Dert yok, Sohbet var.... :)

Burun ve kulak kaşıma için yardımcı eleman oluyor o tırnaklar kesin ıyyykkkkkkkkkkkk

Bilmiyorum ki, herpsi uzun olsa bi derece anlayabilirim ama teki uzun olunca tıkanıyorum

cok mantikli bir aciklama... iggyyyyy..

burada burun cekmek cok ayip karsilanir ama sofrada salonda nerede olursan ol öttüre öttüre burun silebilirsin...

bugün trende amcanin teki gazete okuyor, bi teyze bindi (eski sovyetlerin birinden gelme sanirim) fist fist burnunu cekiyor, amca pecete uzatti, kadin yok bende var sagolun dedi, ama yol boyunca da fist fist cekmeye devam etti. adam bi uyuz oldu bir uyuz anlatamam. kadina ters ters bakmalar, cik cik lamalar...

kadin da anlamadi sanirim..

(illa kendi hayatindan bir olay anlatacak üye)

Çok ilginç ama demi burnunu çekme ama istediğin kadar sil mantığı var..

Bide şey duymuştum doğrumu bilmiyorum ama yurt dışında gaz çıkarmak normal karşılanırmışşş hani bizlerde ayıp olur ya

üçyüz küsür sayfayı okuma ihtimalim ne ki benim offfff....
geldim...özledim sizi, çok işim var yığılmış hep....
geleceğim...
özellikle bişey var mı offf...
naapsam yaaa....öğleden sonra okuya okuya geleyim bari...
naaptınız yaaa....

Habersin kaybolmanın cezası bu?

Nerelerdesin şeker sen

Hoş geldinnn betişşşş hiç okuma çıkamazsın sonra

evet gayet normal.. böle zort zort :)) ama bunu daha cok icki ictikten sonra yapiyorlar.. hem kafa yerinde degil, hem gaz yapiyor galiba..

hosgeldin betis... okuma bosver... hele de son sayfalari.. tamamen kurgusal.. devam edecegiz, sen de katilirsin...

hosgeldin canim.....

Antalyadaydım kuzum yaaa eğitimde...
geldim ctesi...bugün işbaşı...
ayyhhh şiştim...kardeşim askere gitti sabah göremedim...
ne garip bir gün...,

Şehir dışında mıydın sen? Ben buralardasın zannetmiştim. Kardeşinle de Allah kavuştursun canım benim. Kısa dönem dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…