Dert yok, Sohbet var.... :)

offf süper..

ben hafta sonu da erken kalktım.
bende mutluyum.
hafta sonu bir etkinlik vardı.
plaket aldım çalışmam karşılığı.
çocuk gibi sevindirik oldum.
ama ağır ağabey modu bana da geçti sanırsam..
çaktırmadım hiç mutlu olduğumu,
bu ne ki heh her gün alıyorum pozu verdim

Günaydın Keytimmm.

Bi saat fazladan uyudum ondan canımıniçi :)

aaa niye caktırmıosun tatlım, ben plaketi boynuma takar mahallenin delisi gibi gezerdim

Senin yakışıklı ile ağır abi den ne haber bakalım.

ayy neyseki hayatımda bir ataksiyon yok

seviyorum bu monotonluğu ben

benim çikolata büyüdü acayip tatlı bir şey oldu.

hergece uyurken benim dudaklaımdan öpüyor

babasına ise "dit, dit sen diyor"

kraliçe gibi hissediyorum..

oğluşumu bir gün gelip elin zilli kızı alacak hüüüü

aaa niye caktırmıosun tatlım, ben plaketi boynuma takar mahallenin delisi gibi gezerdim

Senin yakışıklı ile ağır abi den ne haber bakalım.

all işte bi kaynana adayı şimdiden....daha şimdiden başlamışsın elin kızı muamelesine

Ayyy yerim ben onu. İşte bu yüzden erkek cocuk istiyorum :) Sevgimi başka bir erkeğe kanalize edeyim, beni karşılıksız çıkarsız sevsin istiyorum Allah nazardan saklasın sizi.

gerçekten asabi mi görünüyorum yahu :44:

aslında üstümde sinir stres yapacak bişey de yok

Birazcık sinirli :) birazcık ama

Noldu bize bugün yaa

Pazartesi olmasına yoruyorum

Bi durgunluk, bi suskunluk hali mevcut :)

hımmmm,olabilir pazartesi sendromundan...

bu arada dün bişi oldu anlatayım;

akşam benim kara odun eltimin çocukunu getirdi,sevdik oynadık falan sonra geri götürdü.

geri gelince "biz hep böyle başlarının çocuğunu mu sevicez" dedim...bende bunu düşündüm zaman zaman dedi..

bende düşünmekle olmuyo işte dedim..

tamam doktora git ve aşılama cart curt ne gerekiosa yapalım dedi

oha yani nore :)

Süper bi haber kızım bu Odun şekil amlaya başlamış. ayyy hadi inş.... Ne zaman gidicen doktora

oha yani nore :)

Süper bi haber kızım bu Odun şekil amlaya başlamış. ayyy hadi inş.... Ne zaman gidicen doktora

canımıniçi bence de süper görünüo,ama oduna bu konuda tama olarak güvenemiyorum ben...daha önce de tamam dedi sonra vazgeçti...

ama denicem tabi,hap bitmeye yakın gel demişti...1 hafta falan sonra giderim.konuşcam doktorla,ne kadarmış falan filan diye...

hayırlısı bakalım...

Hımmm o başka tabi. Bi gazla tmm deyip sonra da vazgeçtiyse işin zor. :104:Saçını başını yolucam kara odunun:104:

Biraz pahalı dimi aşılama?

Hımmm o başka tabi. Bi gazla tmm deyip sonra da vazgeçtiyse işin zor. :104:Saçını başını yolucam kara odunun:104:

Biraz pahalı dimi aşılama?

iğneler fazla tutuyo...aşılama olmadan iğneyle denediğimde ilaçlar 1000 tl tutmuştu...ama şimdi rapor çıkarma yetkisi varmış o hastanenin...raporla yarı yarıya alabilirim iğneleri...

tabi artı uygulama ücreti olacak ama napalım,deneyeceğim...

vazgeçerse de kafasını kırarım

günaydın kızlar...
ödev...üzerinde vakıf şerhi olan taşınmazın devri...
boğuldum şu hukuk işlerinden...
gidip hukuk okuyacam o olacak yani...
çözersem dönecem kuzularım...

mrb herkese çok yoğun bir hafta sonu geçirdim dün kantar kaza yapmış eskişehir yolunda şu an hastanede moralim çok bozuk arkadaşlar

Kıralım beraber. İnş raporla falan biraz daha az maliyetlli olur size. Gönlümüzü ferah tutalım.

günaydın kızlar...
ödev...üzerinde vakıf şerhi olan taşınmazın devri...
boğuldum şu hukuk işlerinden...
gidip hukuk okuyacam o olacak yani...
çözersem dönecem kuzularım...

:) hallet gel müdürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…