Dert yok, Sohbet var.... :)

valla asudemiz artık içimizdeki en uslu cici kadın

madmaze başta yanlış anlamıştı bence o olabilir kötü niyetle yapılmamıştır bence gerçek zannedip yaptı biri,
ama ilginç olan bdvdeki konulardan sonra bunları kötü bulmaları

betty ben seni suçlamadım, geyik yaptığımızı fark etmemiş olabilirsin diye yazdım

senin kötü niyetli olacağını da ima etmedim.

geyiklerimiz malesef kk.nın gerçek seviyesiydi. sana ağır gelmiş olabilir diye düşündüm..

üzerine basa basa seni suçlamadığımı söyledim..

geçen hafta yoktun, oyundan haberin yoktu. arada başka mesajın da yoktu. o yüzden aklıma takıldı

seni üzdüysem özür dilerim.

cıksss...
burda geyik yapıyor olabiliriz...
ama aralarda gerçek şeyleri de konuşuyoruz...ya da susuyoruz aslında birsürü şey paylaşıyoruz...
sonradan katılana bile bir durup bakıyoruz...
burda böyle bişey gerçek bile olsaydı yani role play yazılanlar bu grubun içinden birinin kötü içerik yapması benim için arkadan vurmaktır kuzu...
neyse gidem sigara içem...
sonra görüşürüz...

her gelene söylendiğim falan yok.. hayal dünyanızda kurguladığınız şeyleri gerçekmiş gibi yansıtmayın. ceza almam için kriz anında benim adımı zikrediyorsanız, o sizin kötü niyetinizdir.

burada yazışan belli başlı kişileriz. güldüğümüz anlarda burada değildiniz, kriz anında neden geldiniz gerçekten anlayamadım.. ortada var olan sorun, bu oyuna katılanların sorunu.. sizin sorununuz değil..

kk daki her sıradan topic gibi herkesin yorumuna açık bir topic. siz rutin günde gelip kaynaşmayıp, kriz anında gelip krize kriz katmak istiyorsanız, keyfiniz bilir. Allah içinize sindirsin.

madmaze başta yanlış anlamıştı bence o olabilir kötü niyetle yapılmamıştır bence gerçek zannedip yaptı biri,

aynen.
orda millet birbirine neler diyor, hem de gerçek olarak.
orda hiç gelip uyarı alan yok
geyik topiğinde, topik karıştı
tam komedi yemin ederim....

ayrıca her sorana açıklama yaptık yahu

yok canım ilginç değil,

bizim burdaki sohbetten rahatsızlık duyanlar var...

çünkü;

o kadar güzel bir topluluğuz ki

ben de sigaraya iniyorum
anca içimin şişi iner

yok kedicim merak etme ağır gelmez...
azıcık çalışır kafam...
zaten çok çalışmasına da gerek yok gzmnc ye yaz dediklerini de görmüştüm, eskileri de okumuştum...
neysem...
özür dilemeye gerek yok...

Hayalet patlaması yapıcaz birazdan. En iyisi ben kazene bi msj çekip sorayım.

Biz oyun oynuyoruz, kurallara uygun mu değil mi? Değilse nasıl uygun hale getirelim deyu. bakalım patron ne diyecek

başlık konusunda ciddiydim

valla asudemiz artık içimizdeki en uslu cici kadın[/SIZE][/COLOR]

bandan sonra herkese sevgi pıtırcığı oldu ama maalesef beni 3 kere püskürttü yanlış zaman bandan önce topiği keşfetmiştim bakınız hala bana hanfendi falan diyor halbuki ben de isterdim canım cicim kocişin nasıl bebişinle portikal suyu içiyormusunuz denmesini ben de isterdim pesküvit

ya neyse, o yazdi bu yazdi diyip bence kendimizi harap etmeyelim... mod.lar disinda kimseye de bir aciklama yapmayalim.. sonucta biz birbirimizi biliyoruz. icimizden biri bile olsa (ki kesinlikle düsünmüyorum) bu da zamanla cikar ortaya...

simdi, belki en mantiklisi elmayra kazen e ve madamiks e mesaj atsin sorsun.

biz de bundan sonra ona göre davraniriz.

asude mi dicek bunları
kırmızı kar yağar, gökten taş düşer
gene de bunu demez

hatta bu topikteki kimse demez

sen en azından burdaki insanların konuşma tarzını biliyorsun

kötü içerik yapan hangi mantıkla yaptı bunu anlamıyorum ben

o halde belki de içimizden biri yaptı?

neden bahsediyorsunuz ya? bir kötü olduğumu söylüyor, bir benden ilgi bekliyorsunuz?

hanımefendi lütfen benimle ilgili tek bir cümle bile yazmayın rica ediyorum. yazarsanız da sizi kale alacak değilim. muhatabım değilsiniz bundan sonra.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…