Dert yok, Sohbet var.... :)

slm kızlar. lafın ortasına pat diye dalıyom ama kusuruma bakmayın. baktım en hareketli topic burası sorayım dedim. bizim topicte kimsecikler yok. neyse uzatmayım.
benim bakıcım bu ay içerisinde yaklaşık 14 gün gelmedi. şimdi maaşlar erken yattıya onun parasınıda verecem. parayada ihtiyacı var. ama beni kızdırdığı şeylerde oluyo. hani dört dörtlük değil onu demek istiyom. lafın kısası gelmediği günleri maaşından kessemi kesmesemmi karar vermedim. siz olasnız ne yaparısnı. benimde bu ay ihtiyaçlarım var. malum kurban falan . kesesem bencillik yapmış olurmuyum. kesmessem iyi niyetim bazen kullnaıyo yine kullanırmı. ooff kara veremedim.

bu baştan nasıl anlaştığınıza bağlı...
benimki bakmadığım günleri almam demişti ödemedim...

asudeee...farkındaysan forumun en faydalı hatunları burda....
hayde...istersen susar dinleriz...ağzımızı açmayız(bu kapasiteyle zor olur ama deneriz yaww))...yeter ki sen rahatla tatlım...

evet asudecim inan şu anda hepimiz dinlemeye hazırız.
ne kadar anlatmak istersen..

asudeee...farkındaysan forumun en faydalı hatunları burda....
hayde...istersen susar dinleriz...ağzımızı açmayız(bu kapasiteyle zor olur ama deneriz yaww))...yeter ki sen rahatla tatlım...

evet asudecim inan şu anda hepimiz dinlemeye hazırız.
ne kadar anlatmak istersen..

Kızlara katılmakla beraber, sessizliğine omuz da veririz. Sen sessiz kal biz seni dinleriz :48:

Kızlara katılmakla beraber, sessizliğine omuz da veririz. Sen sessiz kal biz seni dinleriz :48:

yorumlara katiliyorum...derdine derman olamasakta seni dinler fíkir veririz belki be kuzucum(sen cok akilli bi kadinsin zaten, buna ihtiyacin bile olmaz ama)

bu baştan nasıl anlaştığınıza bağlı...
benimki bakmadığım günleri almam demişti ödemedim...

bende dedim. izin zamanlaraımda vermem diye . ama 3-5 günlük izinleri kesmedim. izin çok olunca kafam karıştı. yinede sağol canım.
ayrıca bi arkadaşın derdi var galiba bende maydonoz oldum. özür:26:

arkadaslar asude online gözükmüyor...umarim problem cok büyük degildir...merak ettim yaa....

bende dedim. izin zamanlaraımda vermem diye . ama 3-5 günlük izinleri kesmedim. izin çok olunca kafam karıştı. yinede sağol canım.
ayrıca bi arkadaşın derdi var galiba bende maydonoz oldum. özür:26:

Bayram öncesi kesmeyin, belki bir ihtiyacı olur falan.

İlerde yine tekrarlarsa o zaman düşünürsünüz.

ya bu nasil bir insan nasil bir anne...
nasil bir igrenclik. Allahim sen koru, sen esirge.

bir anne 12 yasindakini kizini nasil pazarlar. Savunmasi cok daha igrenc. sadece ellemelerine izin vermis, sonra mutfaga gitmis.

Nasil bir sey bu yaaa..

ddaha gecen gün erkeklere nalet okurken simdi bu kadini ne yapmak lazim

arkadaşlar..

bu ne hüzün bu ne durgunluk..
bizim kurumun bahçesindeki yapraklar gibi sararıp solduk..

yemekten dönünce daha enerjik olalım lütfen..

Bugün herkes kötü,nedir bu topicimizin üstünde dolaşan kara bulutlar :2:

evet :(

elmayra sabahtan da sikkindi.

asude_bahar henuz aciklama yapmadi ama umarim herseyin üstesinden gelir

benim keyfim yerindeydi yukaridaki haberi okuyana kadar... cok öfkeliyim.

evet :(

elmayra sabahtan da sikkindi.

asude_bahar henuz aciklama yapmadi ama umarim herseyin üstesinden gelir

benim keyfim yerindeydi yukaridaki haberi okuyana kadar... cok öfkeliyim.

