Dert yok, Sohbet var.... :)

ah aşkoş yaaa benim de fobim dişçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Cok korkuyorum o masadan

Ne kadar kalacakmış peki?

evet aşkoş ya, csi bb den kavişi taciz edince, özendim, ama akıl da vermiyor ki offffff :26::26::26::26::26::26:

csi gergin bugün aşkoş, aşk sırlarını bizimle paylaşmıyor

Son düzenleme:

ah aşkoş yaaa benim de fobim dişçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Cok korkuyorum o masadan

Ne kadar kalacakmış peki?

csi gergin bugün aşkoş, aşk sırlarını bizimle paylaşmıyor

ah kuzuuuuuuuummmmmmm, ben de cok korkarim.. ama mecbur mecbur.. muayene sart. 1.5-2 yil kalecekmis. ama ust on teller silikondan yani cok beelli olmazmis.

ahahahahahahh seni gidi seni

aşk böcüüüü :)

sizinle tanışmak güzeldi
hakkınızı helal edin

ah kuzuuuuuuuummmmmmm, ben de cok korkarim.. ama mecbur mecbur.. muayene sart. 1.5-2 yil kalecekmis. ama ust on teller silikondan yani cok beelli olmazmis.

Geçmiş olsun cnm. Ne diyeyim bilmiyorum. Çok korkuyorum bennn

üfffff eğitim yaa, sevmem eğitim ben

Eğitim şart

Ben de sıkılıyorum eğitimlerden haftaya da benimkiler başlıyor kaç gün sürecek belli diil

Geçmiş olsun cnm. Ne diyeyim bilmiyorum. Çok korkuyorum bennn

Eğitim şart

Ben de sıkılıyorum eğitimlerden haftaya da benimkiler başlıyor kaç gün sürecek belli diil

bende ilk gittigimde cok korkuyordum, hele de bu yasima kadar sadece 1 kere gittiydim o da mecburen. disim o kadar curumustu ki kendisi kirilmisti, kok icindeydi. ama elleri cok hafif cok kibarlar. alistim artik. tel takilmasina ihtiyacim var. dislerim epey kotu. umarim ise yarar.

sagol

sizinle tanışmak güzeldi
hakkınızı helal edin

hayirdir nireye

Olsun ya takdır telleri faydasını görürsün şekercim

Yarın sabahta ben gidecem ön dişimde kayma oldu yana yattı resmen boynu bükük emrah modundayım

"atesler kadar yandim alevim olur musun"

Wayyyyyyyy

üfffff eğitim yaa, sevmem eğitim ben

Ne yapcan gidecen demi gitmedende olmazzz şimdi idare edecen hayatımmmm

düne göre iyiyim....dün eve gittim yemek yaptim sicak bi dus aldim ve hemen yattim....

Şimdi iyisin demiii lalcimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…