bugün ne kadar da eksiğiz...
hanım abla,csi,sweet,lal,betty,kate,çekirdek...
kedi göründü gitti
muhtarim, uyku yaramis.. pek bi neselisin.. aman allah bozmasin...
beni sayma sen
bugün ne kadar da eksiğiz...
hanım abla,csi,sweet,lal,betty,kate,çekirdek...
kedi göründü gitti
bende varım amaaaa
Yok cnm, behzat amirimi izledim, sonra da takıldım pc de
Konulara göre farklılık gösteriyor. İçeriği değil ama konunun adını neyle ilgili olduğunu söylerseniz hemen yardımcı olurum size
İvet sıkıcı. Napsak ki?
Sen yemeğini yedin mi?
beni sayma sen
Onu yazdığında adın aşağıdaydıFiziksel olarak burdaydın
ben ara ara uğruyabiliyorum.
bugün biraz yoğunum..
uff puff
şu behzatı bi ben izlemiyorum sanırım
ivit birazcık yedim,sen yemedin sanırım???
Hoşgeldin minik kurbaam :)
Sen nasılsın.
cadı yerime cevap vermiş
cadı bu sana ;
gizoş bu da sana ;
selaamm... size bi ce ee yapayim istedim...
dranas cok gecmis olsun, sen de kendini cok hirpalama, bak iyiymis durumu..
csicim sana da cok cok gecmis olsun.. dikkat et kendine.. doktora gidecekmisinß haber ver mutlaka bize plzz
noreecim, esinin tedaviyi kabul ediyorum demesi iyi bir baslangica benziyor, umarim vazgecmez ve olumlu sonuclar alirsiniz.
kate, plaket icin tebrikler.. sira sira plaketlerin, basari belgelrin, ödüllerin olur ins :))
kedicim, mesajin, mailin icin cok cok sagol.. Haftasonu yorulmussun belli, ama yine de iyi gecmise benziyor.. Bazen asil isi yapmak, ciraklik yapmaktan cok daha kolay olabiliyor.. Nedense bircok insan tevazuyu bilmiyor, alcak gönüllü olmayi, ezik olmakla karistiriyor.. Sen alcak gönüllü oldukca, onlar tepene binmeye can atiyor.. Saygi duymayi söyle birak, seni bir de enayi yerine koyuyorlar.. heeeyt ulen diyince de, "aaa ne oldu simdi ne arsizmissin ne sinsiymissin" diyebiliyorlar..
genel olarak iyi.. tek problem, bunlar cok uykucular yaaaa....
kuzende kaliyorum, kiz uyuyor.. bf sanirim hala uyuyor ki gelmedi beni almaya.. karnim acikmaya basladi.. kalksalar, toparlansak da kahvalt yapsak diye bekliyorum. bf.nin telefonu kapali ulasamiyorum ki uyandirayim... pofffff
beklicem simcik..
ama onu disinda güzel.. cok iyi akit geciriyoruz.. dün salsa club a gittik. ben bilmiyordum ama bf ile kuzen epey ögretiler.. kazmaca da olsa yaptim bisiler.. öyle bol bol geziyoruz ama geceleri
ne kadar gec yatsam da ben erken kalkarim..
böyle iste..
cuma yoktum ya, işler birikti birsürü de yeni evrak geldi pfff..
3 haftasonu üstüste misafir ağırladım artık mümkünse haftasonu evde yatmak istiyorum..
gizmoooomm sen böyle ceee yap ara ara..
csi geçmiş olsun..
kızlar öpüyorum hepinizi ben işe devam..
cadı yerime cevap vermiş
cadı bu sana ;
gizoş bu da sana ;
O zaman bu sana
Bu da gizmoya: :104: (Çok sevdim bunu)
Ohhh salsa geceleri :) Harika. bayılırım dansa.
Günü kacıran insanlar beni deli ediyor, evet uyunur ama 11 gibi kalkılır dimi. Bişeyler atıştır bari
3 haftasonu üstüste misafir ağırladım artık mümkünse haftasonu evde yatmak istiyorum..
csi geçmiş olsun..
sagol datlum :))
kitir kitir kim kimi kesiyor
evet eglenceli.. millet inanilmaz dans ediyor yaaa... ben de ögrencem ama hirs yaptim
poff evet saat 1 oldu... bir de bugün tatil burada.. disarida da kimsecikler yok..
csi geçmiş olsun..
İki yıldır KK yı aktif bi şekilde kullanıyorum. Gördüklerim beni her gün şaşırtmaya devam ediyor. Dün aslan olan bugün kuzu. İnsanları nasıl da değiştiriyor böyle
Okuduklarıma inanamıyorum bazen
kızlar selam.
bugün rahatsızım biraz evdeyim. yeni kalktım.
betimin ve çekirdeğin smslerini gördüm. ikiniz de çok çok düşüncelisiniz saolun canlarım...
geçmişi okumaya çalışayım bakayım neler olmuş
selaamm... size bi ce ee yapayim istedim...
dranas cok gecmis olsun, sen de kendini cok hirpalama, bak iyiymis durumu..
csicim sana da cok cok gecmis olsun.. dikkat et kendine.. doktora gidecekmisinß haber ver mutlaka bize plzz
noreecim, esinin tedaviyi kabul ediyorum demesi iyi bir baslangica benziyor, umarim vazgecmez ve olumlu sonuclar alirsiniz.
kate, plaket icin tebrikler.. sira sira plaketlerin, basari belgelrin, ödüllerin olur ins :))
kedicim, mesajin, mailin icin cok cok sagol.. Haftasonu yorulmussun belli, ama yine de iyi gecmise benziyor.. Bazen asil isi yapmak, ciraklik yapmaktan cok daha kolay olabiliyor.. Nedense bircok insan tevazuyu bilmiyor, alcak gönüllü olmayi, ezik olmakla karistiriyor.. Sen alcak gönüllü oldukca, onlar tepene binmeye can atiyor.. Saygi duymayi söyle birak, seni bir de enayi yerine koyuyorlar.. heeeyt ulen diyince de, "aaa ne oldu simdi ne arsizmissin ne sinsiymissin" diyebiliyorlar..
ben ara ara uğruyabiliyorum.
bugün biraz yoğunum..
uff puff
genel olarak iyi.. tek problem, bunlar cok uykucular yaaaa....
kuzende kaliyorum, kiz uyuyor.. bf sanirim hala uyuyor ki gelmedi beni almaya.. karnim acikmaya basladi.. kalksalar, toparlansak da kahvalt yapsak diye bekliyorum. bf.nin telefonu kapali ulasamiyorum ki uyandirayim... pofffff
beklicem simcik..
ama onu disinda güzel.. cok iyi akit geciriyoruz.. dün salsa club a gittik. ben bilmiyordum ama bf ile kuzen epey ögretiler.. kazmaca da olsa yaptim bisiler.. öyle bol bol geziyoruz ama geceleri
ne kadar gec yatsam da ben erken kalkarim..
böyle iste..
İki yıldır KK yı aktif bi şekilde kullanıyorum. Gördüklerim beni her gün şaşırtmaya devam ediyor. Dün aslan olan bugün kuzu. İnsanları nasıl da değiştiriyor böyle
Okuduklarıma inanamıyorum bazen
kolay gelsin kedicim
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir canım
bana da fazla güvenme,yarın sana kazık atabilirim
Hayırdır? Merak ettim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?