Dert yok, Sohbet var.... :)

yok canım iyi haber malesef, bugün aldığım izni iptal ettiricem. çocuk oyuncağına döndü.:22:

herşeye iyi tarafından bakalım biz; tak poliyannaaaa :D gözlüklerini; kaşını aldırmış oldun böylece :D tek kaş kıvamından kurtuldun :13: :33:

ee o zaman şuan daha iyi olman lazım,o zaman çok zayıftın çünküseee

evet iyi ama bütün pontulonlar dar geliyo...

ben Q5 istiyorummm.
başka bişey istemiyorum.
diğer hepiciği elmayra cadısı ile ağğsuuudeeee bağyanının olsun
ben Q5 istiyorummmm:14:

inat etti eşşeğin sıpası almıyor vergilerinden dolayı:47:

ben sana da alirim kuzucum gel ablana diyemicem gel kardesine gel kuzum gel....

herşeye iyi tarafından bakalım biz; tak poliyannaaaa :D gözlüklerini; kaşını aldırmış oldun böylece :D tek kaş kıvamından kurtuldun :13: :33:

kızım sadece kaştan değil, hepsinden kurtuldum da hepsi yeniden gelcek, ben o kadar itinayla tam gününe denk getireyim diyordum.
şimdi ben biliyorum olacağı, reglin ilk günü gelir benimki. eblek eblek bakarız birbirimize:4: hayır adama da verdim gazı verdim gazı, gelemeyince ağlıcaktı nerdeyse...:9:

kızım sadece kaştan değil, hepsinden kurtuldum da hepsi yeniden gelcek, ben o kadar itinayla tam gününe denk getireyim diyordum.
şimdi ben biliyorum olacağı, reglin ilk günü gelir benimki. eblek eblek bakarız birbirimize:4: hayır adama da verdim gazı verdim gazı, gelemeyince ağlıcaktı nerdeyse...:9:

ee geciktirici kullanırsın bebeeem :37:

Q5 hangi markanın acaba
Ben de audi a3, bmw 320 520 olabilir:27:

audi'nin mini jeep'i canım. Q7'nin kardeşi

$İçerik.webp

Sana dacia logan alıcam :D q5 görünümlü :D şahin görünümlü doğan gibi. :51: eniştem haklı, almasın :D

kendininkini de satsın o zaman. onunkinin de bundan çok kalır yanı yok .:47:
ama olmaz
hep ona Rab ona (hep bana Rab bana gibi:9:)

araba konusunu açmayınız kızlar, 3 tel saçım var onlar diken diken oleeeyyyoooo:4::22:

bu ne sevgiiiii aaaahhhhh bu ne ızdıraapppppp,allah bozmasın tatlım :nazar: :nazar:

ben de bişi dicektim ama +18 olduğundan sustum :27:

amin canım aminnnn:nazar::nazar:

Asudenin mektubunu bulamadım:26:
"canlarım günaydınız,

ceza olayında yönetim, davranması gerektiği gibi davranmış. eğer bu tür ters üsluplara her durumda müsamaha gösterirlerse, bir süre sonra topicler çöplüğe dönebilir.. geyik topici de olsa, belli bir üslubu olmalıdır, doğrudur.. kötü içerik yapan arkadaş da kendi çapında haklı.. sizler beni tanıdığınız için tarzıma alışkınsınız.. arkadaş olayı çok kişiselleştirmiş olabilir, yapacak birşey yok..

ceza uzun değil.. önümüzdeki pazartesi yazabileceğim.. bu arada topice ziyaretçi kadrosundan dahil olacağım elbette.. arkamdan gönül rahatlığı ile dedikodu yapamayacağınız gerçeği ile hemen yüzleşmelisiniz :)

çenemi tutmaktan çatladım mı da, elmayra üzerinden yeri geldi mi bişeyler yazar yollarım.. teknoloji denen bişey var canlarım, olayı arabeske bağlamanın manası yok :)

aramızda kalsın, aklıma çeşitli komplo teorileri de gelmiyor değil.. betiş hanımlar uzaktayken benim sahalarda at koşturmam zoruna gitmiş de, beni gaza getirterek banlatmış olmasın diyorum :P

şimdi işin şaka kısmını bir yana bırakıp, birkaç kelam etmek istiyorum..

ceza aldığımı bilmememe rağmen (ben forumdan çıkarken cezalı falan değildim) içimde çok ciddi bir sıkıntı vardı tüm akşam.. bir şekilde ortalığı kızıştırdığımı düşündüm.. bazı konularda açık olalım derken, kantarın topuzunu kaçırıyoruz.. kaçırıyorum daha doğrusu.. dranas konusu, banu konusu.. yanlış anlaşılmaya çok müsait keskin şeyler yazmam, csi ve elmayrayı kışkırttım.. offff..

