Eşinizle öpüşüyor musunuz diye bi konu var, kk daki kadınların yazdıkları midemi bulandırdı yaa :S
şaka dimi bu şaka yani
Yazık aslında caresizliğini anlatmya calısmış sanırım kocası sadece +18 de öpüyormuş kadını bizimkiler de maşallah bütün yatak muhabbetlerini anlatmışlar french kissten tut +18 e kadar
Şaka gibi ama gerçekişte kk farkı hayattan kesitleri sunuyor önümüze. Valla acık acık yazanların nickleri bir bir kazındı beynime soğudum hepsinden :120:
konu nerde bende merak ettim bulamadım ama
eşi ve eşinin ailesinde canım
konu nerde bende merak ettim bulamadım ama
şimdi sıkıntıdan patlıcam yaaa
ne denir ki ya şok oldum söyleyecek bişi bulamıyorum o kadar yani...
ne denir ki ya şok oldum söyleyecek bişi bulamıyorum o kadar yani...
Az kaldı kuzu, 1 saatcik
Dimi, benim de midem bulandı okurken
Az kaldı kuzu, 1 saatcik
Dimi, benim de midem bulandı okurken
arkadaşlar deneyimlerini paylaşmış canım nolcak ki
mesele eve gitmek olsa keşke....misafir gelecekmiş zaten
mesele eve gitmek olsa keşke....misafir gelecekmiş zaten
bayılıyoruz zaten genel olarak deneyimlerimizi paylaşmaya... hepimizin hayatı o kadar mükemmel kiiiiii o kadar olur
Iyyy pazartesi akşamı misafir mi olur yaa :S
noree...
anın kıymetini bilmek lazım ya... misafir gelebilecek bi evin seni seven bi eşin sana misafir olacak arkadaşların var... sizin orda nasıl diyorlar sevgi kelebeği mode on
misafir severim aslında...ama 3 haftadır non stop çalışıyorum,bir gün dahi yatıp dinlenmedim bu 3 hafta boyunca hep 06:30'da kalktım...
bende ki yorgunluğu düşünün artık,haksız mıyım sizce :44:
ferihacım arkadaşım da değil bu arada..
noree...
anın kıymetini bilmek lazım ya... misafir gelebilecek bi evin seni seven bi eşin sana misafir olacak arkadaşların var... sizin orda nasıl diyorlar sevgi kelebeği mode on
misafir severim aslında...ama 3 haftadır non stop çalışıyorum,bir gün dahi yatıp dinlenmedim bu 3 hafta boyunca hep 06:30'da kalktım...
bende ki yorgunluğu düşünün artık,haksız mıyım sizce :44:
ferihacım arkadaşım da değil bu arada..
haklısın canım çok çok haklısın... çalışırken zor ya kim ne derse desin hafta sonu da dinlenemeyince iyice çekilmez oluyo bütün hafta... Allah yardımcımız olsun...
Ferihaaaaa cok olumlu gördüm seni bugünkuşlar böcekler çiçekler
Emrivaki mi yaptılar yoksa sen mi caırdın
Ferihaaaaa cok olumlu gördüm seni bugünkuşlar böcekler çiçekler
Emrivaki mi yaptılar yoksa sen mi caırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?