilim ama o melek gibi bir insan. bana zarar gelmez ondan.

(dünyadan haberi olmayan ergen)

bugünlerinin kiymetini bil canim arkadasim. ama cok da güvenme. insallah masallah cok sükür degismez.

buna da asudece cevap vermek istiyorum..

"hayal dünyanız çok genişmiş tebrik ederim"

Ahhh beeee yafrumm sende niye erkenden kocaya vardın ki bide gebesin üstelik koca kaçıyormuydu yaniiii,o kygananda az değilmiş hemen yuvanı yıkmaya kalkıyor elleri ayakları kırılsın onun emi ..Sen süslen püslen kocanı elinde tut şekerim kazanan sen olursun..

cok alttan alma, onlara iyilik yapcam diye parcalanma. oku benim yazdiklrimi da ders al ders. ben cektim sen cekme canim.

(hemen bir büyüklenme hemen bir havalar)

tam olarak neye yarıldın?

ewinin her köşesini gözümüze soka soka yazmana yarıldım mesela....marka takıntına ve kendini burda fazla farklı gösterme çabana....topikdeki konuyu dağıtıp bunları hiç sıkılmadan belirte belirte yazmana...gülmeyi aştım yarıldım bide yapılan yorumlara tabiki

süslenmezmiyim ablam, evde hep ipek picama giyiniyorum, alli morlu.

bak mesela resim ekledim, bugün giyindiklerimi sipsanak ayfonumla cektim yolluyorum.

mor ipek picama, yesil far, pempe ruj

evimde hep böleyimdir.

siz beni güldürdünüz, yaradan mevlamız da sizi güldürsün madmaze88, sübaneke işallaa yareppim işalla dinimiz amin.

biz burada geyik yapıyoruz, hal-i hazırda okumakta olduğunuz hiç bir mesaj gerçek değil. hepsi geyik amaçlı uydurulan şeyler. bilgilerinize sunar, bu vesile ile saygılarımı arz ederim.

Rüya alemindesin sen şimdi kazığın yiyince görürsün kaynanayı

(öğüt vermeye meraklı üye)

Topiğin geyik topiği olduğunun, konunun ironik, hayali olduğunu yorumların da uydurma olduğunu söylememe gerek yok herhalde değil mi?

bak mesela resim ekledim, bugün giyindiklerimi sipsanak ayfonumla cektim yolluyorum.

evimde hep böleyimdir.

ayy ne kadar bakımlısın canım ya maşallah sübhanallah ibretlik bir yaşam formusun

gerçekten picamaların çok yakışmış.. hele diz kısmının pörtlemesi falan.. ımm inanılmaz seksi..

ben de evlenince işallah yareppim senin gibi bakımlı olacam. idolüm sensin ablacım..

ama simdi kv hamileligimden faydalaniyor. 6 aydir muma döndüydüler ama simdi yerimden kipirdamamam lazim yine onlarin borusu ötmeye basladi.

oysakine biz esimle birbirimizi nede severiz. ama kv. nin aklinda eltinin bacisi varmis. beni ilk günden beri istememesinin sebebi buymus, hepsi yeni yeni cikti ortaya. Bizi ayırmak için çevirmediği entrika oyun kalmadı cok içten pazarlıklı kurnaz biri saman altından su yürütüyor yani..
(bknz. bdv+kv beni yakalasa 1 kasik suda bogacak)

simdi ben sistim, o kizi güzellestirip allayip pullayim kocisimin is yerine yollamislar.

evimde hep böleyimdir.

Aferin kızım doğru yolda ilerle sen kim tutar artık seni,gördüm ay parçammm tühhtühhhhhh maşallah sana

tam olarak neye koptun

siz beni güldürdünüz, yaradan mevlamız da sizi güldürsün madmaze88, sübaneke işallaa yareppim işalla dinimiz amin.

biz burada geyik yapıyoruz, hal-i hazırda okumakta olduğunuz hiç bir mesaj gerçek değil. hepsi geyik amaçlı uydurulan şeyler. bilgilerinize sunar, bu vesile ile saygılarımı arz ederim.

asude yazmış zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…