Dert yok, Sohbet var.... :)

garfield sürekli lazanya yiyodu ya, ondan türk insanı lazanyayı balıklı bişe sanıyor genelde, sonuçta bizim mutfağımıza has bişey değil.. çok extrem bi durum değil aslında da elmayranın hatasını buldum mu dalgamı geçmeden bırakmam :1:

Ben hala kendimi sorguluyorum cidden, garfiel a takıldım, sardalya, çanakkale dolaylarındayım şuan. İnişe gecince haber verezeem :1:

keşke lazanya ile uğraşcak kadar vaktim olsaydı, güzel olurdu gerçekten, canım çekti:56:

@dranas, geciktirici için geç kalmadım mı?adetime bi hafta falan var.

garfield sürekli lazanya yiyodu ya, ondan türk insanı lazanyayı balıklı bişe sanıyor genelde, sonuçta bizim mutfağımıza has bişey değil.. çok extrem bi durum değil aslında da elmayranın hatasını buldum mu dalgamı geçmeden bırakmam :1:

ama ninja kaplumbağalar da pizza yiyordu (hele bir tanesi ançuezli yiyordu da hangisi unuttum).
bu durumda pizzayı karpuz kabuğu sanabiliriz değil mi?

nasıl düz mantık kurdum ama:10::9:

Ben hala kendimi sorguluyorum cidden, garfiel a takıldım, sardalya, çanakkale dolaylarındayım şuan. İnişe gecince haber verezeem :1:

offff asma yaprağında sardalya olsa da yesek valla.
benim kavak küçük balık yemiyo:22:

offff asma yaprağında sardalya olsa da yesek valla.
benim kavak küçük balık yemiyo:22:

Ben de büyük balık yemiyorum, seninki kac santim var ya internette :D Az gecince boyu yiyebilirim :D

Benim ufaklık da geçen bir arkadaşımın fanusuna elini sokmuş balığı çıkaracağım diye uğraşıyor zor bıraktırdım elinden kızım o balık diyorum bizimki mama diyor:52:

kız ben sizin evde yaşamak istiyorum, beni ev arkaaşı olarak kabul et noolur

sen sakar, kız obur (ineğin peşinden de et diye koşuyodu minnak kuzu) valla ben gülmekten çatlarım o evde

ama ninja kaplumbağalar da pizza yiyordu (hele bir tanesi ançuezli yiyordu da hangisi unuttum).
bu durumda pizzayı karpuz kabuğu sanabiliriz değil mi?

nasıl düz mantık kurdum ama:10::9:

pizza vs karpuz kabuğu :1::1::1:

(zoruna giden tip açıklaması: kızım garfield lazanyayı yerken açık ve net gözükmüyod, ninja kaplumbağalar pizzayı dilim dilim yiyip gözümüze gözümüze sokuyolardı :1:)

Benim ufaklık da geçen bir arkadaşımın fanusuna elini sokmuş balığı çıkaracağım diye uğraşıyor zor bıraktırdım elinden kızım o balık diyorum bizimki mama diyor:52:

ee çocuk haklı,mama o :1:

keşke lazanya ile uğraşcak kadar vaktim olsaydı, güzel olurdu gerçekten, canım çekti:56:

@dranas, geciktirici için geç kalmadım mı?adetime bi hafta falan var.

geç kalmadın :9:

Ben de büyük balık yemiyorum, seninki kac santim var ya internette :D Az gecince boyu yiyebilirim :D

ben denizden babam çıksa yiyorum grubundanım, hiç acımam.
favorim barbundur.
bir de çiğ somona alerjim var, onu da hafif tavada çevirip koyuyorum salataya.
ne bulduysam götürüyorum yani:56:

napim yahu,hormaonlarda normall neden böleyim bilmiom :9:

:29: bendensin dostum

hımmmm bak seeennnn söylediklerim satır satır hafızaya alınmış,topicin en sapık kadını olarak hatırlanmak istemiyorum :9:

ben kolay kolay hic biseyi unutmam dikkat yani...sapik sapik....:46:

sweet primolut-n canım
günde iki tane yeter saatleri önemli değil bir sabah bir akşam

Son düzenleme:
çook iyi olur ilaç adını alayım ablacım, tecrübeleriinle aydınlat beni:16:
her şey vatan için kızlar, başka bi amacım yok:34:

çook iyi olur ilaç adını alayım ablacım, tecrübeleriinle aydınlat beni:16:
her şey vatan için kızlar, başka bi amacım yok:34:

Vatan sağolsun :D Komutanımız mutlu mesut dönsün yerine yurduna yeter.

Bu arada geciktirici senin bütün düzenini alt üst etmiycek mi :S

Back
X