İki yıldır KK yı aktif bi şekilde kullanıyorum. Gördüklerim beni her gün şaşırtmaya devam ediyor. Dün aslan olan bugün kuzu. İnsanları nasıl da değiştiriyor böyle
Okuduklarıma inanamıyorum bazen
Bana kazıt atarsan, seni kör testereyle doğrarımBıcak ve balık smiley
Spesifik bişi diil patam. Şöyle bi bakıyorum üyelerin geçmişine, zamanında ısırırken şimdi sevgi pıtırcığı olmuşlar. Şaşırıyorum.
değişmek zorunda kalıyor bazıları elmayracım... kendisi olmayanlar yoruluyorlar bir süre sonra belki... aldıkları tepkilere göre şekil değiştirmek durumunda kalıyorlar malesef ... sonrası hepimizce malum zaten Allah şaşırtmasın...
Bana kazıt atarsan, seni kör testereyle doğrarımBıcak ve balık smiley
Spesifik bişi diil patam. Şöyle bi bakıyorum üyelerin geçmişine, zamanında ısırırken şimdi sevgi pıtırcığı olmuşlar. Şaşırıyorum.
dı dı dıt dıııııı dı dı dıttttttt mesaj alınmıştır efeeemmmm
Bu kadar güzel özetlenebilirdi. Teprik koyuyorum arkadaşım sana
Hııı anladıııımmm
Annelerin öğretmeye kıyamadıklarını, gün gelip abuk subuk insanlardan öğrenince, insan şaşırıyor elbet. "Her yer okul" diye boşuna söylememişler...
değişmek zorunda kalıyor bazıları elmayracım... kendisi olmayanlar yoruluyorlar bir süre sonra belki... aldıkları tepkilere göre şekil değiştirmek durumunda kalıyorlar malesef ... sonrası hepimizce malum zaten Allah şaşırtmasın...
İçimden geçenlerin özetini feriha yazmış zaten. İnsan birgün yorulur dimi başkası gibi olmaktan, indiriverir maskesini :)
bende kendim olmaktan sıkıldım,acilen bir maske bulmalıyım bana uygun
Hııı anladıııımmm
Annelerin öğretmeye kıyamadıklarını, gün gelip abuk subuk insanlardan öğrenince, insan şaşırıyor elbet. "Her yer okul" diye boşuna söylememişler...
İçimden geçenlerin özetini feriha yazmış zaten. İnsan birgün yorulur dimi başkası gibi olmaktan, indiriverir maskesini :)
sağol yaaaa
ne oluyor size yahu içim daraldı...
yalan dünya boşverin..
GÜlse Bİrsel'İn yeni dizisi nasıl olacak acaba?
adı yalan dünya..
kadro süper
offff o maske değişsin yaaa, o kızgın cocugu geri getir
Hımmmm güzel bi çalımla konuyu değiştirme cabası
heheheh öyle
çalıma kaşılık veren yok ama yahu huhu huu
pata,
sen anlat madem biraz.
ziyaretçi canım
ne oluyor size yahu içim daraldı...
yalan dünya boşverin..
GÜlse Bİrsel'İn yeni dizisi nasıl olacak acaba?
adı yalan dünya..
kadro süper
pata,
sen anlat madem biraz.
Anlatacak pek bişey yok aslında canım. Zamana bırakılmış şeyler var diye özet geçeyim.
Pek alakasız olacak ama dünden beri kafamı kurcalayan bir soru var.
"O Ses Türkiye"'yi izledim, çok da severim. Orda çok ciddi kekemelik problemi yaşayan bir yarışmacı var.
Ama şarkı söylerken bir kelime bile takılmıyor.
Bu nasıl olabiliyor bilgin var mı? Daha önce de biliyordum kekemelerin şarkı söyleyebildiğini.
Ama dün iyice takıldım...
Anlatacak pek bişey yok aslında canım. Zamana bırakılmış şeyler var diye özet geçeyim.
Pek alakasız olacak ama dünden beri kafamı kurcalayan bir soru var.
"O Ses Türkiye"'yi izledim, çok da severim. Orda çok ciddi kekemelik problemi yaşayan bir yarışmacı var.
Ama şarkı söylerken bir kelime bile takılmıyor.
Bu nasıl olabiliyor bilgin var mı? Daha önce de biliyordum kekemelerin şarkı söyleyebildiğini.
Ama dün iyice takıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?