Dert yok, Sohbet var.... :)

amin cnım inşallah, allahım eşimi ve ordaki tüm askerlerimizi korusun. gitti yine o pis iğrenç memlekete:47:

kızlar bu arada geçmişteki geyiklerinize bayıldım,
lakin asıl dışardan gelen bi saftiriğin bunları gerçek sanmasına yarıldım.
valla geyikte son nokta olmuş. helal size.

Nasıl ama oyunumuz :) Çok çok eğlendik onları oynarken :D ciddiye alanlar olunca biz de koptuk :1: Sonra uyarı bile aldık :1:

Çok sevimli demeyi isterdim:50:

Sevimli değil zaten:) Ama Sevmek; sevdiginin en sevdiklerini, çok sevmesen bile bastaci etmektir:)
:34:

sweet.cim cok cok gecmis olsun babana.. insallah ciddi birsey degildir, pazartesiye belli olur hersey.. sonuclari iyi cikar..

elmayram o ne sirin bisi öyle :))

ya hem gercek sandilar, hem de kib yaptilar :)) daha ne olsun.

aman aman :D nazar smiley koyalım buraya :D iyiyiz çekirdek ailemizle :D

Ben bi tane dizi izliyorum kafam rahat :P Behzat Ç :D

suan misafirlikteyim.. mecbur izliyorum :)) ben de simdi kesanli aliye basladim, cok güzeldi ilk bölüm. onun disinda hic türk dizisi bakmiyorum. coooooooooook uzunlar yaaa...

suan misafirlikteyim.. mecbur izliyorum :)) ben de simdi kesanli aliye basladim, cok güzeldi ilk bölüm. onun disinda hic türk dizisi bakmiyorum. coooooooooook uzunlar yaaa...

Misafirlikte bilgisayara mı girilirmiş cık cık cık annene sölicem seni :1:

O da güzel beyendim ben aşkitom :D benim dilime şu dolandı bugün; emehli aliğ amcağğğğ :D

Misafirlikte bilgisayara mı girilirmiş cık cık cık annene sölicem seni :1:

O da güzel beyendim ben aşkitom :D benim dilime şu dolandı bugün; emehli aliğ amcağğğğ :D

ay cok komigiz... hepimiz bi koltuga uzandik, bi bilg.i tv.e bagladik feriha izliyoruz, bi bilg.da benim kucagimda... :52::52:

:)) ortam güzel ya.. ama benim uykum geldi. :1::1: sen nasilsin, kocisin egitimde mi?

Yok yanımda bir kere gitti bi daha gitmedi. Eğitim ara ara olacakmış.... O da oyuncaklarıyla oynuyo (pc, ps) :1:

Benim de uykum geldi ama yatmak istemiyorum :D

Back
X