böyle şeylere alışıyoruz galiba...ben haberleri izlerken bu tür haberler çıkınca tepkisiz öylee mal mal bakıyorum..

alışmakta kötü,alışırsak tepki de veremiyoruz...ses de çıkaramıyoruz....

böyle şeylere alışıyoruz galiba...ben haberleri izlerken bu tür haberler çıkınca tepkisiz öylee mal mal bakıyorum..

alışmakta kötü,alışırsak tepki de veremiyoruz...ses de çıkaramıyoruz....

ben de malesef meslek gereği çok duyarsızlaştım..

ben boşanmaya karşı da çok duyarsızım malesef.. benim dosyadan ibaret gördüğüm şeyleri insanlar yaşıyorlar oysa..

ben en çok çocukları düşünüyorum..

bi dosyada, anlaşmalı olması için uğraşıyoruz.. kadının avukatı olucaz.. ama kadın çocukları bırakmak istiyor..
adam da ben çocuklarımı alırım seve seve ama bu kadın nasıl bir annedir ben anlamıyorum diyor.. pek boşanmak da istemiyordu hala ikna etmeye çalışıyor. kadın daha sonra itiraf etti. bir adamla ilişkisi varmış o yüzden boşanmak istiyormuş..
çocuklarla geldi bir gün kadın.. sadece çocuklarla konuşmak istiyorum dedim..

ne dediler biliyor musunuz?

biz babaannemde kalsak daha iyi olacak herhalde.. annem bizi istemiyor babama da yük oluruz hem babaannem bizi çok seviyor biz en iyisi onda kalalım..

şok oldum orada ağlamamak için kendimi zor tuttum..
sonra da psikolog olmaya kalkıştığım için kendime kızdım..

ben de malesef meslek gereği çok duyarsızlaştım..

ben boşanmaya karşı da çok duyarsızım malesef.. benim dosyadan ibaret gördüğüm şeyleri insanlar yaşıyorlar oysa..

ben en çok çocukları düşünüyorum..

bi dosyada, anlaşmalı olması için uğraşıyoruz.. kadının avukatı olucaz.. ama kadın çocukları bırakmak istiyor..
adam da ben çocuklarımı alırım seve seve ama bu kadın nasıl bir annedir ben anlamıyorum diyor.. pek boşanmak da istemiyordu hala ikna etmeye çalışıyor. kadın daha sonra itiraf etti. bir adamla ilişkisi varmış o yüzden boşanmak istiyormuş..
çocuklarla geldi bir gün kadın.. sadece çocuklarla konuşmak istiyorum dedim..

ne dediler biliyor musunuz?

biz babaannemde kalsak daha iyi olacak herhalde.. annem bizi istemiyor babama da yük oluruz hem babaannem bizi çok seviyor biz en iyisi onda kalalım..

şok oldum orada ağlamamak için kendimi zor tuttum..
sonra da psikolog olmaya kalkıştığım için kendime kızdım..

duyarsızlaştığım için kızıyorum aslında ben de kendime...

ne bileyim sanki insanlıktan çıkmışım gibi geliyor...

ama bazen de oluyor ki zırıl zırıl haberlerin karşısında ağlıyorum...

boşanma olayına gelince;ben bile artık şaşırmıyorsam sen ki bu kadar içindeyken artık normal gelmesi çok doğal..

ama bu bahsettiğin olaya çok üzüldüm...bir kadın yani bir anne bu kadar duyarsız,umursamaz olamaz...aslında çok daha fazla sıfat ekleyebilirim ama neyse...

ben ve benim gibi bir sürü insan var anne olma aşkı ile yanıp tutuşan...

bunlar allah'ın onlara verdiği en büyük armağana nankörlük ediyorlar :47:

ben ve benim gibi bir sürü insan var anne olma aşkı ile yanıp tutuşan...

bunlar allah'ın onlara verdiği en büyük armağana nankörlük ediyorlar :47:

ben bazen düşünür yazarım böyle iç karartıcı senaryolar..

Allah korusun Allah gecinden versin ama anne babalarına bir şey olsa yeğenime, görümcemin kızına (ki kendi yeğenim onun kadar düşkün değil bana) annelik yaparım diye düşünüyorum

Ben yeğenlerime bu kadar düşkünken anne olsam kim bilir nasıl içim titrer..
Benim de hiç aklım almıyor böyle anneleri..

herkes anne olamıyor demek ki..

Back
X