of allahım ya inanamıyorum hani bandan önce her gelene cevabı yapıştırıyodun bandan sonra şirin kız oldun gelene gidene bankacıyım kocişimle mutluyum senin bebiş nasıl modlarına girdin ya sevgi pıtırcığı oldun ya ondan bahsediyorum bana denk gelmedi diyorum bandan önce topiğe girişim hareketlerim olmuştu benim maalesef diyorum neden anlamamakta direniyorsun hala daha ima ettiğin şey şikayet ise maalesef ben değilim kim olduğu da önemli değil ki bence başlığın adını gerçek olmayan olaylardan esinlenilmiştir diye değiştirin anlamayan da anlamasın diyorum
başka da bişey demiyorum kapansın gerçekten bu atışma
canim bu kriz aninda bile baska bi kriz yasadin ya
insallah görmemistir adam, yoksa fena olabilebilir...
seni çılgın romantik komedi ya
bir bunu yapmadığın kalmıştı
içindeki klişe canavarına bir dur de bebişim
bu havayı dranasın başına gelenler dağıtırdı zaten
ben çıkıyorum..
yarın öğlene kadar yokum..
yanlış anlaşılmak istememiştim..gerçekten canım çok sıkıldı..
hemşerimsin betty, o mert yüreğine sindirememşsindir diye düşündüm vallahi arkadan vurmak olarak düşünmedim
bu akşam da böyle kırgın kırgın giderim..
ben çıkıyorum..
hemşerimsin betty, o mert yüreğine sindirememşsindir diye düşündüm vallahi arkadan vurmak olarak düşünmedim
valla bu konu benim için kolay kolay
"tamam yaşandı bitti, önümüzdeki maçlara bakalım" olayı değil.
neden mi?
amonra ilk kötü içeriği aldığında, ve yönetime şikayet ettiğinde
aynı anda 3 mod geldiğinde, hiç bir uyarı yazmadan, biz açıklayamadan banlasaydı her birimizi
bunun cevabını kim verecekti????
topikte olup da yorum yapmayan kimse kalmamıştı ki, pata hariç.
o da gelip tek tek modlarla mı konuşacaktı?
ayrıca ban haksız olup açılsa bile uyarı puanı geri gelmiyor ki????
ben çıkıyorum..
benim tek istediğim her kim ise o kişibencede ben seyyahı tanıyorum o yapmaz
bencede ben seyyahı tanıyorum o yapmaz
Az önce lavaboya ellerimi yıkamaya gittim kadınlar tuvaleti doluydu
Erkekler tuvaletini giriveriyim dedim burası makam katı olduğu için erkek sayısı az ben arada bir kullanıyorum
Elime sabunu aldım ellerimi yıkıyorum kafamı kaldırıp aynaya baktığımda amanın ne göreyim bizim hocanın koruması pisuvar mı diyorlar adam tuvaletini yapıyor
Ama ben iyice saflaştım ve ellerimi sabunlamaya devam ediyorum sonra aklım başıma geldi sabunu attığım gibi dışarı çıktım ama allahtan adam beni görmedi arkası dönüktü:26:
ben çıkıyorum..
kim bizim birbirimizden kopmamızı istiyor hatta belki de birbirimize düşüreceğini sanıyorsa yanılıyor!!!!!!
kopmayacak,dağılmayacak kaldığımız yerden devam edicez
benim tek istediğim her kim ise o kişi
"bendim, özür dilerim" demesi
bu kadar kişiyi zan altında bırakmak doğru değil
içimizden biri olmadığı yüzde yüz..
birisi topice girdi, burada yazılan konuyu gerçek sandı, kib yaptı geçti.. bu kadar basit kızlar, üzerinde düşünmeye gerek yok.
şu an benim tek ilgilendiğim konu, yönetimin duruma bakış açısı
eğer yönetim geyik topicinde geyik amaçlı yaptığımız bu kurgulara yasak derse, bir daha yapmayız. yeni topic başlıkları belirleriz kocişli, hamişli, teyzoşlu, aşkitomlu..
ama yönetim derse ki, arkadaşlar burası geyik topicidir, eğlenmenize bakın, biz yine var olan noktadan devam ederiz sohbetimize..
birisi topice girdi, burada yazılan konuyu gerçek sandı, kib yaptı geçti.. bu kadar basit kızlar, üzerinde düşünmeye gerek yok.
eğer yönetim geyik topicinde geyik amaçlı yaptığımız bu kurgulara yasak derse, bir daha yapmayız. yeni topic tarzı belirleriz kocişli, hamişli, teyzoşlu, aşkitomlu..
ama yönetim derse ki, arkadaşlar burası geyik topicidir, eğlenmenize bakın, biz yine var olan noktadan devam ederiz sohbetimize..
ay yerim ben seni yaaaherkes kendi havasında sen bize ara gaz veriyorsun yirim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eğer yönetim geyik topicinde geyik amaçlı yaptığımız bu kurgulara yasak derse, bir daha yapmayız. yeni topic tarzı belirleriz kocişli, hamişli, teyzoşlu, aşkitomlu..
daha 1 saatim var ben acikmaya basladim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?