günaydin... nasilsinß
İyiyim canım işe alışma süreci bunaldım biraz
Bir de akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı geri çeviremedim mecbur gideceğim ablam gelmek istemiyor
Ben mecburen çocukla gideceğim boşanma kağıdım geldi bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin... nasilsinß
iyiyim canım işe alışma süreci bunaldım biraz
bir de akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı geri çeviremedim mecbur gideceğim ablam gelmek istemiyor
ben mecburen çocukla gideceğim boşanma kağıdım geldi bugün
Bir de akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı geri çeviremedim mecbur gideceğim ablam gelmek istemiyor
Günaydın hoşgeldin nasıl geçti tatilin![]()
hoşgeldin canım..
Boşanma kağıdın geldi demek,hayırlısı olsun demekten başka ne denir bilmiyorum canım :44:
ups... kontes ne diyecek acaba? umarim sacma sapan seylerle canini sikmaz. Belki de habersiz gitmenle ilgili nasihat verecektir - hafif tehditvari
tarih belli mi? hayirlisi olur umarim.
tabi ki geri çevirmemelisin.. insanlar konuşa konuşa anlaşır. mahkemeden önce konuşmanız iyi olur dranasım.. hakkınızda hayırlısı olsun..
mahkeme yakın mı? (tam tarih verme istersen)
evet canım tarih vermeyim ama yakın tarih hayırlısı bakalım yanlız benim anlamadığım protokol yapacaktık bu nasıl yapılacak noterde falan mı
hayır canım notere gerek yok..
sadece A4 kağıdı.. madde madde belirteceksiniz istekleriniz doğrultusunda. altında ikinizin imzası olacak.. mahkemede de bu imzalar bana ait diye onaylayacaksınız. internetten bir arat anlaşmalı boşanma protokolü örneği diye.. gayet basit..
@dranas; tarih belli olmuş. Hakkında hayırlısı olsun cnm. Akşam kılıçlarını kuşan da git kontes ve kantar a karşı![]()
evet ya ablamın gelmesini istiyorum ama gelmiyor tek başıma hem kont hem kontes zorlayacak beni![]()
tatil abim dışında gayet keyifliydi
kont gittim diye çok bozuldu neymiş çocuğu bırakıp gitmeliymişim
Akşam muhtemlene bana laf sokacaktır![]()
Bir sürü iş birikti, onları tamamladım geldim kızlar.
hepimizin bayramının sessiz sakin geçmesine pek sevindim.
bende minik inciler var bir ara anlatırım.
dranasım...
öncelikle abine (daha doğrusu yengene) çok üzüldüm. haklarında hayırlısı inş.
sana gelince güzelim.
tarihiniz belli olmuş. hadi bakalım kazasız belasız atlatırız umarım.
akşamla ilgili hiiiç de gerilme valla.
s-s yapacaklar her istediğini. kontes de mümkünse dilini kessin biraz.
oğlunun yaptıkları burdan bağdat'a yol oldu, artık susma zamanı.
herşey çok güzel olucak umarım.
artık huzura ermen gerek...
arkadaslar biraz calanin yahu....herkes ayakta uyuyor sanki....
arkadaslar biraz calanin yahu....herkes ayakta uyuyor sanki....
Valla ne yalan söyleyeyim gözlerim kapanıyor. Bugünü pazartesi zannediyorum D: Acayipp uykum var.