Dert yok, Sohbet var.... :)

:13:

dövme piercing sevmem ne bileyim..
bir de dövme yaptırmaya başlayınca devamı geliyormuş..

ben saçıma 1 kere gölge yaptırdım o da boyamadan kendi saçımın üzerine.. rengiyle bile oynayamıyorum..
öyle radikal değişiklikleri sevmem hayatımda.. alışkanlıklarını seven bir insanım..

dövmeden de bir kere yaptırdın mı vazgeçmesi zor.. bana göre diil..

ben de alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemem...bir ara saçlarım hep kızıldı,hep de aynı tonda boyatıyordum...

şimdi de saçlarımı farklı bir şekilde kestirmek istiyorum ama karar verip sonra vazgeçiyorum hep :31:

sweetcim geçmiş olsun kuzum

kedinin reçetesi hep aynı: bala zencefil karıştırıyosun istersen kaşıkla yiyosun istersen ılık suya katıp içiyorsun..

boğaza iyi gelir.. ses tellerini yumuşatır..

@sevo; bir önceki sayfada kırmızıyla boyadığım yorum benim değil farkettin dimi; ziyaretçinin

@sevocan
sevo bebeğim, sen ismimi zikredersin de ben yazmaz mıyım?
öncelikle 2 gündür beni oldukça şaşırttığını belirtmeliyim.. hayatının merkezine kociş ve oğluşunu koyan bir kadın için fazla seksapel geldin bana..
kocişinin yanında "bağlamanın teli olayım kuzey" diyebilen,
popişinin az yukarsına sex çağrıştıracak dövme yapma cesaretini gösteren (neticede bikini ile denize vs girerken diğer erkekler de görecek, yalnız kocan değil) bir kadına ben saygı duyarım..
üzerine fazlaca da birşey söyleyemem..
vişneyi çileği bilmem ama kuyruk sokumumun tam üstünden başlayan kelebekli kanatlı dövmeler seksi oluyor bence..

Valla ben birazcık yaşım itibariylede kendime bakmayı bakımı seviyorum.Dövmeyi ben taaa lisedeyken istiyordum ama kısmet olmadı.Evlendim bebeğim oldu dövmemi yaptırdım ardından ikincisini. Dövme maaalesef bir hastalık 1. yaptırdınmı ardı arkası kesilmiyor. Eşimin yanında kullandığım kelime ise o da biliyor gırgırına söylenmiş birşey ama allah için yakışıklı adam. İnsanlar görecek diye istediğim birşeyden vazgeçmem sonuç itibariyle onu yaptırınca ben diğer erkekler için değil kendi isteğim için yaptırıyorum. İnsanların ne düşündüğü tabi ki çok önemli ülke olarak düşündüğümde ise ileri değil geriye gidiyoruz fakat bunu istiyorum. ben senede toplasan 1 hafta anca denize girebiliyorum. o yüzden fazlaca kimsenin göreceğini tahmin etmiyorum deniz kenarında bile şortla oturabiliyorum maaalesef.

Son düzenleme:
ben de alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemem...bir ara saçlarım hep kızıldı,hep de aynı tonda boyatıyordum...

şimdi de saçlarımı farklı bir şekilde kestirmek istiyorum ama karar verip sonra vazgeçiyorum hep :31:

Alışkanlık cidden zor.Saçların uzunsa kıyma derim ama uçlarından az aldır istersen.

Kızlar perma yaptırmak istiyorum ama saçlarımın ucunda röfle var bazı kuaförler saç uçların yanar bazıları bir sorun olmaz diyor
Ankara'da iyi bir kuaförde yaptırayım diyorum

sweetcim geçmiş olsun kuzum

kedinin reçetesi hep aynı: bala zencefil karıştırıyosun istersen kaşıkla yiyosun istersen ılık suya katıp içiyorsun..

boğaza iyi gelir.. ses tellerini yumuşatır..

sağol canım, kurum doktoruna gittim ilaçlarımı aldım, benimki klasik öksürük değil malesef, astım olduğum için farklı şeyler gerekiyor. bal uygulamasını yaptım ama işe yaramadı.

bu arada eczaneye gitmişken adet geciktiriyici aldım.
adetin gelmesine 5-6 gün var. başlayayım mı? günde kaç tane almalıyım kızlar?
prospektüste iki farklı kullanım var. birinde günde 3 tane falan yazıyor. kafam karıştı

sağol canım, kurum doktoruna gittim ilaçlarımı aldım, benimki klasik öksürük değil malesef, astım olduğum için farklı şeyler gerekiyor. bal uygulamasını yaptım ama işe yaramadı.

bu arada eczaneye gitmişken adet geciktiriyici aldım.
adetin gelmesine 5-6 gün var. başlayayım mı? günde kaç tane almalıyım kızlar?
prospektüste iki farklı kullanım var. birinde günde 3 tane falan yazıyor. kafam karıştı

Canım iki tane yeterli ama üç tane de alabilirsin sorun olmaz
Bu arada geçmiş olsun zaten salgın gibi herkes hasta

Kızlar perma yaptırmak istiyorum ama saçlarımın ucunda röfle var bazı kuaförler saç uçların yanar bazıları bir sorun olmaz diyor

Tabi ki biraz yıpranır. İthal kullan.

Kızılayda Tutku var uzun saça 80 e yaparız dedi.

Tunalıda da Heaven var 150den aşağı cıkamazsın oradan S:

Eğer saçlarınız kısa değilse kestirseniz biraz hem saçta daha hacimli durur diye düşünüyorum.

sağol dranascım.

@elmayra aha iyi bilir ama tunalıda bi kuaför varmış, adamın adı ismail. tükanın adı bişey hair art olması lazımdı. unuttum :1:

Alışkanlık cidden zor.Saçların uzunsa kıyma derim ama uçlarından az aldır istersen.

zaten hep öyle yapıyorum :1: ben epey kısaltmak istedim,cesaretlendirdim kendimi ama bu kez de eşim istemedi :37:

herşeye karışıyor karaböcük :4:

Herkese mrb
Asudecim yazını okudum seni çok özledik canım

merhaba fıstık :34:

Back
X