Dert yok, Sohbet var.... :)

ben bunu çok eskiden de düşünüyordum canım,hani kendi çocuğumla büyüyecek bir öksüz yetim yavruyu da sahip çıkmayı...

ama benim anne olmam imkansız değil,umudum var yani..

ben bile daha anne olmadan korkuyorsan sizin korkmanız çok doğal canım...allah sizi birbirinize bağışlasın :54:

Açık söylemek gerekirse ben kızımın yanına evlatlık yeni bir kız bebek almak istemiştim ama eşim hiç sıcak bakmadı
Doğurmak tabi ki güzel ama maksat oradan bir yavrunun hayatını kurtarmak

kıslar o değil de ben bir hafta yokum yaa, bugün izne çıkıyorum bir daha tee ayın 14ünde geleceğim..

söyleyin bakalım bu 10 gün zarfında beni en çoook kim özleyeceeeek :64:

bende özlerim tabisiiiiii :13:

arkadaslar haftaya foruma girecek kimler var? gizem ve ben yanliz kalicaz sanirim burda bayram olmadigindan????

ben ayın 10'unda işbaşı yapıyorum canım...

asude hadi bir özet geç de kendimize gelelim yavruuuu

perma riskli iş ya . çok iyi birini bulman lazım. çoğu kişi yaptrıdığına pişman oluyo .

Ben üniversitedeyken edirnede kıytırık bir kuaförde yaptırmıştım ama çok güzel olmuştu ondan sonra bir kere daha yaptırdım ama aynı olmadı tutmadı
o yüzden sordum iyi bir yer var mı diye

Kızlar ben saçımı perma yaptırmak istiyorum sizce ankara'da iyi bir yer var mı
Bir kere üniversitede yaptırmıştım çok güzel olmuştu ama yıllar oldu yaptırmayalı

İki yer tavsiye ediiim sana ama sakın kıvırcık yaptırma su dalgası de ki daha kalın sarsınlar.

Kızılayda Tutku var sakaryada

Tunalıda da Heaven Var

İkiside iyi ama tunalı azcık tuzlu biliyosun

Estağfurullah tabi ki katılabilirsin, cuma rehaveti var biraz

cumanın rehavetimi olurmuş kızlar. saçmalamayın. cuma harika bi gündür. ertesi gün yatakta kocanız dırdırcı değilsa istediğiniz saate kadar yatabilirsiniz. kalkıp mis gibi bi kahvaltı yapabilrsiniz. evde sıcak kalorifer eşliğinde kahve içebilirsinzi. pijamalarla rahat rahat dolaşabilrsinzi. cuma böyle bi gündür işte :. (olumsuz yanlarıda var ama behsetmeyim onlardan)

Açık söylemek gerekirse ben kızımın yanına evlatlık yeni bir kız bebek almak istemiştim ama eşim hiç sıcak bakmadı
Doğurmak tabi ki güzel ama maksat oradan bir yavrunun hayatını kurtarmak

benim de eşim sıcak bakmıyor canım...

maksat bende de aynı canım,öksüz yetim bir yavruya anne sevgisi,ilgisi yaşatmak....

@sweet
@viraaa
@betiiiiiii

sizleri fişledim bugün :1: hiç sesiniz cıkmıyor :d

maksat bende de aynı canım,öksüz yetim bir yavruya anne sevgisi,ilgisi yaşatmak....

eve alarak değilde b ara bi uygulama vardı devam ediyomu hala bilmiyom adınıda tam hatırlayamadım. ama kardeş aile gibi. onun okulu varsa onu takip ediyosunuz. ihtiyaçlarını karşılıyosunuz. hafta sonları eve çıkartıyosunuz. gezmelere çıkartıyosunuz. bu şekilde belki yapabilrsinzi.

bunu gecen bende düsündüm ama sanirim bu is biraz daha fazla sorumluluk gerektiriyor cocuk hemen alisamayabiliyor....

ben henüz cocuk düsünmüyorum ama Allahim isteyince versin insallah....bi yandan da korkuyorum olmayiverir diye....

