- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
aynen canımcııım ya,
bende 4'üz doğurdum..kaynanamın bakmasını istedim..gerçi annnem melek ama kaynanam baksa eline mi yapışır?
aynen canımcııım ya,
bende 4'üz doğurdum..kaynanamın bakmasını istedim..gerçi annnem melek ama kaynanam baksa eline mi yapışır?
Merhabalar,
Biliyorum benim burada dert yazmamdan çok memnun olacak bazı üyeler mevcut aranızda. Ama gelin görün ki hayatımı ve tercihlerimi onlara göre yönlendirecek değilim. Kim ne düşünürse düşünsün.
Pazar günü eşimle evdeydik. O gazete okuyor, ben de internetle ilgileniyordum. Birden bana döndü ve "Aşkım, ben bundan sonra haftanın 8 günü iş çıkışı golfe gideceğim" dedi. Ben delirdim. "Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Bir haftada 8 gün mü olur? haftanın günleri 7'dir." deyip bir avazda pazartesiden pazara tüm haftanın günleri saydım, parmaklarımla da bu aritmatiği teyid ettim.
Eşim bana döndü, "Senin gibi zeki ve dahi matematik dehası bir kadınım olduğu için gerçekten çok ama çok şanslı hissediyorum kendimi. Doğrusun; haftada 7 gün var. Neyse.. Ben artık 7 gün golf oynayacağım. Bu hem iş yerinde üst düzeylerle kaynaşmamı sağlayacak, hem de insan içinde daha fazla hava atabileceğiz. Mesela sen de bu durumu forumda kendine bir ekmek kapısı yapabilirsin." dedi.
Döndüm eşime, "Yahu sen neden bahsediyorsun? Tamam birlikte geçirdiğimiz her dakikayı kaliteli geçiriyoruz, sen gazete okuyorsun, ben internette şeediyorum, sonrasında sen tvde açık oturum izliyorsun, ben internette şeediyorum, falan felon derken, evet birlikte çok kaliteli vakit geçiriyoruz, bunlar çok kaliteli şeyler, tamam, ama ben nasıl haftanın tüm günleri sensiz 3 saat daha geçiririm? Yo dostum yo, bu kadarı fazla. Tamam çok iyi bir firmanın üst düzey yöneticisisin, önün de çok açık; ama bu kadarı gerçekten fazla" dedim.
Eski Türk filmlerindeki klişe Hülya Koçyiğit koşmasıyla koşarak kendimi yatak odasına attım. Kapıyı kilitledim. 3 gün odadan çıkmadım. Allahtan odada ebeveyn banyo olsun, minibar olsun, yaşamsal ihtiyaçlarımı karşılamamı sağlayan çeşitli gereçler vardı. 70 metre kare oda.. Olsun o kadar..
Ederi binlerce tl olan parfümlerimi, makyaj malzemelerimi kırdım, eşimin marka gömleklerini yırttım parçaladım. Pahalılıktan ölen şifonyer aynasını kırdım. Yine de hıncımı alamadım. 3 gündür odadan çıkmadım..
Eşim hep kapıdaydı. "Yapma aşkım, ben halledeceğim aşkım, uzlaşacağız aşkım, sen harika bir kadınsın aşkım. Sen çok kaliteli bir kadınsın aşkım" falan gibi şeyler söyledi.
Tam 3 gündür, ben burada yatak odasında, eşim kapının önünde..
Sizce eşime aşırı tepki mi verdim?
Merhabalar,
Biliyorum benim burada dert yazmamdan çok memnun olacak bazı üyeler mevcut aranızda. Ama gelin görün ki hayatımı ve tercihlerimi onlara göre yönlendirecek değilim. Kim ne düşünürse düşünsün.
Pazar günü eşimle evdeydik. O gazete okuyor, ben de internetle ilgileniyordum. Birden bana döndü ve "Aşkım, ben bundan sonra haftanın 8 günü iş çıkışı golfe gideceğim" dedi. Ben delirdim. "Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Bir haftada 8 gün mü olur? haftanın günleri 7'dir." deyip bir avazda pazartesiden pazara tüm haftanın günleri saydım, parmaklarımla da bu aritmatiği teyid ettim.
Eşim bana döndü, "Senin gibi zeki ve dahi matematik dehası bir kadınım olduğu için gerçekten çok ama çok şanslı hissediyorum kendimi. Doğrusun; haftada 7 gün var. Neyse.. Ben artık 7 gün golf oynayacağım. Bu hem iş yerinde üst düzeylerle kaynaşmamı sağlayacak, hem de insan içinde daha fazla hava atabileceğiz. Mesela sen de bu durumu forumda kendine bir ekmek kapısı yapabilirsin." dedi.
Döndüm eşime, "Yahu sen neden bahsediyorsun? Tamam birlikte geçirdiğimiz her dakikayı kaliteli geçiriyoruz, sen gazete okuyorsun, ben internette şeediyorum, sonrasında sen tvde açık oturum izliyorsun, ben internette şeediyorum, falan felon derken, evet birlikte çok kaliteli vakit geçiriyoruz, bunlar çok kaliteli şeyler, tamam, ama ben nasıl haftanın tüm günleri sensiz 3 saat daha geçiririm? Yo dostum yo, bu kadarı fazla. Tamam çok iyi bir firmanın üst düzey yöneticisisin, önün de çok açık; ama bu kadarı gerçekten fazla" dedim.
