Dert yok, Sohbet var.... :)

Sıcak su torbasını sırtıma bağladım, köyde sırtına bebek bağlayan kadınlar gibi oldum üst düzey biri gelse rezillik:)

Son düzenleme:

hayatım lütfen...
sorun yok...
ben artık kabullendim.
kimbilir belki birgün bir mucize olur tüm hastalıklar gidince vücuttan.
ama yaş da geçti artık..
Allah kızımıza sıhhat ve ömür versin.

Allah kızını bağışlasın bebeyim, ben de max 1 çocuk düşünüyorum.. maksimum o da yani, allah verirse, hiç olmaya da bilir, nema problema

Sıcak su torbasını sırtıma bağladım, köyde sırtına bebek bağlayan kadınlar gibi oldum üst düzey biri gelse rezillik:)

ırmak kenarından bulduğun bebe şeklindeki taşı da bağrına bas, tam olsun

Aşkitom yaa, potişe msj buldun mu?

bulamadım tatlişkom yaaaa, offfff

kızlaaaaeerrr yok mu şöyle aşk dolu bir mesaj elinizde, alayım potişimin aklını başından

Ayşecik küçük anne olayım değil mi aşkoş :)

Offf ben genelde sevgi sözcüklerini duymaya alışkınım o yüzden tıkanıyorum bebeyim

kiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydin

dunden beri sizleri bir ozledim pir ozledim.. oyle boyle degil ne de cok isinmis kanlarimiz birbirimize...

canım mesa adı tobb etü oldu ama doktorları aynı levent akgüngöre götürüyorum bebekliğinden beri antibiyotik ciğere indiğinde verilmesi gerekir diyor

bugun neler yasadim sabahtan beri bil bilseniz

sabahin kor vakti uyandim, giyin kusan 1 bardak sut. dooogru disci. ay ben zaten tirsarim disciden ayol.

adam soktu 2 elini agzima evirdi cevirdi durdu.. ay oguresim geliyor tutuyorum kendimi.. ne zorduuuuuuuuu

neyse en son karar verdi tel takilecekmis.. ay kizlar ben bu yastan sonra nasil takerim o telleri gitti tum bagdat karizmem.

amin canım...

yok yok sen yap 1 tane. sen yap biz teyzoşları severiz

sevmeye herkes sever kızım, bakmaya gelende bakacağmısın

Ayşecik küçük anne olayım değil mi aşkoş :)

Offf ben genelde sevgi sözcüklerini duymaya alışkınım o yüzden tıkanıyorum bebeyim

evet aşkoş ya, csi bb den kavişi taciz edince, özendim, ama akıl da vermiyor ki offffff :26::26::26::26::26::26:

düşünce yolu ile olsaaaaa
attırıvericim ortaya 3-5 tane daha minnak csi

not: kızımın tabiriyle (uzun telkinlerimiz sonucu) biz o defteri kapattık

Sizde bizim gibi defteri kapattmışsınız,rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versinde tek çocuk olsunlar

Çok güzel birşey abla gerçekten canından can farklı bir duygu Ocakta 3 yaşında

Maşalllah kuzucuğuna koca adam olmuş artıkk

sevmeye herkes sever kızım, bakmaya gelende bakacağmısın

evet aşkoş ya, csi bb den kavişi taciz edince, özendim, ama akıl da vermiyor ki offffff :26::26::26::26::26::26:

ateşlenmediği sürece bakarım ama benim büyüttüğüm çocuk ileride sırf çene olarak sana geri dönüyor
sen çenesi düşük bir kıza katlanabilecekmisin???

bu arada not düşün: asudenin kızı olacak

kızım benim taciz msjları hep belli
en son tiklamayla bitiyor biliyorsun

Son düzenleme:

inşallah kızım olsun, kız çocuklarını çok daha fazla seviyorum

amma lakin ki benim kızımın uslu olmasına zaten imkan yok

ya da belki uslu olur ya çocuk yazık, vırvırvır konuşan bir annenin karşısında pısıp dinlemekten, embesil bir dinleyici olur çıkar mazallah

ayy yavrum idiot olmasın allahım, zekası baba tarafına benzemesin..

kiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydin

dunden beri sizleri bir ozledim pir ozledim.. oyle boyle degil ne de cok isinmis kanlarimiz birbirimize...

canim benim bizde seni özledik hosgeldin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…