Dert yok, Sohbet var.... :)

CSİ istanbul olan sensin ara bul :)

yok artık ya bi de ben yapmış olayım şikayeti başından beri takip ediyorum ben bu topiği eğlendiğim şeyi şikayet edeyim kriz miriz anı seni bilen biliyor modlar mı bilmiyor ihale bana kaldı ya pes

Öyle bir alçak olabileceğini düşünmüyorum. Resmen sırtından bıçaklamak.

krize kriz katanlara prim vermeyelim kızlar, kale almayalım lütfen..

birileri gerçekten bu topici kıskanıyor ve ortamı bozmaya çalışıyor..

işte bu...

çin savaş sanatı...

savaşmadan kazanmak...birbirlerinden şüphelenmelerini sağlamak..

arkadaşlar ya,

silkelenin...

biz hiçbirimiz fake make değiliz...
birbirimizi daha önceki konularda tanıdık ettik,
bazılarımız görüştük...

ama bu konu çok dikkat çekiyor nedense o ayrı

Az önce lavaboya ellerimi yıkamaya gittim kadınlar tuvaleti doluydu
Erkekler tuvaletini giriveriyim dedim burası makam katı olduğu için erkek sayısı az ben arada bir kullanıyorum
Elime sabunu aldım ellerimi yıkıyorum kafamı kaldırıp aynaya baktığımda amanın ne göreyim bizim hocanın koruması pisuvar mı diyorlar adam tuvaletini yapıyor
Ama ben iyice saflaştım ve ellerimi sabunlamaya devam ediyorum sonra aklım başıma geldi sabunu attığım gibi dışarı çıktım ama allahtan adam beni görmedi arkası dönüktü:26:

Son düzenleme:

evet lütfen..

kapatalim bu mevzuyu artik.. elmayracim sen mail attin mi? en kötü ihtimal altina -gercek disi+hayal ürünü+eglencelik- falan yazariz..

seni çılgın romantik komedi ya

bir bunu yapmadığın kalmıştı

canim bu kriz aninda bile baska bi kriz yasadin ya

insallah görmemistir adam, yoksa fena olabilebilir...

of allahım ya inanamıyorum hani bandan önce her gelene cevabı yapıştırıyodun bandan sonra şirin kız oldun gelene gidene bankacıyım kocişimle mutluyum senin bebiş nasıl modlarına girdin ya sevgi pıtırcığı oldun ya ondan bahsediyorum bana denk gelmedi diyorum bandan önce topiğe girişim hareketlerim olmuştu benim maalesef diyorum neden anlamamakta direniyorsun hala daha ima ettiğin şey şikayet ise maalesef ben değilim kim olduğu da önemli değil ki bence başlığın adını gerçek olmayan olaylardan esinlenilmiştir diye değiştirin anlamayan da anlamasın diyorum

başka da bişey demiyorum kapansın gerçekten bu atışma

ben bu topicin sakinlerinden birinin "kötü içerik" bildirdiğine inanmıyorum,inanmak da istemiyorum!!!!asudemin de dediği gibi kıskanılıyoruz...

evet lütfen..

kapatalim bu mevzuyu artik.. elmayracim sen mail attin mi? en kötü ihtimal altina -gercek disi+hayal ürünü+eglencelik- falan yazariz..

valla bu konu benim için kolay kolay
"tamam yaşandı bitti, önümüzdeki maçlara bakalım" olayı değil.
neden mi?

amonra ilk kötü içeriği aldığında, ve yönetime şikayet ettiğinde
aynı anda 3 mod geldiğinde, hiç bir uyarı yazmadan, biz açıklayamadan banlasaydı her birimizi
bunun cevabını kim verecekti????

topikte olup da yorum yapmayan kimse kalmamıştı ki, pata hariç.
o da gelip tek tek modlarla mı konuşacaktı?
ayrıca ban haksız olup açılsa bile uyarı puanı geri gelmiyor ki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…