İlgi: Saat 14:40 itibariyle topic sakinlerimizin durum raporu

@csi

bilişim sektörünün totosuna pandik atacak derecede teknolojiye vakıf eşinin kendisine aldığı telefonun çatadanak bozularak kendisini yarı yolda bırakmasının hıncını eşinden çıkaran csinin, kocasının empatiden uzak tavrıyla şirazesi iyice kaydı. asil kadın çizgisinden kaymasına ramak kalan csinin, elmayranın "lütfen telefonu kocanın burun deliklerinden sokmayı dene bebeğim" şeklindeki tavsiyeleriyle gaza gelmesinden endişe ediliyor..

@dranas

dün yoğun iş temposunda hoca olsun, yök bilmem nesi olsun, çeşitli üst düzey yöneticileri sakarlığıyla büyüleyen dranas, işyerinde bugün daha sakin bir gün geçiriyor. şu an tek kaygısı an itibariyle amasya topraklarında dranası hayal ederek tatil yapan mr.bilkentliyi düşünüp, geleceğe dair hayaller kurmak..

@elmayra

sabah saatlerinde güne gergin başlayıp topic sakinlerinin ilgisini çekmeye çalışan elmayranın çabaları, topicdeki diğer hatunların somut dertleriyle akim kaldı. kendisi de "ımm ne bileyim yaniiii öyle bi mutsuz uyandımm" şeklindeki ergen serzenişlerinden vazgeçip, topic sakinlerinin kanayan yaralarını sarmak için hızla acil müdaheleye başladı. asudenin sessizliğine ortak olmaya çalışırken, agresif hareketler sergileyen csiye "burun deliklerinden tel.i sok" diyerek gazlaması şöyle yorumlandı: elmayra herkese istediğini veriyor. gelene git, gidene gel demediği gibi, susana konuş, bağırana sus demiyor.

@saraykedisi

sahalara dönüş yapan kediş, bugün topice adapte olmakla uğraşıyor.. kah reel hayattan örnekler sunarak, kah anılarını anlatarak topicte konuşma akışına katkılarını sürdürüyor.

@çirkin betty

adliyedeki apla, betinin parasını zimmetine geçirip bir yandan borsada vurgun yaparak parayı bir gecede 10 katına çıkarması, akabinde faize yatırarak yaptığı işe tüy dikmesi endişeleriyle hemhal.. hedefi kısa vadede parasına kavuşmak, uzun vadede ise dukan diyeti sayesinde damacana şef sıfatından azlolunmak..

@noree

bugün de kendini çok fazla topice vermeyen noreenin, dünkü tüp bebek tedavisi yöntemlerini bütünüyle araştırıp 1 günde nasıl defterini dürdüğü ve bugün evlat edinme mevzularına el attığı henüz çözülemedi. ısrarla evlatlık edinmek isterse, topic tarafından kendisine oy çokluğu ile evlatlık olarak hediye edileceğim. akarım yok, kokarım yok, mis gibi dertsiz tasasız büyütme derdi olmayan çocuk..

@lal

bayram tatili diye birşey tarafına uğramayacak olan lal, şimdilerde herkes trde et yeyip bayramlaşıp, bir de üstüne fellik fellik gezerken, üstün alman disiplini ile başaçıkabilmek için motivasyon unsuru arayışında, kendisine topicte yarenlik edecek kimseler arıyor. gizem dışında bir yaren henüz bulunamadı..

@hanımkeleşimigetir abla

abla, asaletiyle, şefkatiyle yorumlarıyla topic sakinlerinin gönlündeki yerini muhafaza ve müdafa ediyor..

@gizem

haberdi, makaleydi, okuyor, kopyalıyor, yapıştırıyor, topic sakinlerinin güncel olaylara yönelik farkındalığını arttırmaya çalışıyor..

bunu gecen bende düsündüm ama sanirim bu is biraz daha fazla sorumluluk gerektiriyor cocuk hemen alisamayabiliyor....

ben henüz cocuk düsünmüyorum ama Allahim isteyince versin insallah....bi yandan da korkuyorum olmayiverir diye....

ben bebek almayı dedim büyük çocuk zor adapte olur

canım içim buruk biraz,
tatile giriyoruz ama eşim gelemiyor.
5 gün yalnızım.:14:
Oyyy kıyamam ben sana, canı sağolsun tatlım. Allah onu başından eksik etmesin, varsın uzakta olsun.

