• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

bişey yapmamış,fotolarımı çekmişler sadece :18:

ohhh maşallah tek tek kirli sepetindeki donları ortaya döküyosun, önce kahve içtin, sonra kahvene ilaç attı şimdi de fotolar cıktı meydana, ohhhh.

ohhh maşallah tek tek kirli sepetindeki donları ortaya döküyosun, önce kahve içtin, sonra kahvene ilaç attı şimdi de fotolar cıktı meydana, ohhhh.

ama arkadaşım kocam benim ilgilenmiyo aylardır bu adam da çok yakışıklı bende beni alır götürür sanmıştım...meğer yalanmış :50:

hanımefendi
onlara don değil çamaşır denir. hiç bişey yapamadınız külot diyin bari
umuma açık bir yerdeyiz
lütfen kelimelerimize dikkat edelim

ay ne kadar seviyesiz bir topik burası
hiççç bana uygun değil:20::41:

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

ay kardessssssss kacinci yy de yasiyoruz... fotolora foto-montaj dersin adam zaten tesisatci anlar bole montaj islerinden kocacim kocacim kocacim... nidalariyla etrafinda dolan...

ayrica burada bi uyemiz var ben simdi isim vermiyim o kendini bilir, baglama, bag cozme islerinden anlar.

kimi kimle istiyorsan baglatalim...

------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

ya bi de şey oldu...kahve içtiğimiz gün içine bişey atmış,uyandığımda kendimi kaynanamın evinde buldum...

kaynanam beni tehdit edio oğluma sölerim diye :18:

Kaynana nerdeydi peki kardeşşşşş bişi etmişmi bari sana :26:

yalaaaaaaaaannnnnnnnnnn yalaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn yaaaaaalaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn soyluyorsun

(gora filminden alinti yapan uyeyi kiskanan uye)

------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

Çok kıskançsınız hanfendüüüüüüüüü :24::24:

sen bir body kaybettin, parası neyse verir, alırsın yenisini, ben pöykürerek güldüm aniden iş yerindeki tüm karizmamı kaybettim, parayla değil stayla :1:

bu mesajından sonra gitti bendeki karizma da
pöykürmek ne allahın manyağı

amam böyle olmaz ki önce kısacık bişeyler yazılıyor, biz yorum yazdıkça konunun gerçek ayrıntıları gün yüzüne çıkıyor..

lütfen arkadaşlar, afaki yorumlar yazdırıp, sonra yok şöyle oldu, yok böyle oldu demeyin, baştan güzel güzel anlatın derdinizi ayrıntılarla

(bunu diyen kadın, şunu da dedi: "ya bu ne destan gibi yazmışsın, yediğini içtiğini de yazaydın da tam olaydı, okuyamadım valla, okuyan varsa özetlesin)

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

ama arkadaşım kocam benim ilgilenmiyo aylardır bu adam da çok yakışıklı bende beni alır götürür sanmıştım...meğer yalanmış :50:

Sen kendinle çelişiyosun zaten. Hani istememiştin. Offf rezillik yaa. Utanıyorum hemcinsim olduğunuz için.

hanımefendi
onlara don değil çamaşır denir. hiç bişey yapamadınız külot diyin bari
umuma açık bir yerdeyiz
lütfen kelimelerimize dikkat edelim

ay ne kadar seviyesiz bir topik burası
hiççç bana uygun değil:20::41:

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

Hah TDK dan müfettiş teyzeler de geldi, ekşi de bir söz vardır :D Bizde dona don denir :D

kaynanamla kavga ettik yine,uyurken yastıkla boğmaya çalıştım ama attı beni üstünden :27:

ondan kurtulmam lazım,kurtulursam o adamda kocamda bana kalır

ah kuzummmmmmmmmm yastigini kv.nin pis nefesine bulamaya degmes... yok mu bakkal elektrikci tupcu sutcu

senin kv simdi duz duvara bile timranir... yolla tek tek herifleri, birini secer elbet..

ay kardessssssss kacinci yy de yasiyoruz... fotolora foto-montaj dersin adam zaten tesisatci anlar bole montaj islerinden kocacim kocacim kocacim... nidalariyla etrafinda dolan...

ayrica burada bi uyemiz var ben simdi isim vermiyim o kendini bilir, baglama, bag cozme islerinden anlar.

kimi kimle istiyorsan baglatalim...

------------------------

ayy kardeş o bahsettiğiniz üye elmayra, ben onun dediği şeyleri yaptım, 3 gün idrar kokusuyla gezdim afedersiniz, eşim iyice uzaklaştı benden kokuyorum diye çok afedersiniz şeetmeyin onlara inanmayın

kaynanamla kavga ettik yine,uyurken yastıkla boğmaya çalıştım ama attı beni üstünden :27:

ondan kurtulmam lazım,kurtulursam o adamda kocamda bana kalır

Kaynanan daha önce kickbox falan mı yapmış? Herkül gibi maşallah

amam böyle olmaz ki önce kısacık bişeyler yazılıyor, biz yorum yazdıkça konunun gerçek ayrıntıları gün yüzüne çıkıyor..

lütfen arkadaşlar, afaki yorumlar yazdırıp, sonra yok şöyle oldu, yok böyle oldu demeyin, baştan güzel güzel anlatın derdinizi ayrıntılarla

(bunu diyen kadın, şunu da dedi: "ya bu ne destan gibi yazmışsın, yediğini içtiğini de yazaydın da tam olaydı, okuyamadım valla, okuyan varsa özetlesin)

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

bana bak bana
senin o kızıl siyah saçlarını yolarım ben

kısa yazmasınlar detayları versinler
ama uzun yazdıklarında da noktalama işareti paragraf kullansınlar
istihareye mi yatıyoruz kardeşim

sen bana laf attın ben farkettim
bak ikidir tersime gidiyorsun
benim sularımda dolanma

----------------

Son düzenleme:
ayy kardeş o bahsettiğiniz üye elmayra, ben onun dediği şeyleri yaptım, 3 gün idrar kokusuyla gezdim afedersiniz, eşim iyice uzaklaştı benden kokuyorum diye çok afedersiniz şeetmeyin onlara inanmayın

Neden öyle söylüyorsunuz? Birçok kadının hamiş olmasında rol aldı o kadın. Siz pastırma yiyip idrara çıktıysanız o ayrı tabi

bana bak bana
senin o kızıl siyah saçlarını yolarım ben

kısa yazmasınlar detayları versinler
ama uzun yazdıklarında da noktalama işareti paragraf kullansınlar
istihareye mi yatıyoruz kardeşim

sen bana laf attın ben farkettim
bak ikidir tersime gidiyorsun
benim sularımda dolanma

----------------

hayır hanfendi ben öyle demedim ki siz niye üzerinize alındınız, öyle demedim ben, ben niye sizin adınıza şey ediyim, tanımam etmem sizi, sizlen ne şeyim olabiliri

(geri vites)

Back
X