Dert yok, Sohbet var.... :)

iyiyim canım işe alışma süreci bunaldım biraz
bir de akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı geri çeviremedim mecbur gideceğim ablam gelmek istemiyor
ben mecburen çocukla gideceğim boşanma kağıdım geldi bugün

hoşgeldin canım..

Boşanma kağıdın geldi demek,hayırlısı olsun demekten başka ne denir bilmiyorum canım :44:

Son düzenleme:
İyiyim canım işe alışma süreci bunaldım biraz
Bir de akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı geri çeviremedim mecbur gideceğim ablam gelmek istemiyor
Ben mecburen çocukla gideceğim boşanma kağıdım geldi bugün

ups... kontes ne diyecek acaba? umarim sacma sapan seylerle canini sikmaz. Belki de habersiz gitmenle ilgili nasihat verecektir - hafif tehditvari :P

tarih belli mi? hayirlisi olur umarim.

merhabalar kızlar..

bayram sakin sakin geldi ve geçti..

çok ilginç bir şey olmadı.. dedikodu malzemesi de çıkmadı bu bayramdan :))

geldik başladık işimize..

kızlarla laflasam dedim tatil boyunca ama internete girme imkanım hiç olmadı..

bazen istanbul dışında yaşasaydık da bayramlarda filan ailemizin yanına gelseydik ne iyi olurdu diyorum.. sonra da dertsiz başına dert mi arıyorsun diyorum. neyseki iki aile de burada..

camın önüne gelip durdum 09.05'te.. sirenler çaldı.. bir taksi durdu önce şoförü indi gitti arka koltuğun kapısını açtı yolcusu da yaşlı bir teyzeydi.. ikisi de saygı duruşunda bulundular.. ha bir de arkasındaki aracın camından bağıran bir maganda vardı.. "ne duruyosun be yolun ortasında"

gerçi, saygı duruşunda bulunsak sirenler çalsa ne olur ki..

çok klişe laf var ya "ah be bi 10 yıl daha yaşasaydı.."

sanırım hiçbir şey değişmezdi.. çünkü biz sadece "kurtuluş"u gerçekleştirebildik.. "kuruluş" hep eksikti..

İyiyim canım işe alışma süreci bunaldım biraz
Bir de akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı geri çeviremedim mecbur gideceğim ablam gelmek istemiyor
Ben mecburen çocukla gideceğim boşanma kağıdım geldi bugün

tabi ki geri çevirmemelisin.. insanlar konuşa konuşa anlaşır. mahkemeden önce konuşmanız iyi olur dranasım.. hakkınızda hayırlısı olsun..

mahkeme yakın mı? (tam tarih verme istersen)

Günaydın hoşgeldin nasıl geçti tatilin :34:

hoşgeldin canım..

Boşanma kağıdın geldi demek,hayırlısı olsun demekten başka ne denir bilmiyorum canım :44:

ups... kontes ne diyecek acaba? umarim sacma sapan seylerle canini sikmaz. Belki de habersiz gitmenle ilgili nasihat verecektir - hafif tehditvari :P

tarih belli mi? hayirlisi olur umarim.

tatil abim dışında gayet keyifliydi
kont gittim diye çok bozuldu neymiş çocuğu bırakıp gitmeliymişim:53:
Akşam muhtemlene bana laf sokacaktır:31:

tabi ki geri çevirmemelisin.. insanlar konuşa konuşa anlaşır. mahkemeden önce konuşmanız iyi olur dranasım.. hakkınızda hayırlısı olsun..

mahkeme yakın mı? (tam tarih verme istersen)

evet canım tarih vermeyim ama yakın tarih hayırlısı bakalım yanlız benim anlamadığım protokol yapacaktık bu nasıl yapılacak noterde falan mı

evet canım tarih vermeyim ama yakın tarih hayırlısı bakalım yanlız benim anlamadığım protokol yapacaktık bu nasıl yapılacak noterde falan mı

hayır canım notere gerek yok..

sadece A4 kağıdı.. madde madde belirteceksiniz istekleriniz doğrultusunda. altında ikinizin imzası olacak.. mahkemede de bu imzalar bana ait diye onaylayacaksınız. internetten bir arat anlaşmalı boşanma protokolü örneği diye.. gayet basit..

@dranas; tarih belli olmuş. Hakkında hayırlısı olsun cnm. Akşam kılıçlarını kuşan da git kontes ve kantar a karşı :D

hayır canım notere gerek yok..

sadece A4 kağıdı.. madde madde belirteceksiniz istekleriniz doğrultusunda. altında ikinizin imzası olacak.. mahkemede de bu imzalar bana ait diye onaylayacaksınız. internetten bir arat anlaşmalı boşanma protokolü örneği diye.. gayet basit..

hımm tamam canım işte arabayı bırakıyor kalan bir yıllık borcu da ödeyecek aylık 1000 lira nafaka ödeyecek zaten oturduğum ev bana miras kalmıştı onun da evi ailesinden kaldı bunlarda birbirimizden bir alacağımız yok belki akşam konuşuruz

Bir sürü iş birikti, onları tamamladım geldim kızlar.

hepimizin bayramının sessiz sakin geçmesine pek sevindim.
bende minik inciler var bir ara anlatırım.

dranasım...
öncelikle abine (daha doğrusu yengene) çok üzüldüm. haklarında hayırlısı inş.
sana gelince güzelim.
tarihiniz belli olmuş. hadi bakalım kazasız belasız atlatırız umarım.
akşamla ilgili hiiiç de gerilme valla.
s-s yapacaklar her istediğini. kontes de mümkünse dilini kessin biraz.
oğlunun yaptıkları burdan bağdat'a yol oldu, artık susma zamanı.

herşey çok güzel olucak umarım.
artık huzura ermen gerek...

Bir sürü iş birikti, onları tamamladım geldim kızlar.

hepimizin bayramının sessiz sakin geçmesine pek sevindim.
bende minik inciler var bir ara anlatırım.

dranasım...
öncelikle abine (daha doğrusu yengene) çok üzüldüm. haklarında hayırlısı inş.
sana gelince güzelim.
tarihiniz belli olmuş. hadi bakalım kazasız belasız atlatırız umarım.
akşamla ilgili hiiiç de gerilme valla.
s-s yapacaklar her istediğini. kontes de mümkünse dilini kessin biraz.
oğlunun yaptıkları burdan bağdat'a yol oldu, artık susma zamanı.

herşey çok güzel olucak umarım.
artık huzura ermen gerek...

:) katılmamak elde değil. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya bunlarınki de o hesap. İnsan da azıcık utanma olur yahu.

dranasim hakkinda hayirlisi olsun canim...aksam cok sakin olmaya calis birak onlar sinirlensin...

Back
X