Dert yok, Sohbet var.... :)

ay yeter yahu...
canım istedi..

ben ununu vanilyasını katmadan önce 1 bardak ayırıyorum, onu döküyorum

evet canım ama zaten çok sıcakken dökmiceksin, hamur edersin.
5-6 dakika havalandırıp, streci borcamdan ayırıp ondan sonra döküyordum.

valla ben çok gülüyorum bu ayrı dünyalardayız triplerine

o yüzden yazıverdim öyle.. çok sarmadıysa kesebiliriz.. yeni konuya geçebiliriz..

ben birisi Browni hazırladığında soruyorum sosunu nasıl yaptın diye...

eğer hamur harcı için hazırladığı malzemeyi sos yapmışsa yiyemiyorum. çünkü çiğ yumurta var.

arkadaslar ya ben dün aksam balik yedim acaba o m dokundu bana anlamadim söylemesi ayip biraz önce istifra ettim(özür dilerim)....

valla ben çok gülüyorum bu ayrı dünyalardayız triplerine

o yüzden yazıverdim öyle.. çok sarmadıysa kesebiliriz.. yeni konuya geçebiliriz..

yorumlar yazdik biz onalara.. konu sahibesi olaraktan cevap ver bize...

ben birisi Browni hazırladığında soruyorum sosunu nasıl yaptın diye...

eğer hamur harcı için hazırladığı malzemeyi sos yapmışsa yiyemiyorum. çünkü çiğ yumurta var.

ama digerinde de var cig yumurta.. hem isicakken dökünce pisiyor..

arkadaslar ya ben dün aksam balik yedim acaba o m dokundu bana anlamadim söylemesi ayip biraz önce istifra ettim(özür dilerim)....

Balık zehirlenmesini belirtileri, 2 ila 6 saat içinde ortaya çıkar. Bunlar, ishal, bulantı, kusma, karın ağrısı bitkinlik, baş dönmesi ve ateştir. Ağır zehirlenmelerde de kas krampı ve şok hali görülebilir. Balık zehirlenmesi durumunda, hastanın kusarak ve ishal ile toksinleri dışarı atması iyidir, ishali kesen ilaçlar, bağırsaklar iyice boşalmadan verilmemelidir. Haytaya 24 saat bol su verilmelidir. Uygun antibiyotikler toksinleri giderici ilaçlar verilmelidir. Ertesi günü yağsız çorba, şekersiz ya da az şekerli çay verilebilir.

yumurtasız hazırlanan çikolata sosları var ya, onu kastediyorum..

ben korkuyorum yumurtadan, pişmemiş proteinden..

yorumlar yazdik biz onalara.. konu sahibesi olaraktan cevap ver bize...

ama digerinde de var cig yumurta.. hem isicakken dökünce pisiyor..

kedicim, bu arada senin hikayene benzer bir konuyu ben ilk üye oldugum zamanlarda acmistim.. cünkü boyfriend le benzer sorunlarimiz oldu.. suan ailelerden uzakta oldugumuzdan pek umursamiyorum ama isler iicene ciddiye binince ben de epey bi problem yasicam gibi.. gelirim acarim konu yeniden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…