- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Bayanlar merhaba
Benimde bir derdim var ama nasıl anlatılır bilmiyorum
Benim kaynanamla sorunum var ama öyle böyle değil…
Kayınpederim 1 ay önce hakkın rahmetine kavuştu.çok severdim kendisini.sapıktı mapıktı ama iyiydi.
Şimdi sorun şu;biz kaynanamla aynı apartmanda oturuyoz.yaklaşık 15 gündür kaynanamın dairesine gençten yakışıklı bir adam girip çıkıyo.ben birkaç kez sordum ama kaynanam yok tesisatçı,yok elektrikçi diyip durdu.bende inanır gibi oldum.ama geçen gün evine gittim (anahtarı bende var evinin)
Kapıyı açtım ve tuhaf sesler duydum,ne oluyo diye oda oda gezdim ve gördüğüm manzara karşısında şaşkına döndüm.kaynanamla o adamı çok kötü bir vaziyette yakaladım..
Tam ordan kaçacakken kaynanam tuttu başörtümden sağlam bi salladı önce beni.ben odadaki vazoyu alıp alnına vurdum ama kaynanam çok güçlüdür basladı beni ısırmaya.bende onu tırmaladım bu arada adam kaçtı gitti…adam gidince kaynanam beni bırakıp adamın peşinden gidince bende eve kendimi zor attım..
Bu olay olalı 2 gün oluyor.kaynanamla olan sorunlarımdan eser kalmadı resmen melek oldu kadın.. o adam buralarda dolaşıp duruyor.geçen gün beni yakaladı bakkala giderken.benden çok hoşlanmış.ne diyeceğimi bilemedim.ama adam cidden benim kocamdan yakışıklı..
Adamla geçen gün buluştuk kahve içtik..çok hoş bir adam ama ben kocişi de seviyorum..
Kocama anlatsam adamı,adam ya derse biz kahve içtik diye???ama kaynanamla da aram düzeldi…anlatmasamda hem kocişi hem yakışıklıyı idare mi etsem????
Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar…ne olur yardım edin…
-------------------------
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
Tühhhhhhhhh ar namus kalmamış hiç hem koca evde olsun yakışıklıda cepte olsun diyonnnn dallas dizisimi çekiyon kardişşşş fake bu fake