- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek olsaydım mesleğime aşık egosu tavan yapmış bi tip olurdum kesin:))
her türlü yere girer çıkar, her tür insanla muhattap olur elini sıktığım her kişiye müstakbel müvekkil gözüyle bakar paraya para demezdim yaşasın kötülük
mesleğimi yine de seviyorum ama hiç profesyonel bakamıyorum ben.. para almadan dilekçe yazdığım davası için uğraştığım çok kişi olmuştur. bu yüzden kurumda çalışmak benim için daha uygun.. en azından şimdilik..
her kurum gibi burada da çekememezlik dedikodu vs hat safhada.. 2 kişi dışında doğru düzgün muhabbet edebildiğim kimse de yok.. bu nedenlerden işimi çok sevmiyorum.. ama sabrediyorum..
özet de geçerim, herşey yaparım, yeter ki beni sevin, csi de beni özlesin
![]()
aman Allah korusun. bir telefon icin. siz k.v faktörünü astiniz. hem azicik teknolojiden uzak durun. basbasa vakit gecirin. belki cok cok daha iyi olacak.
radyasyon radyasyon nereye kadar.
adliyeler de perşembeye kadar tatil
Allah korusun yav.. deme öyle adliye madliye.. korkuyorum..
ben simdi cikmaliyim... hoscakalin....
izine gidecek ya da haftasonu foruma gelemeyecek arkadaslarim, simdiden bayramini kutlarim.
aileniz ve sevdiklerinizle Hayirli Bayramlar gecirmenizi dilerim.
Sevgiler.
(cor official oldu sanirim![]()
)
kalaniyla da c.tesi ya da pazar bayramlasiris artikin.
öpüyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yok o bölümü aştık.
bb getiriyor bana. da...
öncesinde dediği "telefonlar kendi kendine bozulmazlar", sonrasnda dediği "para senin nerde istersen orda harca"
en sonunda dediği (bb kullanımı için gereken bis açılımı için) "nefret ediyorum senin şirketinin bu insanları kullanma huyuna. madem şirket için kullanyorsun ne diye vermiyor parasını" lafını yediremediğimdennnn,
saatlerdir maille restleşiyoruz.
"en son ben ona sen beni şirket çaycısı sanıyorsun herhalde" dedim
o bana "o zaman şirketin ödesin cepten niye salakça para veriyoruz şirket maillerin için" dedi
ben de "benim şirketim seninki gibi global değil naparsın, senin gibi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir yönetici de değil kendi halimde birim yöneticisiyim işte" dedim
aptalca yerlere gidiyor konu yanii..
...tık, sıvıyoruz anlayacağınız.
herkes son sözü söylemek için devam ettiriyor bu aptalca konuşmayı
ben de meslegimi cok cok seviyorum... hos kime söylesem "senin erkek mesleginde ne isin var!!" diyorlar ya. ben de sinir oluyorum. nedense bizi oto tamircisi, makine ustasi gibi saniyorlar. neyse he he diyip gecmek en güzeli.
Canım duygularını çok iyi anlıyorum iş yerinde yakın bir arkadaşım yuvaya başvurdu yaşı benimle aynı ama onların çocuklarının olma durumu imkansız gibi bir şeymiş
Bugün görüşmeden geldiler bir çok aşamadan geçtiler şimdi yakın bir zamanda bebeklerine kavuşmayı bekliyorlar
Zaten bebeklerin yüzde doksanı üç günlük beş günlükmüş kız sırası çabuk geliyormuş bizim arkadaş zaten kız istedi şimdi heyecanla onun bebeğini bekliyoruz
Allah bütün bu yavrucaklara yardım etsin
Bugün o gazetede okuduğumuz haberleri duydukça kızımı yetiştirmekte korkuyorum ona bıkarken içim sızlıyor uyurken izliyorum sebebsiz ağlıyorum kadersi güzel olsun diye
Ama bu insanlar bunun hesabını Allahın huzurunda nasıl verebilir
ya ama ben adımı falan söyledim. yani kimse niye hoşgeldin vesaire demediki![]()
ya ama ben adımı falan söyledim. yani kimse niye hoşgeldin vesaire demediki![]()
özet de geçerim, herşey yaparım, yeter ki beni sevin, csi de beni özlesin
![]()
katılabilrimiyimmm
E senle konuştuk ya zatenYani sohbet bi şekilde devam ediyor, sen de dahil olabilirsin
kusura bakma kardeş.
forumun biraz karışık anına denk geldin.
hoşgeldin...
katılabilrimiyimmm
evet. dert yok sohbet var demişiniz ama bugün dert günü aliba . herkez pek bi efkarlı![]()
katılabilrimiyimmm
evet. dert yok sohbet var demişiniz ama bugün dert günü aliba . herkez pek bi efkarlı![]()
Kızlar ben saçımı perma yaptırmak istiyorum sizce ankara'da iyi bir yer var mı
Bir kere üniversitede yaptırmıştım çok güzel olmuştu ama yıllar oldu yaptırmayalı