Hadi kafanı dağıtalım :d Borsacıdan paranı aldı mı bedbaht koca :22:

@csi

bilişim sektörünün totosuna pandik atacak derecede teknolojiye vakıf eşinin kendisine aldığı telefonun çatadanak bozularak kendisini yarı yolda bırakmasının hıncını eşinden çıkaran csinin, kocasının empatiden uzak tavrıyla şirazesi iyice kaydı. asil kadın çizgisinden kaymasına ramak kalan csinin, elmayranın "lütfen telefonu kocanın burun deliklerinden sokmayı dene bebeğim" şeklindeki tavsiyeleriyle gaza gelmesinden endişe ediliyor..

@dranas

dün yoğun iş temposunda hoca olsun, yök bilmem nesi olsun, çeşitli üst düzey yöneticileri sakarlığıyla büyüleyen dranas, işyerinde bugün daha sakin bir gün geçiriyor. şu an tek kaygısı an itibariyle amasya topraklarında dranası hayal ederek tatil yapan mr.bilkentliyi düşünüp, geleceğe dair hayaller kurmak..

@elmayra

sabah saatlerinde güne gergin başlayıp topic sakinlerinin ilgisini çekmeye çalışan elmayranın çabaları, topicdeki diğer hatunların somut dertleriyle akim kaldı. kendisi de "ımm ne bileyim yaniiii öyle bi mutsuz uyandımm" şeklindeki ergen serzenişlerinden vazgeçip, topic sakinlerinin kanayan yaralarını sarmak için hızla acil müdaheleye başladı. asudenin sessizliğine ortak olmaya çalışırken, agresif hareketler sergileyen csiye "burun deliklerinden tel.i sok" diyerek gazlaması şöyle yorumlandı: elmayra herkese istediğini veriyor. gelene git, gidene gel demediği gibi, susana konuş, bağırana sus demiyor.

@saraykedisi

sahalara dönüş yapan kediş, bugün topice adapte olmakla uğraşıyor.. kah reel hayattan örnekler sunarak, kah anılarını anlatarak topicte konuşma akışına katkılarını sürdürüyor.

@çirkin betty

adliyedeki apla, betinin parasını zimmetine geçirip bir yandan borsada vurgun yaparak parayı bir gecede 10 katına çıkarması, akabinde faize yatırarak yaptığı işe tüy dikmesi endişeleriyle hemhal.. hedefi kısa vadede parasına kavuşmak, uzun vadede ise dukan diyeti sayesinde damacana şef sıfatından azlolunmak..

@noree

bugün de kendini çok fazla topice vermeyen noreenin, dünkü tüp bebek tedavisi yöntemlerini bütünüyle araştırıp 1 günde nasıl defterini dürdüğü ve bugün evlat edinme mevzularına el attığı henüz çözülemedi. ısrarla evlatlık edinmek isterse, topic tarafından kendisine oy çokluğu ile evlatlık olarak hediye edileceğim. akarım yok, kokarım yok, mis gibi dertsiz tasasız büyütme derdi olmayan çocuk..

@lal

bayram tatili diye birşey tarafına uğramayacak olan lal, şimdilerde herkes trde et yeyip bayramlaşıp, bir de üstüne fellik fellik gezerken, üstün alman disiplini ile başaçıkabilmek için motivasyon unsuru arayışında, kendisine topicte yarenlik edecek kimseler arıyor. gizem dışında bir yaren henüz bulunamadı..

@hanımkeleşimigetir abla

abla, asaletiyle, şefkatiyle yorumlarıyla topic sakinlerinin gönlündeki yerini muhafaza ve müdafa ediyor..

@gizem

haberdi, makaleydi, okuyor, kopyalıyor, yapıştırıyor, topic sakinlerinin güncel olaylara yönelik farkındalığını arttırmaya çalışıyor..

Kuzu aşkolsun adamın memlektini de deşifre ettik :52:

@csi

@dranas

@elmayra

@saraykedisi

@çirkin betty

@noree

@lal

@hanımkeleşimigetir abla

@gizem

İşte bu yaa :D ama ben bu özetin iyi mi kötü mü olduğundan emin değilim :8:

Oyyy kıyamam ben sana, canı sağolsun tatlım. Allah onu başından eksik etmesin, varsın uzakta olsun.

Hadi kafanı dağıtalım :d Borsacıdan paranı aldı mı bedbaht koca :22:

almış canım çok şükür, :7::7:
almasaydı eve almam diye korkuyordu galiba:41:
özledim bi gelseydi de evde ben onun cezasını kesseydim iyi olcaktı:57:

Back
X