Dert yok, Sohbet var.... :)

lal...

ben eşinin ne istediğini,ne yapmaya çalıştığını inan anlamıyorum..

önerilen her çözümü reddediyor :27:

bende bilmiyorum inan...denesem diyorum bi süre eger yine aynisini yasarsam cok büyük hayal kirikligi olur benim icin cünkü artik yoruldum...

bi sigara icip gelicem...

lalcim en başından beri seninle ilgili yorum yapmaktan kaçınıyorum..

karı koca arasına para mevzusu girmemeli, girdi mi dönüşü olmaz gibi geliyor bana çünkü..

terapistin de iyisi var kötüsü var. terapistin sizin sorunlarınızı açığa çıkarması yeterli değil.. terapist yardımıyla sorunlar tespit edilir, çözüm yolları netleştirilir ve olumlu iletişim kurulur..

lalcim en başından beri seninle ilgili yorum yapmaktan kaçınıyorum..

karı koca arasına para mevzusu girmemeli, girdi mi dönüşü olmaz gibi geliyor bana çünkü..

terapistin de iyisi var kötüsü var. terapistin sizin sorunlarınızı açığa çıkarması yeterli değil.. terapist yardımıyla sorunlar tespit edilir, çözüm yolları netleştirilir ve olumlu iletişim kurulur..

evet öyle ama burda konuya dahil olan sadece ben degilimki aileside dahil....

ben danismanin hemen bi cözüm üretmeye calismamasini ilk randevu olduguna bagliyorum...

@kedi: kari koca arasinda ayrim yapilmasinin bende taraftari degilim...yani tamamiyle bütün yükü onun sirtina bindirmek bana göre dogru degil zaten tamamiyle destegi kesmis de degilim...

biliyorlar canim neden sordun?

sorunun kaynagi onlar olabilirler canim.. yani senin eve katki yapmaman demek, esinin maasinin cogunun eve gitmesi böylece de onlara az para verilmesi demek..

esine "sen ne bicim erkeksin öyle sey mi olur" gibi seyler söyleyebilirler mi? onu kiskirtabilirler mi?

evet öyle ama burda konuya dahil olan sadece ben degilimki aileside dahil....

ben danismanin hemen bi cözüm üretmeye calismamasini ilk randevu olduguna bagliyorum...

çözümü terapist söylemeyecek..

herkesin değer yargıları, kültürü, eğitimi hayata bakışı farklı..

hepimiz ve dahi terapist, kendi çözümlerimizi söyleriz ancak..

çözümü bulacak olan sizsiniz.. kendi hayat tarzınıza, değer yargılarınıza uygun olarak bir çözüm bulabilir ve uygulayabilirseniz yola birlikte devam edersiniz..

kimsenin elinde sihirli iksir veya bir matematik, fizik formülü yok..

güçlü olmak zorundasın. hislerini mantığınla dengelemeyi de öğrenmelisin.

hiçbirimiz leyla, şirin ya da aslı değiliz..

lalcim,

ben senin paranı ayırmana bir şey demiyorum.. ama konu bu noktaya gelmemeliydi.. yani sorun senin para verip vermemen noktasında kilitlenmemeliydi.

en başından bu dengeyi kuramamışsınız.. evin gelir gider dengesini kurmanız parayı doğru bir şekilde yönetmeniz yapabiliyorsanız birikiminizi de yapmanız gerekiyordu.

tabi ki kendimizi kullandırmayalım, gözümüz açık olalım ama aile olmanın gereği de karşılıklı güvendir... önce bunu sağlamalı..

sorunun kaynagi onlar olabilirler canim.. yani senin eve katki yapmaman demek, esinin maasinin cogunun eve gitmesi böylece de onlara az para verilmesi demek..

esine "sen ne bicim erkeksin öyle sey mi olur" gibi seyler söyleyebilirler mi? onu kiskirtabilirler mi?

büyük kaynim ve eltimin yaninda konusuldu bu 500 € meselesi ve birsey demediler...digerlerinin de diyecegini pek sanmiyorum günahlari boynuna....

çözümü terapist söylemeyecek..

herkesin değer yargıları, kültürü, eğitimi hayata bakışı farklı..

hepimiz ve dahi terapist, kendi çözümlerimizi söyleriz ancak..

