Dert yok, Sohbet var.... :)

sağol tatlım...biraz öyle haklısın,ama geliyorlar ara ara işte...

gelmesinler.
bak her konuda marshmallow kıvamında yumuşağımdır, tolare edebilirim her düşünceyi.
sadece ve sadece bu tip depresif hareketlere tahammülüm yok!
bunun sebebini beni yakinen tanıyanlar bilir, tekrarlamama gerek yok.
Ama hayat öyle "tamam ben senden vazgeçtim" demekle vazgeçilecek kadar boş ve değersiz değil.
Allah kimseyi hayata bağlılığı ile sınamasın ama inan bana sınandığın an "ulen azrail cehenneme git, benim daha çok işim var" diyorsun.!

adım az önce damacana şefe çıktı...
tutmayın 14. kattan atcem kendimi...

hangi densiz dedi onu!!!

kızlaaaarrr

canım kahve istiyor ama ayağımda timber var, kalkıp gidemiyorum, topuklu da giyemiyciim henüz şiş ayaklarım, biriğiz bana hayrına kahve yapsa bebeklerim??

Kahvelerrrr hazırrrrr buyur iç

$9b2w.webp

beni görende cok daha kücük tahmin ediyor canimi...ama ileride ne olur halim bilmem....

Canim senin adina cok üzüldüm basin sagolsun...allahim babanin mekanini cennet etsin insallah....

minyon olmanın faydaları sanırım...artık enine gitmeye başladım,bu gidişe ev kadını olunca dur demeyi düşünüyorum.

Dün birşey okudum karın bölgesinde yağlanma olan kadınlarda yumurtalık kanseri riski daha fazla oluyormuş..mekik falan çekeceğim

artık...

Allah razı olsun canım,sağol..

minyon olmanın faydaları sanırım...artık enine gitmeye başladım,bu gidişe ev kadını olunca dur demeyi düşünüyorum.

Dün birşey okudum karın bölgesinde yağlanma olan kadınlarda yumurtalık kanseri riski daha fazla oluyormuş..mekik falan çekeceğim

artık...

Allah razı olsun canım,sağol..

evt öyle gercekten beni oldugumdan bi 3-4 yas daha kücük tahmin ediyorlar mesela....

gelmesinler.
bak her konuda marshmallow kıvamında yumuşağımdır, tolare edebilirim her düşünceyi.
sadece ve sadece bu tip depresif hareketlere tahammülüm yok!
bunun sebebini beni yakinen tanıyanlar bilir, tekrarlamama gerek yok.
Ama hayat öyle "tamam ben senden vazgeçtim" demekle vazgeçilecek kadar boş ve değersiz değil.
Allah kimseyi hayata bağlılığı ile sınamasın ama inan bana sınandığın an "ulen azrail cehenneme git, benim daha çok işim var" diyorsun.!

BENİM EN BÜYÜK HATAM BABAMDAN SONRA BİR UZMANDAN DESTEK ALMAMAM OLDU...

HAKLISIN VE SUSTUM...

ablacım Allah razı olsun işte anne şefkati hemen müdahele ettin :21:

bak cadılar hiç kale aldı mı :19:

ben şu anda kaale alamıyorum, zira fena halde geldiler soldan soldan (sebebi yok boşa sormayın) o sebepten kendime sigara molası veriyorum...

su utanc davasi ile ilgili yazilari okuyorum da... ne kadar kötü yaaa... 13 yasinda bir cocuk, nasil kendi isteyebilir böyle birseyi... kizcagiz sonrasinda oturabilmek icin defalarca ameliyat olmus...

s.sizler....

yok onu atmıyor kendi atlıyor akıllııııııııııııı!!!!!

:30: nayııır nolamaaaaz,
:45: betiii değmez canım ya aaa,
hem pazartesi diyete başlarsın bugün çarşamba olmaz şimdi:34:
olmadı bizim evin oralarda iki tur atarsın bişey kalmaz

su utanc davasi ile ilgili yazilari okuyorum da... Ne kadar kötü yaaa... 13 yasinda bir cocuk, nasil kendi isteyebilir böyle birseyi... Kizcagiz sonrasinda oturabilmek icin defalarca ameliyat olmus...

S.sizler....

neymiş o canım???bugün gazetelere bile bakamadım..

Back
X