Dert yok, Sohbet var.... :)

offf bana da çok duygusal geldi.

çok etkilendim ben de

seni yanında istemesi bilmiyorum doğru kelimeyi tam olarak da ,
hüzünlü bir mutluluk gibi.

umaım en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

anın kıymetini idrak eder..

Sevdiğin adam üzülürsün tabi ki. Sıkma canını. Güçlü ol. Kaybetme korkusuyla yüzleştin kolay değil tabi. O da seni istemiş yanında, çok duygusal geldi bana.

Annesinde mi kalacak?

kızlar selam.
bugün rahatsızım biraz evdeyim. yeni kalktım.
betimin ve çekirdeğin smslerini gördüm. ikiniz de çok çok düşüncelisiniz saolun canlarım...
geçmişi okumaya çalışayım bakayım neler olmuş

geçmiş olsun kuzu....hoşgeldin...

Bilmiyorum canım ben çıkıyorum yanına gideceğim sonra görüşürüz

Tamam git hadi. Dikkat edin. Duygusallığından sıyrıl azıcık olur mu.

Doğru kelimeyi bulmuşsun cnm. Hüzünlü bi mutluluk.

Slm cnm. Geçmiş olsun, neyin var?

geçmiş olsun kuzu....hoşgeldin...

Slm cnm. Geçmiş olsun, neyin var?

tşkler kızlar.
yoğun bir hafta sonuydu.
kayananacığım düne kadar burdaydı. gene bir sürü actio. anlatırım yarın size uzun uzun.
bir de mutfak arızalı idi ya, yapılamadı bir türlü en son dün kırdılar, duvarı falan filan.
onunla da uğraştık,

hem fiziksel hem snirsel yorgunlık yordu beni sanırım.
tansiyonum yüzek, belim feci ağrıyor.

geçer ama
merak etiğinizi bildiğimden girip haber vereyim dedim.

betim ve sevom tekrar tşkler.
buradan da soran tüm kızlara teşkler.

öpüyrum sizi gelirim bir ara

@dranas
çokk geçmiş olsun. allah evladına bağışlamış

@noree
yok canım benim kavak öyle şeylere takılmaz. sorun yok

ben çok duygusal olmama rağmen bazen kendimle çelişip katı olabiliyorum..

kendimi çözemiyorum

Ben maalesef bunu yapamıyorum. Yapıyormuş gibi göründüğüm zamanlarda ise içimdeki duygusal canavarla uğraşıyorum

Aman kötü bişey olmasın da. Dikkat et kendine tmm mı

ohhh içim rahatladı,h.sonu soracaktım yine enişte açar diye korktum

Ben maalesef bunu yapamıyorum. Yapıyormuş gibi göründüğüm zamanlarda ise içimdeki duygusal canavarla uğraşıyorum

yaa işte diyorum ya çelişiyorum bende kendimle...o kadar gıcık oluyorum k.valide ve k.pedere örneğin onlara bile bazen üzülüp ağlayabiliyorum..

ne manyağım

yaa işte diyorum ya çelişiyorum bende kendimle...o kadar gıcık oluyorum k.valide ve k.pedere örneğin onlara bile bazen üzülüp ağlayabiliyorum..

ne manyağım

Deli manyak hayatımıza giren saçmasapan tipler delirtiyo bizi işte

kendimi tanıyamıyorum bazen....

bazı zamanlar o kadar katı olabiliyorum ki şaşıyorum kendime...

ama hala insanlara çok kızsamda silemiyorum,bitti diyorum ama sadece ağzımdan çıkan bu

Ben de normalde dakikada bir milyon cümle kurabilirdim. Artık konuşmak bile istemiyorum. Duygusal dünyam içimde can çekişirken sessizliğimle dövmek istiyorum insanları. Hayat ne garip, türlü türlü huylar kazandırıyor...

geçmiş olsun da,
tansiyon şaka gelmez biliyorsun.
doktora mı gitsen?

ben de konuşmuyorum çoğu zaman...değil konuşmak tepki bile vermiyorum...örneğin dün odun annesine yine para yedirdiğini söyledi...

bu esnada yemek yiyorduk,hiç tepki vermedim...versem ne oluyo sanki???

amannnn diyorum bazen,hani mayalara göre 2012'de kıyamet kopcak ya..

keşke doğru olsa diyorum,o kadar bezmişim yani herşeyden

Ben de bunu anlamıyorum biliyo musun nore?

Muhtaç olsa tmm, borcu olsa tmm, trilyonlar kazansanız tamam.... Ama kendi yağınla kavrulurken kime neyin parasını veriyorsun? Sen versen annene o da böyle sessiz tepkisiz kalacak mı? Sanmam. Herşey karşılıklı.

bilmiyorum canım....bu konu da çok yaram var ama artık pek de yapacak birşey yok maalesef...

demogoji yapmayı çok iyi biliyorlar,eşimde zaten kim olursa olsun eli açıktır...

hep diyorum herkesi kendin gibi bilme diye ama yok, nato kafa nato mermer..

biz evlendiğimizde borç içindeyken (tek odun çalışıyordu o dönem) bir kez sormadılar,nasıl geçiniyorsunuz diye...

şimdi iki kişi çalışıyoruz ya,bana bi kere kapıcı tut dedi k.peder gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum valla

Tabi iki kişi çalışınca gökten para yağıyor. Gelir ne kadar fazla ise gider de o kadar oluyor. Kapıcı, hizmetci ayrı ayrı tutabilirsin aslında :) sabancının yanında müdür olarka çalışıosun ne de olsa

ee ben tutayım o zaman kapıcı

bir de eve temizlikçi alayım,allaaaaaaahhhh sen seyreyle gümbürtüyü

ee ben tutayım o zaman kapıcı

bir de eve temizlikçi alayım,allaaaaaaahhhh sen seyreyle gümbürtüyü

Ama bunları yaparken onlara beş kuruş vermemen lazım, varyemez olacaksın yani sorarlasa da kolay mı kazanıyoruz böyle böyle birkiyor işte dersin

ya da cok sıkıntıdayım, kapıcının parası hizmetcinin parası belimi büküyor dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…