çözümü bulacak olan sizsiniz.. kendi hayat tarzınıza, değer yargılarınıza uygun olarak bir çözüm bulabilir ve uygulayabilirseniz yola birlikte devam edersiniz..

kimsenin elinde sihirli iksir veya bir matematik, fizik formülü yok..

güçlü olmak zorundasın. hislerini mantığınla dengelemeyi de öğrenmelisin.

hiçbirimiz leyla, şirin ya da aslı değiliz..

evet degiliz zaten beni karar vermekte zorlayan ikisini de düsünmem tartmam...tamamiyle duygularimla veya mantigimla hareket eden biri degilim...duygularimla hareket etmem de sadece gecicidir...

lalcim,

ben senin paranı ayırmana bir şey demiyorum.. ama konu bu noktaya gelmemeliydi.. yani sorun senin para verip vermemen noktasında kilitlenmemeliydi.

en başından bu dengeyi kuramamışsınız.. evin gelir gider dengesini kurmanız parayı doğru bir şekilde yönetmeniz yapabiliyorsanız birikiminizi de yapmanız gerekiyordu.

tabi ki kendimizi kullandırmayalım, gözümüz açık olalım ama aile olmanın gereği de karşılıklı güvendir... önce bunu sağlamalı..

benim en büyük yanlisim bastan ailesine para vermesini cok fazla müsama göstermemdi...simdi de toparlanmiyor...onlar halden anlamiyor....

aman huzurlari kacarmi demiyorlar...varmi yokmu demiyorlar....biz biz olamadik....sorun bu....ben esimin karsisina gecip hic bi zaman para veya herhangi birsey icin ailem senden önce gelir demedim...o saygiyi yitirmedim...ama esim bunu yapamadi....

Lal ne olacak şimdi ne yapmayı düşünüyorsun eşin bu seanslarla düzeleceğe benzemiyor canım
Geçmiş konularına da bakıyorum o günden bugüne değişen bir şey yok

Lal ne olacak şimdi ne yapmayı düşünüyorsun eşin bu seanslarla düzeleceğe benzemiyor canım
Geçmiş konularına da bakıyorum o günden bugüne değişen bir şey yok

bilmiyorum canim...

kendi kabuguma cekilip biraz düsünmek istiyorum...nereye kadar onu da bilmiyorum...

aksam en son ben senin parani istemiyorum ama sende bana karismayacaksin dedi...bütün yetkileri alacagim dedi...parani diledigin gibi harca dedi...

bilmiyorum canim...

kendi kabuguma cekilip biraz düsünmek istiyorum...nereye kadar onu da bilmiyorum...

aksam en son ben senin parani istemiyorum ama sende bana karismayacaksin dedi...bütün yetkileri alacagim dedi...parani diledigin gibi harca dedi...

Canım böyle evlilik mi olur o zaman evleri de ayırın ne alaka
Peki müsadenle soruyorum aynı odayı paylaşıyor musunuz?

kızlar lise ve üni.de yazdığım günlüklerin bir kısmını yakmıştım ama bir kısmı duruyor annemlerde koli bantlarıyla tamamen sarılmış bir şekilde..
şöyle bir şey yazmışım:

ileride katıldığım bir tv programında veya verdiğim bir röpörtajda ilginç bir detay olarak hukuk fakültesi mezunu olmam yer alsın istiyorum..

ne olmayı hayal ediyorsam.. hay allahım

şan dersi filan alayım ben ya da gideyim bi ajansa kaydolayım.. oyuncu moyuncu olayım bakarsınız 15 yıl sonra film bile çekerim :1:

Canım böyle evlilik mi olur o zaman evleri de ayırın ne alaka
Peki müsadenle soruyorum aynı odayı paylaşıyor musunuz?

bende öyle dedim zaten o zaman ayni avi paylasmanin ne anlami var dedim cünkü aksam onu ima atti...yani iki yabanci gibi yasayacakmisiz...bende o zaman neden seninle evli kalayimki dedim....bekarlik sifatina kavusurum sana karsi bi sorumlulugum kalmaz dedim....

bundan sonra beyefendi beni isten almayacakmis...kac yazar....

henüz paylasiyoruz....

Back
X