Eski Türk filmlerindeki klişe Hülya Koçyiğit koşmasıyla koşarak kendimi yatak odasına attım. Kapıyı kilitledim. 3 gün odadan çıkmadım. Allahtan odada ebeveyn banyo olsun, minibar olsun, yaşamsal ihtiyaçlarımı karşılamamı sağlayan çeşitli gereçler vardı. 70 metre kare oda.. Olsun o kadar..
Ederi binlerce tl olan parfümlerimi, makyaj malzemelerimi kırdım, eşimin marka gömleklerini yırttım parçaladım. Pahalılıktan ölen şifonyer aynasını kırdım. Yine de hıncımı alamadım. 3 gündür odadan çıkmadım..
Eşim hep kapıdaydı. "Yapma aşkım, ben halledeceğim aşkım, uzlaşacağız aşkım, sen harika bir kadınsın aşkım. Sen çok kaliteli bir kadınsın aşkım" falan gibi şeyler söyledi.
Tam 3 gündür, ben burada yatak odasında, eşim kapının önünde..
Sizce eşime aşırı tepki mi verdim?
(konu sahibi bu yorumu da beğenmedi.. kale alacağı yorumlar, kendisini pohpohlayacak yorumlar olacak.. bir süreliğine topicini terk etti, yorumlar çok çok yazılsın ki döndüğümde beğendiklerime cevap veririm diye düşündü. ismi marka ona göre "x konu açmış ayyy hemaaeenn yorum yazmalıyım" diyecek herkes çünkü..)
bu kimki yaaa paris hilton falanmı resmen reklam yapmış bizene senin ewinin banyosundan mini barından kime nispet yapıyo bu arkadaşyarıldım gülmekten
tam olarak neye yarıldın?
Canım, çok aşırı tepki vermişsin. Bu şekilde davranmaya devam edersen kociş elinden uçar gider. Biraz kadınlık yapman, alttan alman lazım şekerim. Çok sinirlisin.
Bu arada eşşin ne iş yapıyor?
(konusahibinin görgüsüzlüğüne merak salan üye)
bu mesajın doğruluğu konusunda şüpheye düştüm nedense:)
ooohhh iyi yapmışsın bebeyim,
ben de beşiz doğurdum, kaynana gelip bakmayınca oturduğu sokağı basıp avaz avaz bağırdım. anneciğim melektir, ama her zaman da bakamaz ki.. ben babaanneyim demesini biliyorsa, bakmasını da bilecek. tüm sokağa rezil ettim onu ohh.. eşim de bana atarlanmadı.. adamı nasıl pıstırdıysam artık, anasına yapmadığımı bırakmıyorum, bizimki yine peşimde..
sagol ablacim
bak senden Allah razi olsun bu konuyu yine gündeme tasidin
o olaydan sonra ne sular akti neeeee
neler neler yasandi
ben simdi oldum 19. bi de hamileyim 6 aylik kocam cancigerim o gün geldi biraz doldurmuslar ama ben tüm stresini aldiydim, simdi de karnim burnumda hihi
benimki eltiyle beni yarışa soktu.. ben şimdi hamileyim kızım olacak inişallah ama söyleyemiyorum çünkü eltimin oğlu olacak.. oğlan da oğlan diye tutturuyo..
biz 5 sene birlikte kaldık, annemler gelemez ben giderim laf eder.. işte 6 ay oldu eve çıkalı çocuk doğunca bakmam diye tabi evden gittik hizmetçi gitti ya ondan..
(konuyla alakasız kendi derdini anlatan üye)
kadınlık, alttan almak mıdır? (kısa bir soru ile çok derin şeyler zırvaladığını sanan topic sahibi)
eşim türkiyenin sayılı firmalarından birinde (isim vermeyeyim ama hepinizin bildiği çok büyük bir firma) üst düzey yönetici..
ayyy canım ben de aynısını yaptım...az önce azymıştım..
demekki yaşayan bilir diye boşuna dememiş atalarımız..
dertdaşım benim
ayyy canım ben de aynısını yaptım...az önce azymıştım..
demekki yaşayan bilir diye boşuna dememiş atalarımız..
dertdaşım benim
Alttan alabilmeyi becerebilmek kadınlıktır şekerim. Kadınlar cıva gibi olmalıdır her kaba girebilmedilr, şekil alabilmelidir canım. Yaşın kaç bilmiyorum ama bunu öğrenmelisin hayatım. Yoksa cok mutsuz olursun bitanem.
(her cümlenin sonuna canım, cicim ekleyen üye)
Alttan alabilmeyi becerebilmek kadınlıktır şekerim. Kadınlar cıva gibi olmalıdır her kaba girebilmedilr, şekil alabilmelidir canım. Yaşın kaç bilmiyorum ama bunu öğrenmelisin hayatım. Yoksa cok mutsuz olursun bitanem.
(her cümlenin sonuna canım, cicim ekleyen üye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?