gece uyumakta çok ciddi sıkıntılar çektim.. uyuduğumda ise sıkıntılı rüyalarla boğuştum.. rüyanın birinde kendimi aids olmuş halde gördüm, uyandım ağladım.. ikinci rüyamda, kardeşimi delirmiş (bildiğin tımarhanelik) gördüm, uyandım daha çok ağladım..

neyse.. üslup sıkıntısı, hayatımın her kulvarında benim için ciddi bir tehdit zaten.. forumda da yakamı bırakmadı allahımıza şükür :)

kısacası şu ki, kendimi yeterince kötü hissetmiştim dün, üzerine bu cezanın gelmesi belki de bir yönden güzel oldu.. en azından bir süre yazmayıp, sadece sizlerin tatlı sohbetini okumak bana dinginlik ve keyif verecek.. bu arada ben aranızda olmadığım için her biriniz 2 kat çene çalmalısınız.. böylece bıraktığım boşluk anca dolar :P okurken sayfalar aksın, takip etmekte zorlanayım istiyorum.. enerjinizi bdv'de tüketmeyin lütfen :)

ayrıca topicimiz, bana göre, bu forumun geyik tarihinde bir çığır açtığı için, bu topic böyle basit bir sıkıntıda boşlanmamalı.. insanlar kocişimsiz, hamişsiz, "naber gıııı nöörüyoon gıııı" sız geyik yapabilen kadınlar olduğu gerçeğini idrak edebilmeli..

hepinizi çok öpüyorum bebeklerim

ps: smileyler olmayacak bu şekilde, siz artık zeki hatunlar olarak zihninizde gerekli yerlere gerekli smileyleri koyarsığız (koyarsınız yazılır; koyarsığız okunur :)"

bu iyiliğimi unutma, bilkentliyle görüşmeyerek ödüllendirebilirsin beni :16:

elmayram ben desteklerim belediye için, şu kökçekten de kurtar bizi artıkın
kurtarcan yavrum sizi :D bu hayttan cekip alıcam hepinizi :D

Gözümün önüne dacianın iğrenç reklamı geldi:37:

Niye öle diosun :D işkolik eniştemin bütcesi sarsılmasın diye seettim :D

senin de gözün doumuyo be kızım ne bu koltuk hırsı,şirin topicimizin muhtarlığı neyine yetmedi hee :57:

Seçmen öle istiyo yavrukuş :D halkım icin varım ben :D

ahahahhaha sweet koptum :D "yeniden cıkacak onlar" ahahahah kardeş kardeş sarılırsınız :D

kızlar bu arada
gizemciğin hepiciğinize çok çok selamı var.
hepiciğinizi öpüyor, asudemize de hayırlı tezkereler diliyormuş.:9:

kendisi ziyaretçi olarak bile girmiyor topiğe ancak kuşlar haber veriyor ona son durumları:10:

hafta sonu muhtemelen gelebilirmiş.

kızlar bu arada

kendisi ziyaretçi olarak bile girmiyor topiğe ancak kuşlar haber veriyor ona son durumları:10:

a.s bizden de selam söyle..

arabaları kim alıyosa bende nissan Qashqai istiyorum :10:

Sana da şehrin haylaz cocuuuu Juke alıcam. Boşver baba arabası o :D

kendininkini de satsın o zaman. onunkinin de bundan çok kalır yanı yok .:47:
ama olmaz
hep ona Rab ona (hep bana Rab bana gibi:9:)

araba konusunu açmayınız kızlar, 3 tel saçım var onlar diken diken oleeeyyyoooo:4::22:

Yaa yavrukuş o zaman onun arabasını sen al o 1,4 bi araba alsın :D

ee geciktirici kullanırsın bebeeem :37:

canım rambonun ne zaman gelceğini bilsem, belli değil işte...

kızlar bu arada

niye gelmiyomuş ,bize mi küsmüş:14:

kızlar araba hayallerinizi kırmak istemem ama yurtdışından getirmeyi nasıl planlıyosunuz?:32:

canım rambonun ne zaman gelceğini bilsem, belli değil işte...

niye gelmiyomuş ,bize mi küsmüş:14:

o zaman ya nasip dicen sweet :23:

ben bu kist yüzünden bi ara 2 ay aralıksız d.kontrol hapı kullanıp geçici menapoza sokulmuştum yakışıklı doktorum tarafından...

o zaman çok memnunduk biz :32:

elmayra ;kimmiş o halk :23:

Ağsude :D hahahah
cuk istemem,o zaman micra al :6:
cok küçülttün sen de :D ilk cıkan micralardan alayım mı :d 7,000

kızlar araba hayallerinizi kırmak istemem ama yurtdışından getirmeyi nasıl planlıyosunuz?:32:

Şimdi şöle oluyor. Lal in kocası merkelin basdanısmanıymış :D herkese ordan bmw gönderiyormuş bi tane de ben istedim diğerleri de kıskandı beni :51:

Back
X